» I'm alive!

Ja, jag lever! För det första så körde vi aldrig på sjon, för det var så mycket vatten. Och det var ju precis det jag sa! Men skoter körde vi ju iallafall! Men det kanske tog en timme innan vi drog igång lilla elan. Men bra går hon allt! Först skulle jag köra, men jag var lite skeptisk.. Det var blötsnö, och inte så bra före. Men jag testade, och jag kunde åka en liten bt, tills jag kom till ett litet stup. Jag fegade ut.. Jag är ledsen att säga det h'r, men jag fegade ut:( Jag tror jag fortfarande var rädd efter jag hade tippat med Eva-maria och Curt-arnes skoter. Så det fanns lite rädsla kvar.. Men jag klarade att komma tillbaks till gården igen... Som tur var. Efter det tyckte jag att jag inte skulle köra något mer, så det blev plötsligt strålande sol och jag satt mig att sola! SOm jag har längtat efter att sola.. Och visst blev jag jättebrun! Nej, kanske inte. Det var nog min foundation. Men ändå! Lite rödblommig vart jag.

Sen hade jag så otroligt tråkigt, och Pontus körde som en galning runt och runt med skotern. Jag tyckte att det såg jätteroligt ut, men jag vågade ju nästan inte. Tänk om man skulle tippa.. Men jag tog mod, och körde på en annan väg, utan något stup. Och det var hur roligt som helst! Jag bara gasade på mer och mer, utan att tippa!;) Sen körde jag den där andra vägen jag fegade ut ur från början, men nu klarade jag ju den hur lätt som helst. Alla kan köra med en Elan=)! Sen körde jag resten av tiden, och innan jag ens hann blinka blev klockan 4 och det var dags att åka hem.

Det var en mycket rolig dag, och i bilen somnade jag. Härligt var det! Under nu hur mycket jag kommer att sova inatt.. Hm. Och när jag kom hem tog jag en snabbdusch så alla skoterlukt skulle försvinna, och klädde på mig finkläder för vi ska ju nämligen ha påskmiddag ikväll=) Och alla personer som jag sa skulle va här, är här! Mycket folk vill jag lova.. Och hoppas vi ska äta snart, för jag är vrålhungrig.. Blir väl 3 rätters middag, vi får se. Hoppas det smakar bra, och det är jag säker på att det kommer att göra.

Ikväll ska jag inte göra ett piss! Och det är jag jättesur för. Jag vill ju göra något roligt på lovet.. Träffa folk och göra massa roliga saker. Måste göra någonting åt det här tråkiga, jag blir ju galen på mig själv annars. Nja, jag får hålla mina tummar och se vad som händer. Nu ska jag gå upp till köket och checka läget.

Puss




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo