» Godmorgon!

Godmorgon på er, hoppas alla har sovit lika bra som jag!=) Idag har jag faktiskt planer att göra, inte bara att sitta hemma för första gången. Jag ska nu om en timme till farmor och farfar som är i Rörström. Där ska vi väl säkert grilla, pimpla och mest köra skoter! Äntligen! Men, jag är lite skeptisk. När vi var där på sportlovet då var det nästan ingen is, och nu ska vi också vara på isen? Jag vill inte dö:( Och helst inte att fara nerför en isvak och drunkna.. Huvva! Men vi får se hur det går. Annars kanske detta är mitt sista blogginlägg. Nej, nu ska vi inte vara så ledsna! Håll tummarna och hoppas på det bästa;)

Och sen när vi far hem, ska vi direkt fara till mamma och äta lite påskmiddag. Det blir fullt hus! Jag tror det blir: Jag, Pontus, Hampus, Felix, mamma, Magnus, Lina, Emil, Bitte, PG och Micke. Ojojoj, hur ska vi rymmas?! Men det finns alltid en lösning till det mesta.

Och sen resten av kvällen ska jag väl bara chilla och ta det lugnt. Se någon film, och kanske göra en ansiktsmask. Lovely!

Igår hade jag så hemskt tråkigt så jag skickade ett sms till Lisa och frågade vad hon gjorde. Hon hade lika tråkigt, så vi stack ut och cyklade. VI cyklade runt och runt, om och om igen. Och efter ett tag hade vi cyklat 2 timmar! Och ja, jag är ganska förvånad. Men då var det väldigt kallt, så det enda vi tänkte på var att ta oss hem;D Så det var min kväll igår.. Bättre det än att göra ingenting!

Puss




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo