» Puss och kram!

Är på väldigt bra humör idag, men det har jag oftast börjat vara på sista tiden faktiskt. Vilket är bra, ett rejält plus i kanten=)

Den här kvällen har haft blandade känslor.. Jag har varit nervös, glad, deppig, irriterad och ibland inte känt någonting alls. Wierd. Men för det mesta, glada tankar!=)

Och jag har inte känt något hat mot skolan den här veckan, det har liksom bara flytit på. Och som ni ser, är det mest positiva saker jag har skrivit om i det här inlägget. Hihi, kanske för att våren är på väg, och kommer med alla kärleksfulla känslor?;) Maybe baby, kan troligtvis vara så.

Imorgon, prov i kemi. Bläbläblä, men jag lovar er att det kommer gå finemang ändå. Bara om man labbar med rätt personer, hmhmhm.

Nej nu ska jag bara gå och chilla, gå runt i huset och ha absolut ingenting för mig under resten av kvällen. Busigt? I know. Och jag hoppas då att ni har mer roligt och att ni har mer saker att göra än vad jag har.

Puss!

» Loves me, loves me not, loves me...?

Tjo! Tisdagkväll, har nyss duschat och tittar lite på vänner samtidigt som jag skriver det här=) Sen ska jag se på ugly betty, göra lite te för jag har grymt ont i halsen. Men, jag ska inte klaga, och såklart inte bli sjuk! Det blir ett jättekort inlägg nu, för nu börjar det!=)
 
Ha det gött :-*

» Sick and tired?

Tjo igen! Nu sitter jag på samma vanliga plats och ska skriva ett litet blogginlägg! Jag har nyss stekt pannkakor, så jag är så himlarns snygg just nu för jag har på mig världens snyggaste förklä! Döskalle motiv och schackrutor väldigt snyggt vill jag lova er. Jag gjorde det till mamma en gång på skolan för hon fyllde år, och snacka om att den har blivit väl använd.
Och ja, tro det eller ej men jag håller nog på att bli sjuk... Neeeeeeeeeeeeeej! Jag vill inte, jag vill inte och jag vill inte alls bli sjuk! Och helst inte den här veckan.. Hela veckan är fullproppad med prov, läxor.. Allting. Bläbläblöö! Så imorgon måste jag ta hem engelskan ochbara plugga som bara den. Och sen labbprov på torsdag.. WISH ME LUCK. Jag förstår ingenting av kemi, och helst inte vad man ska göra för att t.ex se hut mycket socker det är i någonting eller så.. Depp.

Nej men.. Ikväll... Så ska jag ju fara på gymmet med Jon klockan 6, Eller... Nej tack. Hoppas han förstod att jag bara skämtade. Jag ska nog hellre bara stanna hemma och sova, fast jag redan har sovit 1½ timme idag när jag kom hem från skolan. Ja, där har ni ju rubriken.. Sick and tired! Blö.

Och mamma är seg, like always när hon ska fara och köpa något på affären.. 

C'YA!  


» Mamma mia

Haha, jag vet att rubriken inte har något med det här inlägget att göra, men jag hade låten i huvudet!

Nu sitter jag här en söndagskväll och väntar på att reklamen på kanal 5 ska sluta någongång.. Ibland känns det som en halv evighet! Jag hatar när man får vänta när man helt enkelt inte vill vänta.. Alltså, dåligt tålamod!

Imorgon blir det skola. Känns inte jobbigt precis, som det oftast brukar känna. Så det är ju ett stort plus i det hela. Och ett annat stort plus är ju cirkelträningen, det är ju det bästa på hela dagen. Och nu är det ju såhär att jag och Lisa äger på det också. Men på andra omgången börjar man känna att det tar!;)

Och Isabell vill att jag ska göra henne på ett bättre humör, men sånt suger jag på! Tyvärr Isabell, men du får försöka älska mig ändå!;)  Men jag är aldrig dåligt humör längre, känns ju helt underbart!;=)

Och den  veckan som kommer stannar jag hos mamma, känns bäst så..

VI SES!


» Lovely friday

Tjolahopp, hur är läget?=)  Med mig är det superbra, bättre än vanligt. Kanske för att det är fredag, som även betyder helg! Och nyss svarade jag i telefon, och som vanligt är det ju nån av min brorsas kompisar. Och samma visa varje gång..

- Hallå?
- Hej.
- Hej.
- Ska vi vara ilag?
- Nejmen alltså... Jag är inte Pontus. *Suck..* Men jag kan hämta han.
- Ok, hejdå.

!!!!!!!!.... Jag låter väl inte som min brorsa?! Eller ja, tydligen.. Det är ju hemskt. Kanske måste fixa till rösten innan ajg svarar i telefonen så dom inte tror det är han.

Nu sitter jag och skriver ett jättefint blogginlägg och lyssnar på Svennebanan. Och jag blev helt förvånad när jag startade låten. Snacka om att det är bas på våra högtalare! Ojoj. Det visste man inte. Men som sagt, man lär sig något nytt varje dag. 

Dagen har varit väldigt chill fast än det har varit en skoldag, men fredagar är ju bäst. Syslöjd, mattediagnos som gick oväntat bra! och sen lunch, svenska och sen tack och hej skolan!=) 

Och idag så ska min mormor sova över här hemma, för att mamma och hennes man ska fara ut på fest och dom kommer aldrig hem något ikväll då. Så ikväll vet jag inte riktigt vaf jag ska göra. VIll helst göra något iallafall =)..  Man kan ju inte bara ha tråkigt! Som sagt, kontakta mig om det är något?;) 

Hjälp vilket fint stekarväder det är ute nu! Nä.. Finns bara en sak att göra nu. Gå ut och steka som varje stekare gör. 

Ha det gött, vi ses!;)  

 

» Svennebanan!

Jag har helt enkelt fastnat för den här låten. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt..


» Veckans hitlista

+

1. Soligt väder!                            
Jag älskar soligt väder! Det ska vara jätteskönt
väder och solen ska vara så varm så att man känner
att den verkligen värmer fast än man nyss har gått ut.
Love it!

2. Att ej vara morgontrött            
Men det kommer inte så ofta att jag inte är det. Jag
går kanske inte och lägger mig det tidigaste, men
jag går väl och lägger mig när jag är någorlunda
trött!

3. Helg!                                          
Älskar helger, har alltid gjort och kommer alltid
att göra. Det är ju dom som är höjdpunkten på
veckan. Man kan gå och lägga sig senare än
vanligt och man behöver inte tänka på att man
måste gå upp jättetidigt nästan dag heller.

-

1. Folk som är sura.                    
Om man känner sig på ett jättebra humör, och
allting känns allmänt bra så måste det ju helt
enkelt alltid komma någon som är så sur
och ge negativ inställning till de andra.
Nja, gå och ställ dig i ett hörn eller någonting suris.

2. Dyra saker....                             
Varje gång man ska köpa någonting, och märker
att man inte har råd.. Jag blir galen. Blä!

3. Snö                                              
Nä, nu kanväl bara snön försvinna? Är trött snön nu,
så försvinn tack!


» Jaja, förlåt

Förlåt för att jag inte har skrivit, men jag har haft annat på tankarna=)! Men ändå, det finna inte så mycket att skriva, bara att det är en vanlig vecka och ingenting speciellt har hänt! Så är det faktiskt, tråkigt men sant.

Jag har nyss varit hos tandläkaren, och som jag trodde så hade jag inga hål alls. Vilket jag aldrig någonsin har haft. Så stolt över mig själv.. Själv känner jag en person som har haft ungefär.. 10 hål?;) Om den som jag skriver om nu, läser det här så tror jag nog att den vet att jag snackar om den också. Och plus att det tog typ 10 minuter att vara där, 5 minuter att vänta, och 5 minuter för att kolla sig. Personligt rekord!

Ikväll hade jag inte tänkt göra så värst mycket, men eftersom det är sånt varmt och skönt väder kanske jag ska ute och springa lite. Det var längesedan sist! Och sen avslutar jag väl kvällen med en dusch. Låter som en toppen idé iallafall!;)

Och just nu har jag en stor känsla av att jag vill ha cirkelträning. Det är jobbigt, men det är hur roligt som helst! Så, man taggar tills nästa måndag då. Eller hur Lisa?;)

Ihelgen skulle egentligen jag och Lisa till Vilhelmina, men eftersom det var så lite folk som ville dit, så blev det tyvärr ingen buss. Så nu har jag absolut inga planer eller tankar vad jag ska göra ihelgen. Och jag känner inte för att stanna hemma och chilla som jag har gjort hela påsklovet. Nej du, det har jag nog gjort nog! Så, om någon har någon plan eller någonting, kontakta mig?;) 

Snart lördag, är det bara jag eller har den här veckan gått jättesnabbt? Den har gått fortare än vanligt, vilket är bra! För det betyder att det snart är examen och allting, allting som man har längtat efter! Till exempel 4:e Juni, 9:onde Juni och såklart 12:fte Juni. Alla bra saker händer i Juni faktiskt. Och det är därför det är min favoritmånad. Och jag hoppas att min födelsedag blir bättre än vad den blev förra året, för dom som minns var den ju inte perfekt, För dom som inte minns eller inte har någon aning vad som hände jag kan ju gärna berätta här. 

Det är den 9onde Juni och det är utflyktsdag på skolan. Vi skulle cykla långt (Minns inte hur långt) och vi skulle cykla till ett ställe som hette Vispsjön. Det var fint väder, allting var bra. När vi kom dit skulle vi packa upp våra tält och fixa dom och så. Efter det blev det mat, men inte åt man så mycket. Om jag minns rätt var det pytt i panna, men det var mest sand i.. Sen kom pappa, det var strålande sol, och helt plötsligt så började det att spöregna. Seriöst, allting bara öste ner. Så där stod vi, åt tårta i spöregnet och försökte hitta en plats under ett hustak. TUMMEN UPP FÖR DEN GÅNGEN! Men helt klart, det kommer då vara en födelsedag som jag aldrig kommer att glömma.

Men jag har redan bestämt min födelsedagstårta iår, och den påminner absolut ingenting om en bröllopstårta=) Iallafall, det ska vara många lager. Lager efter lager efter lager osv.. Det blir bra! Och snacka om att jag kommer ha storfesten! Eller nja, det har jag inte tänkt men vem vet! Det kanske kommer någonting skoj, eller så kanske ni får små inbjudningar i era brevlådor. Va uppmärksam!;) Men jag har ett krav på min födelsedag, att det ska bli bra väder! Det är ingen riktig födelsedag utan ballonger, presenter, tårta och fint väder. Sånt här fint strålande sommarväder. Inte för att jag kan bestämma det, men det är då någonting jag vill ha.

Och vad har hänt med min bloggdesign?! Men ta det lugnt, jag kommer att fixa det någongång. Jag lovar. Så fort jag tar reda på vad felet är vill säga..

Ojojoj, nu blev det ett superduperlångt inlägg. Sånt här långt inlägg har jag då aldrig gjort någongång. Tror nästan inte att någon orkar läsa igenom det. Inte ens jag skulle orka tror jag!;P Men jag får väl hoppas att ni inte är som jag.

Ha det så bra! :-*

» zzzzzzzzzz...

Här är man redan uppe! Vaknade redan klockan sex, sånt kan hända vissa dagar. Så nu sitter jag är, TRÖTT och får solen i mitt öga tack vare fönstret utan persienn. Och bara jag som tycker att persienn låter och stavas konstigt? Aja, nu ska jag gå och fixa mig vidare.

:-*

http://missjennyh.blogg.se/images/2007/sova_1174610640_274919.gif I natt?

» GIMMIE..



Ge mig, ge mig, ge mig! Jag skulle absolut inte ha något emot att ha såna där lockar. Och det jag strävar efter när jag ska klippa mig någongång innan examen, är den där färgen på den högre bilden. Wish me luck?

» Vanlig söndagkväll

Klockan är redan 8! Hm, det var ju nyss morgon. Iallafall, jag har nyss ätit lite glass och sett på Gossip girl, och efter det här inlägget ska jag duscha. Och hur jag kommer att somna sen, det är och förblir ett mysterium. Eftersom jag har 5 fönster i mitt rum, 4 av 5 fönster har persienner och det är ganska ljust ute. Hur ska detta gå.. Ha täcket över huvudet och hoppas på det bästa?

Och nästa vecka kommer jag nog inte att kunna skriva så mycket blogginlägg, jag är ju hos mamma och där är ju datorn inte riktigt frisk! Men något kommer jag nog kunna slänga in.


» nothing else i can say

Tjo, nu har jag sovit i ungeför 2 timmmar och är på betydligt bättre humör. Men jag är fortfarande like trött, men egentligen får jag inte sova för då vet vi alla hur det kommer att sluta i natt.

» Got to go!

Ojojoj, nu är det bråttom! Vaknade nyss, men hade tänkt fara och köpa en ny mascara och några strumpbyxor.. Men bara ett problem. Fräck och fin stänger klockan 1, och jag måste snabba mig på till mamma först för att hämta pengar. Jobbigt! Men så är det. Och jag som hade tänkt sola idag också, men om man går runt på... stan, så kanske man har solen i ansiktet, så det blir lite verkan iallafall?;)


» Snöorkaner och hjärtattacker..

Ikväll for jag och Lisa ut som vanligt en stund, vi cyklade och hade oss, och såklart satte vi ju oss på den underbart varma värmeplattan;) Men efter ett tag blir det alltid riktigt äckligt kallt, men vi roade oss med att ringa till en massa folk och dryga ut dom.

Och sen när jag skulle hem, så fick jag världens chock! Vi bor ju i ett hus där det kan bo 2 stycken. Alltså, en på övervåningen och en på undervåningen. Jamen, iallafall.. Då när jag skulle parkera cykeln och gå upp för trappan mot dörren, kollade jag till vänster tvärt (Där den andra dörren är till nedervåningen, där någon annan bor) och där står en kvinna och kollar på mig. JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ!!!!! Jag lovar er, mitt hjärta stannade nog till. Och det var ju ingen lampa tänd vid dörren heller, så det var alldeles mörkt. Och jag som är mörkrädd dessutom.. Men sen efter några sekunder sa den här kvinnan hej, och sen gick hon. Och jag bara stod där vid dörren, öppnade snabbt som rackarn och låste. Snacka om att jag var skakis efter det....



» Tips, tips och tips

Vet du egentligen vilket smink du passar bäst i? Om du inte vet, varför ödsla tid och smink på att testa på dig själv, istället för att göra på någon annan?;)

http://www2.nivea.se/rp4/index.php?mid=0&target=/rp4/styling/beautystyling_index.php I den här länken kan du testa olika sminksorter på en modell som liknar dig mest. Enjoy!=)

» Cyklister

Godmorgon! Hoppas ni alla har sovit lika bra som jag;) Idag har jag inte hunnit med så mycket, vaknade av en massa sms.. Tack!!!! Jag ska väl strax duscha, och sen... Vi får se!

Igår var jag med Lisa, och vi cyklade runt som vanligt=) Vi köpte glass, och sen for vi och satt oss på den varma plattan vid skolan. Ja, vi gjorde massa saker, och visst skrattade vi! Och Lisa som sa att hon skulle döda mig om jag klagade att det var kallt, och jag har ett minne av att jag sa att det var ganska kallt.. Men jag lever? Konstigt tycker jag!

Och igår var det ju min otursdag då, när jag gick ut ur huset för att möta Lisa insåg jag att min cykel var hos mamma. Men vi for och hämta den, och den var alldeles för liten.. Styret var för långt ner, så vi for hem till min pappa igen och sen gick vi ner i källaren och skulle hämta någonting som skulle skruva upp styret, men det gick ju inte. Styret hade tydligen rostat fast och allt, så jag gick i våran lilla lekstuga som är full med äckliga spindlar och sånt, (inbillar jag mig iallafall..) och där i stugan såg jag pappas vackra cykel, så då drog jag och Lisa ut cykeln, men bakhjulet snurrade inte? Jag höll på att ge upp, men när man cyklade då lossnade det och gick som vanligt igen. Ja, det enda som fattades då var att hjulet skulle stanna igen, eller att jag skulle bli påkörd? Men inget av det hände, som tur var..

» Nej, nej, nej, nej......

Allting går inte enligt mina planer idag! Melissa kunde ju tydligen inte komma.... Men, man ska inte ha så stora förväntningar. Men kvällen är räddad, jag och Lisa ska fara ut och cykla. Jag är skeptisk.. Haft otur hela dagen, vågar jag verkligen fara ut och cykla..?: (

» Irriterad...

Blä, allt går så dåligt! Otur, otur, otur..

Jag har tråkigt, ingen sol, vill att det ska bli kväll snart! Och ja, jag har absolut ingenting att skriva just nu, men jag går väl till datorn efter ett litet tag om jag har något intressant att berätta!;)

Wiho, lite utfyllnadsbild skadar aldrig.


:-*

» Darling, I think I'm going insane

Onsdagkväll, och det är lika tråkigt som alltid! Jag håller på att bli galen! Det blev ju ingenting med Melissa idag, hon skulle mata hennes hundar och fånga in deras tjur. Men, imorgon kanske hon kommer hit, och då äntligen kan jag komma mig ut på riktigt och ha kul som en liten omväxling på det här lovet. Men inte deppa.. Hellre det än skola iallafall!

+ Att mitt internet håller på att lagga ihop totalt!!! Usch och fy säger jag bara.



» Failure

Ja, nu måste jag ju berätta hur det gick med min lilla bakning.. Det gick bra!.. Till en början. Men jag fick allt ordnat, men sen när jag skulle servera fick jag reda på att jag inte hade använt bakplåtspapper, utan bara vanligt. Hm! Så då hade ju pirogerna fastnat i pappret. Och sen så hade jag inte gräddad dom så bra, och det känner man nu!=/

Och ikväll hade jag tänkt kolla om Melissa kunde komma till Åsele så kunde vi hitta på nå skoj!;) Vi får se vad hon säger, hon är då segare än segast att äta nu iallfall..

Jag skriver väl mer sen=)

:-*

» Slaveri..

Idag, ska jag för första gången, laga mat här hemma! Men nej, det är inte första gången så, men typ! Oj, va komplicerat allting blev just nu;P Men jag vart så sugen på att baka, så jag letade reda på något recept på internet och skrev ut ingredienserna och sen sa jag åt pappa att fara ut och handla det.. Haha! Jag har honom runt fingret kan man säga;) Nej men, det kommer bli mycket intressant och se vad han kommer hem med. Och jag hoppas då att jag kan laga den här. Men jag har gjort det en gång förut, på hemkunskapen.. Jag ska göra piroger.=) Ja, som sagt.. Vi får se hur det blir!(; Men om jag känner mig rätt, så tror jag nog att det kommer bli att jag kommer att förstöra någoting, typ degen, och sen måste man göra om, men då har man inte kvar tillräckligt mycket av en sak och sen slutar det med att man får äta riskakor till middag. Mums!

Nu blev jag bara mer nervös..

» Fräknar och horoskop

Mer fräknar åt folket eller? Hjälp, jag har ju fått ännu fler nu.. Hm! Snart kommer jag väl se ut som Lisa?;D

Se, se! Vad var det jag sa...




Och ibland kan jag tycka att det är ganska intressant att kolla in sitt horoskop! Här är mitt idag!=)

Tur
Främst när det gäller chans till spelvinst ser dagen riktigt lovande ut.

Hälsa
Det syns att du mår bra. Hela du ger ett fräscht intryck och det kommer att hålla i sig dagen ut.

Ekonomi
Du försöker ha kontroll över din ekonomi idag och blir irriterad om en oväntad utgift dyker upp. Att allt kostar så mycket gör dig arg.

Arbete
Du får mycket uträttat med bara kort tids varsel. Din glömska kan dock bli pinsam och människor omkring dig knorrar.

Kärlek
Bäst framgång lär du få genom ett barns idéer.

Relationer
Att lära sig ödmjukhet kan vara svårt, och det kommer att kosta dig en del sårad fåfänga på vägen.

Kolla erat horoskop på http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm

» Happy sunshine

JA! Det är sol nu, såhär riktig stekarsol också! Som jag har längtat. Nu ska jag bara fråga pappa vars solstolarna är, ta fram solglajjorna och bara steka. Det är min dag idag, allt jag ska göra=) Hoppas ni får det lika bra som jag!

Tips! När du är ute och solar, ta en liten snöklump och kör med den över ditt ansikte! Fick tipset av min kära mamma, som fick det tipset av sin mamma. Wow, snacka om generation efter generation!

Ciao! 

» No bad hair day!

Vill du ha samma fräcka frisyr som till exempel Mary-Kate Olsen? Grejen med dom här rockiga små lockarna i håret är ju såklart från person till person. Om du har lockigt hår, är det oftast bara att kamma igenom med med din vanliga hand. Ingen borste här inte! Och om du har rakt hår, är det bara att ta from locktången och börja locka=) Men glöm inte hårsprayen!;)


» Flyg fula fluga!

Ja, jag bestämde mig för att gå in i mitt rum för att vara vid datorn ett tag, och sen såg jag Oliver hoppa upp och ner typ och kolla upp på lampan. Och såklart var det ju en liten flugstackar där. Så först tog jag i Oliver och sträckte mig mot taket med han så Oliver skulle boxa ner han. Men, lättare sagt än gjort. Det är svårt när flugorna kan flyga.. Men vi tog nya tag, och jag ställde mig på datastolen och sträckte mig nu mot taket med en bamsetiding i handen. Great success! Synd här också att flugar flyger, det var omöjligt att ta dig i den, och helst när den for mot hörnet. Men igen, jag fortsatte med min smarttänkta taktik, och sträckte mig så högt jag bara kunde, och bredvid mig Oliver hoppandes mot tapeten. Snacka om teamwork! Men jag fick tag i flugan, och Oliver åt upp den=) Och nu ligger den veklingen och sover.. Där han inte får sova heller.. Grrgrr!

» Fröken Fräken!

Ojojoj! Nu när man har tagit en närmare titt på sitt ansikte ser det ut som om jag har fått lite fräknar. Det är inte varje dag man ser det! Jag har aldrig någonsin fått det förut. Nu vet jag hur det är i Lisas värld;)!

Och det blir nog ingen solning idag.. Jag har ingen lust längre! Men jag har väldigt tråkigt, så jag ska nog leta reda på några pengar och fara ut tvärt. Ja.. Det var väl allt jag hade och bjuda på just nu.

Halva jag idag då!;=)

:-*

» Sola och bada..

Wiho! Ingen mer skräpfoundation för mig mer. Kan kanske hända ibland, men behövs inte mera tycker jag. Om det är såhär på en skala mellan 1-10, så är jag på skala 3 när det gäller hur solbränd min hud är. Och det är ju positivt! För en gångs skull ser jag en skillnad!

Idag hade jag tänkt gå ut på gården och sola, men jag tycker att det inte är så jättebra väder för det. Visst är det sol, men det blåser ju kallt. Och om jag skulle sola, måste jag ta ut någon solstol, och vars är alla såna i detta hus? Kan inte fråga pappa, han är ju på jobbet. Snacka om att man känner friheten! Bara jag och Pontus hemma, ja och Oliver såklart.

Annars idag har jag nyss duschat, kollar på massa sajter med kläder som sagt, man kan väl säga att jag har hittat en del! Och sen tänkte jag gå ut och köpa telefonkort. Ganska slapp dag! Som alltid när det är lov. Men visst behövs det också.

Och justja, för kanske en halvtimme sen slocknade allting! Strömmen hade gått, bara sådär. Tur det inte var kväll, eller natt. Jag som är så hemskt mörkrädd...


» Examenskrisen is here

Nu är det ju den är tiden på året man ska hitta något att ha på sig på examen, och jag tycker det alltid är lika svårt. Bläddrar i miljontals kataloger hemma, samt att man kollar på olika sajter på internet. Hm, visst har man sina aningar vad man skulle vilja ha på sig, men det blir det aldrig i slutändan!

Ska leta vidare! :-*


» Darling!

Det här har jag nyss kommit fram till. Det går inte att ha tråkigare än jag! Helt omöjligt. Och jag är 110% seriös. Så nu, tror jag att jag ska kryssa ner allt, stänga av datorn, och bara gå och lägga mig ner i sängen, där Oliver nästan tar upp hälften. Men egentligen får han inte vara i sängen, för det blir så äckligt hårigt! Han tappar ju hår så det är inte sant. Men ändå vill jag ha honom hos mig, har blivit som en vana. Men från och med ett tag sen får han inte sova med mig, utan där nere där mina ben är. Lagt ut en liten filt åt han där, så blir alla glada! Eller, jag blir det iallafall. För så här brukar en vanlig kväll vara när jag ska sova.

Jag lägger mig och kanske läser en tidning eller en bok innan jag ska sova. Jag har min sänglampa på såklart. Oliver sover där han ska göra, och jag är nöjd. Men sen när jag har läst tillräckligt, och släcker lampan, kanske det tar 10 sekunder så känner man hans tassande steg komma närmare och närmare. Jag tänder lampan och få se en liten svart katt med sina jättestora ögon just framför mitt ansikte. HUR KAN MAN MOTSTÅ?!?! Men jag biter ihop, tar tag i honom och sätter ner honom på sin lilla filt. Det gör ont, det gör det faktiskt=(! Och det kanske upprepas några gånger innan han fattar lite, och lägger sig där tillslut.

Men ibland kan jag inte motstå, och måste ta han i mina armar och bara krama om han. Då, är nog båda nöjda!;) Men det blir inte ofta nu, nu har jag faktiskt bestämt mig. Men det är svårt, mycket svårt. Helst när han är den absolut sötaste katten som finns i hela världen.



PS. Pax för dig.

» Bye bye celluliter....

Har du problem med celluliter som ungefär varje 8onde av 10nde kvinnan har?;D Och visst finns det ungefär 100 olika saker som folk tror funkar, men egentligen inte gör. Exempel piller, strålning och olika body lotions, men det finns 4 olika saker man ska hålla reda på om man nu vill att sina kära celluliter ska försvinna som bortblåst.. =)

1. Ät bra mat!
2. Drick ordentligt med vatten.
3. Sluta helt med tobak och alkohol.
4. Kör minst 4 olika träningspass i veckan.

4 simpla! Och inte var dom så svåra att komma ihåg heller?;) Och inte bara försvinner dina celluliter, du mår mycket bättre också får du se!=)

» Man kanske ska satsa som filmkritiker...

Hej! Nu sitter jag här, och har nyss sett på Guldkompassen. Om jag nu ska ge den filmen ett betyg mellan 1-5.. Blir det nog 2,5. Den var inte dålig, och den var inte så bra heller! Alltså, förstå mig rätt, men det var så mycket Harry Potter i den, och det finns ju typ 100 Harry Potter filmer, så dom kanske skulle kunna göra något annat av den här. Jag menar.. djuren pratar, isbjörnsfighter, lite krångligheter i det hela.. Nja! Inte den bästa filmen men.

Och Jon har nu gjort så att jag har en låt på hjärnan, och sitetr och lyssnar på den jämt och ständigt. Ju mer jag lyssnar på den, desto mer bra blir den! Låter heter Until the end med Breaking Benjamin. Men jag lovar er att jag kommer att tröttna något mycket på den efter ett litet tag.

Jag undrar om man ska gå och lägga sig i tid den här gången, och inte klockan 3.. Blir så jobbigt på morgonen. Men nu när det är lov så passar man väl på, eller? Men samtidigt är det så tråkigt, ingen är social på msn, apberget eller på min mobil. VAD ÄR DETTA?!   Skärpning med ett extra stort S! För visst vet jag att någon där ute kan vara social, eller har jag mycket fel? Nja, hoppas inte.. Annars vet jag ju inte vars världen är påväg!


» Låttips!




Den där låten är grymt bra! Någon fler som tycker det?( =

We were both young when I first saw you
I close my eyes
And the flashback starts
I'm standing there
On a balcony in summer air

See the lights
See the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
And say hello, little did I know

That you were Romeo, you were throwing pebbles
And my daddy said stay away from Juliet
And I was crying on the staircase
Begging you please don't go, and I said

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet 'cause we're dead if they knew
So close your eyes
Escape this town for a little while

'Cause you were Romeo, I was a scarlet letter
And my daddy said stay away from Juliet
But you were everything to me
I was begging you please don't go and I said

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

Romeo save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story baby just say yes
Oh oh

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you is fading
When I met you on the outskirts of town, and I said

Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head? I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring

And said, marry me Juliet
You'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
It's a love story baby just say yes

Oh, oh, oh, oh
'Cause we were both young when I first saw you

» Bildinlägg - Rörström

Nu äntligen är jag hemma, och jag lovade farmor att jag skulle skriva att det var superroligt där så.. Det var superroligt i Rörström!




» Livin' la vida Rörström

Tjo! Nu är jag i Rörström, och har hemlängtan.. Lite iallafall! Men när vi kom hit så fick vi julklappar. (Väldigt uppskattat!) Jag och pontus fick pengar, och någon slags namnbricka. Man kunde ju bestämma själv vad det skulle stå, och på min stod det såklart: "Jag e best och vackrast". Jag gatt ju använda E istället för Ä, för det fanns ju tyvärr inte. Och som ni kanske märkte, har jag ibland lite mer sjävförtroende än annars. Det kommer och går! Men om man har lite självförtroende på axeln så går livet så mycket bättre. Tycker jag!

Iallafall, farfar fick ju också en julklapp. Oj, jag hade glömt vem vi hade fått dom av! Vi fick dem av min faster, som inte kunde komma på julafton. Men farfar som alltid har velat bli en arkeolog, fick en sak som han skulle gräva ur. Det är lite komplicerat att förklara... Men han fick en liten "låda" med något slags hårt grus eller vad man kan säga, lera kanske, och sen skulle han gräva i den med några redskap han fick med. Jag tycker då att det var en bra julklapp, tummen upp för den! Farfar höll på ett tag, och skrapade ut någon ryggrad tror  vi att det är, och något ben. Men Pontus fick ta över. Vi har lite olika uppfattningar vad det kan va.. Farfar satsar på ett djur med en långsvans, Pontus satsar på en ryggrad. Det är bara att vänta och se! Spännande..!

Och jag som nästan är beroende av datorer fick låna farmors laptop om jag var mycket försiktig. Och såklart är ju jag så försiktig som man bara kan bli, så det var ju bara att sätta mig vid den. Synd att det är så segt ibland, men det är ju för att man är i Rörström. Lite dålig teckning. Men jag klagar inte! Nu övar jag ju mig tills sommarn, när jag får min lilla egna laptop. Jag kan bara drömma mig bort och se att jag sitter ute och solar och samtidigt som jag sitter och knapprar på den. Wonderful! Visst, kalla mig nörd ni.. Det är inte förbjudet! 

Och jag tror då att Lisa stack till sin kära koja igår, för jag har inte hört någonting ifrån henne! Hoppas hon har det bra, och det blev ju inte reg och rusk som hon trodde. Ni kan ju gärna läsa och kommentera hennes blogg som är under mina länkar!=) Det gör jag varje dag!;)

Nu ska jag väl bara fara runt i huset en stund eller bara vila i soffan. Härligt med andra ord. Och jag har ju tagit några enstaka kort, men inte så mycket på huset. Så bli inte så besviken på mig nu när jag kommer hem och kanske ska visa upp dom.

Ha et så hemskt bra, och sen hörs vi! =)


» Hejdå Åsele...

Ja, vi måste ju tydligen fara till farmor och farfar och äta middag. Jag förstår inte varför men! Så nu ska jag bara fixa mig, klä på mig lite bättre kläder istället för min pyjamas, och sen far vi väl! Inte för att jag inte tycker om att vara hos farmor och farfar, men det kan vara lite tråkigt imellanåt.. Nejmen, jag ska nog bara sitta på altanen och steka som den stekare jag är och kommer att alltid vara! Jag hade tänkt ta med mig kameran så ni kan få se vilket grymt skönt ställe i Rörström som vi har stugan. Finaste stugan någonsin, men ännu finare på sommaren! Jag har sagt till dom att jag ska ärva den, men nja..Har aldrig fått något riktigt svar tyvärr. Aja, nu måste jag fixa till mig! Jag skriver när jag kommer hem =)!

Puss & Kram! 

» Congratulations!

Nu såg jag att det här är mitt 100de inlägg! Wiho. Och jag lovar er, det kommer bli minst hundra till!=)

http://www.svenskakyrkaniorebro.se/ArticlePages/200902/17/20090217083010_skio703/Ballonger%5B1%5D.jpg

» Nå.. Vad tycks?

Vad tycker ni om den nya bloggdesignen?=) Jag tycker den blev lite sådär, men jag klagar inte hemskt mycket;) Visst tog det tid, men jag gjorde ungefär 3 stycken olika, men sen när jag gjorde den här fastnade jag för den. Hoppas ni gör det också;) Men den är inte riktigt klar, jag hade tänkt slänga in lite reklamsnuttar och så, då får vi se hur det blir.

Idag tror jag inte att jag ska göra någonting! Fast pappa säger att vis ka sticka upp till farmor och farfar igen, för att äta middag bara. Trååååkigt! Men, att bara vara hemma är också ganska tråkigt ibland, men det är iallafall skönt! Och jag är så himla trött... Gick och la mig 2 igår, med såklart måste ju pappa väcka mig det tidigaste som går ändå. Aja, sånt är livet. Solen skiner i lilla Åsele idag också, och man kanske ska ut och sola lite idag med?(: Tycker det är hemskt skönt att sola, men jag har väldigt svårt att bli brun.. Men det är väl inget man kan göra åt.

Och igår for vi ut till Oxvattnet en stund och grillade, körde skoter, och framför allt solade! Jag, mamma och Felix åkte i en pulka bakom en väldigt gammal lynx. Och det här var första gången jag har sett en skoter med växlar! Som sagt är det ju inte bra snö, massa blötsnö. Men det gick tillslut, och vi kom fram till ett ställe. Lina gjorde en mycket vacker soffa, och en liten stol till mig av snö. Sen började jag och sola tills vi skulle fara hem! Vi for hem runt 4, och jag var alldeles varm om kinderna. Kändes precis som om jag hade feber! Och det var händelsen igår.=)

Allt för idag, vi ses!( =



 


» SORRY!

Ursäkta röran, men jag håller på att fixa en ny design. Vänta och se!

» Glada tankar, glada tankar...

Onej, det känns precis som om jag har fått feber. Nu när just lovet har börjat!=( Blä, vad tråkigt. Just nu skulle jag bara vilja ha min lilla kisse och krama om han så mycket som det bara kunde gå.. Saknar min älskling!

Och ingen som vill skriva lite sms med mig? Passa på nu innan mitt gratis tar slut.. =) 0738054101! Har mina aningar om jag ska gå och lägga mig. Jag är hur trött som helst. 

 

Glöm inte att komma hit med Oliver också! 

Godnatt, pussssssssss  

 


» Boring......

kryssa i det som stämmer in på dig!

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) hånglat med en främling
(x) ljugit för en kompis
( ) skolkat
( ) sett någon dö
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
( ) flugit
( ) spytt i en bar
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(/) somnat i skolan/på jobbet
( ) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) varit i en bilolycka
( ) haft kramp
( ) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) kännt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) sjungit karaoke
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) blåst bubblor
(x) fått en önskan inslagen
( ) hoppat från en bro
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) byggt en kärra
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
( ) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit med gosedjur
(x) sagt "jag älskar dig" till en person och menat det
(x) blivit ledsen över en kille/tjej
(x) velat dö


» I'm alive!

Ja, jag lever! För det första så körde vi aldrig på sjon, för det var så mycket vatten. Och det var ju precis det jag sa! Men skoter körde vi ju iallafall! Men det kanske tog en timme innan vi drog igång lilla elan. Men bra går hon allt! Först skulle jag köra, men jag var lite skeptisk.. Det var blötsnö, och inte så bra före. Men jag testade, och jag kunde åka en liten bt, tills jag kom till ett litet stup. Jag fegade ut.. Jag är ledsen att säga det h'r, men jag fegade ut:( Jag tror jag fortfarande var rädd efter jag hade tippat med Eva-maria och Curt-arnes skoter. Så det fanns lite rädsla kvar.. Men jag klarade att komma tillbaks till gården igen... Som tur var. Efter det tyckte jag att jag inte skulle köra något mer, så det blev plötsligt strålande sol och jag satt mig att sola! SOm jag har längtat efter att sola.. Och visst blev jag jättebrun! Nej, kanske inte. Det var nog min foundation. Men ändå! Lite rödblommig vart jag.

Sen hade jag så otroligt tråkigt, och Pontus körde som en galning runt och runt med skotern. Jag tyckte att det såg jätteroligt ut, men jag vågade ju nästan inte. Tänk om man skulle tippa.. Men jag tog mod, och körde på en annan väg, utan något stup. Och det var hur roligt som helst! Jag bara gasade på mer och mer, utan att tippa!;) Sen körde jag den där andra vägen jag fegade ut ur från början, men nu klarade jag ju den hur lätt som helst. Alla kan köra med en Elan=)! Sen körde jag resten av tiden, och innan jag ens hann blinka blev klockan 4 och det var dags att åka hem.

Det var en mycket rolig dag, och i bilen somnade jag. Härligt var det! Under nu hur mycket jag kommer att sova inatt.. Hm. Och när jag kom hem tog jag en snabbdusch så alla skoterlukt skulle försvinna, och klädde på mig finkläder för vi ska ju nämligen ha påskmiddag ikväll=) Och alla personer som jag sa skulle va här, är här! Mycket folk vill jag lova.. Och hoppas vi ska äta snart, för jag är vrålhungrig.. Blir väl 3 rätters middag, vi får se. Hoppas det smakar bra, och det är jag säker på att det kommer att göra.

Ikväll ska jag inte göra ett piss! Och det är jag jättesur för. Jag vill ju göra något roligt på lovet.. Träffa folk och göra massa roliga saker. Måste göra någonting åt det här tråkiga, jag blir ju galen på mig själv annars. Nja, jag får hålla mina tummar och se vad som händer. Nu ska jag gå upp till köket och checka läget.

Puss


» Godmorgon!

Godmorgon på er, hoppas alla har sovit lika bra som jag!=) Idag har jag faktiskt planer att göra, inte bara att sitta hemma för första gången. Jag ska nu om en timme till farmor och farfar som är i Rörström. Där ska vi väl säkert grilla, pimpla och mest köra skoter! Äntligen! Men, jag är lite skeptisk. När vi var där på sportlovet då var det nästan ingen is, och nu ska vi också vara på isen? Jag vill inte dö:( Och helst inte att fara nerför en isvak och drunkna.. Huvva! Men vi får se hur det går. Annars kanske detta är mitt sista blogginlägg. Nej, nu ska vi inte vara så ledsna! Håll tummarna och hoppas på det bästa;)

Och sen när vi far hem, ska vi direkt fara till mamma och äta lite påskmiddag. Det blir fullt hus! Jag tror det blir: Jag, Pontus, Hampus, Felix, mamma, Magnus, Lina, Emil, Bitte, PG och Micke. Ojojoj, hur ska vi rymmas?! Men det finns alltid en lösning till det mesta.

Och sen resten av kvällen ska jag väl bara chilla och ta det lugnt. Se någon film, och kanske göra en ansiktsmask. Lovely!

Igår hade jag så hemskt tråkigt så jag skickade ett sms till Lisa och frågade vad hon gjorde. Hon hade lika tråkigt, så vi stack ut och cyklade. VI cyklade runt och runt, om och om igen. Och efter ett tag hade vi cyklat 2 timmar! Och ja, jag är ganska förvånad. Men då var det väldigt kallt, så det enda vi tänkte på var att ta oss hem;D Så det var min kväll igår.. Bättre det än att göra ingenting!

Puss


» Lika som bär?

Min lillebror Hampus, eller Jake Harper i 2½ men?

<Jake Harper? Hampus Englund?> 

» Planerar...

Någon som vill hitta på något ikväll kanske?!=)




» Strävan efter den franska manikyren

Har du velat ha fransk manikyr utan dom där lösnaglarna?=) Jag har letat reda på ännu ett tips, och nu om just fransk manikyr. Det är inte svårt, men komihåg att du kanske måste skaffa några saker innan du börjar. Enjoy! 

1. Börja med att applicera ett tunt lager med baslack.

2. Lägg sedan på ett tunt lager vit French Manikyr längst med din egna vita nagelkant. Det finns mallar om du tycker det är svårt att få ett jämnt resultat.

3. Välj därefter ett rosa eller beigetonat nagellack som du lägger över hela nageln.

4. Avsluta med två tunna lager topplack som ger glans och förlänger resultatets livslängd.

 

Hoppas det hjälper, nu ska jag gå och måla mina naglar;)! 

 


» Hitlistan

Nu när jag inte ska skriva om vad som hänt idag, (för det har inte hänt någonting idag..) så tänkte jag skriva en hitlista vad som är flipp och flopp just nu för mig;)!

Flipp + : 

- Bra musik på radion.
Ibland kan det komma såna här gamla godingar på radion,
som man har saknat och inte hört på år och dar. Tack för sånt!

- Smsare!
Nu när man bara sitter hemma när det är tråkigt väder så kan
det ibland bli att några personer börjar glatt skriva sms med en.
Uppskattas verkligen!

- Folk som gör en glad.
Tack, tack, tack till er som ger oväntade komplimanger bara sådär
för att vara snälla. Ger en verkligen en glad kick!

Flopp - :

- Dåligt väder!
Tummen ner för det dåliga vädret nu i påsk. Någon som
kan beställa lite bättre väder tack?

-  Personer som ljuger.
Visst kan det funka om man inte vet om det,
men det kommer ut någongång..

- Ledsna låtar.
Om man lyssnar på en ledsen låt, blir
man helt enkelt ledsen. Kan funka i vissa tillfällen,
men inte ska man vara så! 

» Glad påsk.....

Javisst, nu är det påsk! Och glad är den också. Eller, inte för mig. Jag har varit sur och tvär efter lunchen hela tiden, och Lisa också!;P Men det är ju en postitiv sak också, det är äntligen lov! Som man har längtat! Fast,. då är det ju ett problem.. Finns ingenting att göra! Vad ska man göra när det är slask, kallt. molnigt och jag kan säkert rabbla upp 100 saker till varför det inte finns några saker att göra, men det orkar jag inte.. Så när det är sånt där väder känns det som att man vill lägga sig under täcket och bara vara. Kanska men ska göra det hela lovet? Nej, usch.. Vad är det jag egentligen säger. Någon som kan komma och göra mig gladare?!;D


» Vanlig tråktisdag!

Hej! Just nu känner jag mig mycket nöjd, har sovit en stund. Men jag vet innerst inne att det inte är bra alls, för då kan jag inte sova någonting inatt, för det är knappt att jag kan det annars heller!;) Iallafall, idag var det ju som sagt skola som vanligt, och tisdagar är mina hatdagar kan man ju säga.. Tråkigaste lektionerna på förmiddagen! Man vill ju bara spy.. Fast nej, det vill jag helst inte.

Och ikväll ska jag och Lisa på gymmet?;) Nej, inte precis! Men nära därpå. Roliga konversationer på sista lektionen idag kan man ju säga.. Jon kan säga saker utan att tänka sig för riktigt.. 

Och visst är det riktigt skönt att det snart är lov?!=) Oja! Fast det kan ju gärna vara lite bättre vädar, tack! Om man bara kunde bestämma själv lite. Jag skulle gärna ha tagit sol, sol och massa mera sol! Så man bara kan ta på sig sina solglajjor och lägga sig ute på en renfäll och steka!(: Det skulle uppskattas vill jag lova.. Det var verkligen längesen man kunde ligga ute och sola. Snacka om att jag har saknat det. Jag har lovat mig själv ett löfte.. Att i sommar ska jag försöka att bli lite brunare. Det blir ett löfte jag måste hålla. Och om inte, får jag väl ta och läsa igenom mina schyssta tips om hur man får den perfekta solbrännan lite längre ner.. Tro jag måste det;) 

Och jag har velat göra om mitt rum ganska länge. Fast, alltså inte göra om hela, för jag gillar ju det mesta. Men jag skulle vilja ha mera tavlor och saker på väggarna, det är tomt! Så igår målade jag en pussmun på ett vanligt A4-papper som jag kanske ska klippa ut och använda som mall och måla upp den på väggen.. Om jag nu ska göra det, hoppas jag att det blir bra!:) OCh där fick ni ju ett nytt tips på att göra lite egna inredningssaker. Det är enkelt! Bara att rita eller skissa vad ni vill ha, sedan bara att klippa ut det så det blir en bra mall och sen måla den! Jag får nog ta och skissa massa andra saker  också, då det inte bara blir pussmunnar över hela rummet. Kanske skulle bli lite läskigt.

» Nyckeln till "den perfekta solbrännan"..

Det jag själv har som mål varje sommar är att bli brun och bara steka på massa stränder, men det har aldrig lyckats. Men det kan ju vara på sättet hur jag som person är, eller kanske jag har glömt någon sak? Jag har tagit reda på några saker som är bra att veta om man nu vill ha "den perfekta solbrännan"=)!

Steg 1
Börja det hela med att få bort all gammal hud, genom en peeling. Skrubba kroppen en gång i veckan för att hålla huden igång. Dessutom får du behålla längre om du gör dig av med döda hudceller.

Steg 2
Sola i skuggan i början, det är inte många som vet att 50% av solensstrålar når dig fast att du sitter under ett parasoll. Och kom ihåg att även här behövs det solskydd!
Sen gäller det att du smörjer in dig ordentligen, är många som snålar med sin solkräm.

Steg 3
Att lapa sol är någon som aldrig rekommenderas, nyckeln till att undvika den glödande röda brännan är att börja lugnt. Börja med att sola 30 min om dagen i några dagar.

Steg 4
Nu är det dags att dubbla tiden i solen! Nu kan du ligga och njuta i 60 min, men det bästa är om du delar upp det, 30 min på förmiddagen och 30 min på eftermiddagen. Undvik dock att sola mellan elva och två, det är då solen står som högst och är som starkast.

Steg 5
Nu har du byggt upp en grundfärg och det är nu du kan börja sola lite mer, ungefär 2 timmar per dag. När du blir brunare och dina pigment kommer fram får du ett bättre naturligt skydd, du tål solen bättre. Det är därför det är viktigt att skynda sakta! Din solbränna är dock inte tillräckligt skydd i sig, så fortsätt med solskydd. Kom ihåg att smörja in dig varannan timme, även om produkten sägs vara vattenfast.

» Hur gör man..

Ja, visst är det lite trixande att göra ögonen sotade som alla på röda mattan?;) Försök efter försök men blir det aldrig riktigt bra.. Men nu har jag hittat en guide på det, och kanske det kan hjälpa er lite!



1. Börja med att borsta över ögonlocket med ett transperent puder eller en ljusare ögonskugga. På så sätt kommer de mörkare skuggorna att lägga sig bättre och jämnare.

2. Applicera eyelinern längs fransraden både uppe och nere för att rama in ögat. Kajalpenna kan också läggas innanför fransraden om du vill få riktigt svarta ögon, men tänk på att det ger en illusion av att ögat är mindre.

3. Applicera den ljusare skuggan från fransraden och uppåt över hela ögonlocket med hjälp av en ögonskuggsborste (skumgummiapplikatorer ger ofta ett för skarpt och ojämnt resultat). Sluta precis ovanför globlinjen.

4. Applicera därefter försiktigt den mörka skuggan längs den övre fransraden i en lite tjockare linje. Låt gärna linjen breddas lite ut mot den yttre ögonvrån. Lägg sedan skuggan längs med globlinjen. Sudda sedan försiktigt med fingrar eller tops så att det inte finns några synliga kanter eller linjer.

5. Lägg en highlighter längs ögonbrynsbenet och i den inre ögonvrån för att öppna upp ögat och ge det ett större och klarare intryck.

6. Avsluta med massor av mascara


» Honey, I'm home!

Jag är äntligen hemma från fjället, och det jag kan skriva nu är en liten sammanfatting om det hela..

  • Regn, regn och åter regn
  • Varmt (..på ett dåligt sätt.)
  • För mycket folk
  • Ingen sol 
  • Blev besegrad i ett snöbollskrig
  • Guitarhero tävling
Ja, det var väl det jag har varit med om! Om jag nu skulle skriva vad jag har varit med om i alla de här 4 dagarna, så skulle det vara ganska tråkigt, så ni fick några stödord om man nu kan säga så!;D

Men en sak kan jag ju säga till er.. Den där punkten att jag blev besegrad i ett snöbollskrig, det var lite 50/50. Det var ju såhär att jag och Pontus höll på vid nån borg som han hade byggt dagen före, och sen då plötsligt kom en snöboll upp från ingenstans, och jag stirrade runt över hela gården. - Vart är Micke? Och bakom oss var det ett "stup" med väldigt mycket snö och när man tittade ner i stupet såg man en svart mössa sticka upp, och det var ju Micke som hade gjort ett chockerande bakhåll på oss. Vi garderade förgäves med massa snöbollar, men det räckte inte. När denna händelse hade gjort rum, hade dessa saker inträffat:

  • Pontus blev nedkastad i stupet
  • Jag fick något mycket snö i nacken
  • Blev retad resten av dagarna..
Sen var det väl bara att man satt och spelade tv-spel i vårat rum, kollade när regnet öste ner medan man längtade hem till Åsele. Skönt att vara hemma.. Men bilder kommer väl någon gång framöver! Tappa inte tålamodet;)..



Ikväll ska jag bara vara hos pappa till ungefär 8, sen drar jag hem till mamma igen. Jag måste duscha, fixa allting till morgondagen, och framför allt gå och lägga mig tidigt så jag får sova ut!

Jocke! Är du nöjd?=)

Vi ses!

» Varför vi egentligen älskar er killar..

Sätter ni ser ut på när ni kliver ut från duschen med en handduk slarvigt knuten runt höften.
De där djupa rösterna ni får på morgonen,
och rufsigt hår när ni precis är nyvakna.
Sättet ni sexigt tar av er tröjor och skjortor. (Helt olikt hur vi tjejer klär av oss..)
Att ni förlorar ca 75%av era hjärnkapaciteter när ni smeker insidan av våra lår.
Att ni hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom att titta på oss med hundögon tills vi börjar att le.
Den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken,
Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss genom ett rum fullt med folk.
Den manliga parfymen och sen doften.
Sättet då våra händer känns så otroligt små inuti era.
Det där gulliga, frustrerande ansiktsutrycket ni får när ni försöker att få av Bh:n utan att lyckas.
Hur ni erbjuder oss att låna era jackor, trots att ni bara har en T-shirt under och det är jättekallt.
Hur ni ser ut som småbarn när ni sover, trots ni är hur tuffa som helst när ni är vakna.
Ni är så maskulina, helt enkelt underbara.


» Gör ditt hår sommarfint!

Nu hade jag tänkt att skriva mitt första inlägg i den nya kategorin skönhetstips. Hoppas det hjälper=).. Så iallafall, nu när det börjar bli sommar, för det är en riktig sommarkänska i luften, så kanske det vore bra att fixa sitt hår så bra som möjligt till sommaren! De flesta vet ju att håret slits när sommarsolen bränner på, men man glömmer helt enkelt bort det. Men här är några tips som kan ge er lite hjälp på traven.. =)

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar.

3.
Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4.
Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan kamtänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8.
Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig!