» lördag

helg och jag är hemma. tråkigt. jag har helt enkelt bara varit hemma och kollat på harry potter, men ibland så funkar det med. man behöver såna stunder ibland. och imorgon ska jag till mamma, och där väntar fortfarande mina julklappar! längtar vill jag lova. hoppas jag får det jag vill ha, fast det brukar inte så ofta bli så.. 

!! bara jag som inte har någon aning vad jag ska göra på nyår?! jaja, orkar inte skriva nå mer, världens bästa bloggare!

hörs

» tisdag

it's christmas! eller ja, nästan. det är då väldigt nära. egentligen orkar jag inte skriva så mycket..  men man kan väl på ett ungefär skriva hur det kommer vara imorgon.
man vaknar, duschar, fixar sig, åker till hoting, chillar där, klockan 3 -> kalle anka, vänta på mat, chillar och sen de efterväntade julklapparna. sen är man vaken tills nästa dag börjar, för då fyller farmor år. då har man gjort, vad man ska ha gjort!

ha en bra julafton!

 

» måndag

HÄRLIGA JULAFTON ÄR SNART KOMMEN... och nej jag vet, jag har inte skrivit på ett tag, men jag har en ursäkt för det! jag har ju varit hos mamma och där är tydligen datorn helt paj.. och jag har ju haft massa annat att tänka på och gjort. vi kan väl ta och börja med förra veckan. det var alltså sista veckan, och den kan man ju kalla helt chill! det var inte så jobbiga lektioner och sånt, och på fredagen hade vi bestämt oss att vi skulle vara helt onyttiga och börja dagen med godis, popcorn, julmust och allt annat man ville ta med sig! till det satt vi och kollade på sunes jul. en ganska bra start på en morgon tycker jag! efter det var det 9orna och lärarna som skulle spela innebandy, men lärarna vann. och sen, det man hade väntat på ganska länge, var ju betygen! visst, jag blev inte så nöjd.. men bättre än ingenting. jag har ju inte precis pluggat det hårdaste jag kunde, men jag fick iallafall G i alla ämnen. men nu ska jag fundera mera på vad jag ska gå för linje, och ta reda på vad man mest måste ha bäst betyg i då, så jag har något mål att uppnå! och efter det fick vi helt enkelt jullov.

igår var jag en sväng i strömsund. vi var och hälsade på min såkallade "gammelmormor och gammelmorfar", som är superhärliga iallafall. vi var där en stund och jag tror att jag aldrig har sett så många tomtar som dom hade pyntat med. men visst kan jag erkänna att man fick ett extra sting med julkänsla så fort man kom in i rummet. efter en stund så for vi till dollarstore, för jag och min lillebror skulle handla lite julklappar. och jag vet, lite i sista minuten kanske? och egentligen tycker jag att dollarstore har mest skräp.. men det finns väl alltid nånting! jag och min bror hade tänkt att vi kunde köpa sakerna till dom tillsammans, lättast så. vi började med våran kära pappa, och försökte hitta någonting till han. jag råkade fastna för något slags cowboy-set med en leksakspistol, handbojor, plaststjärna och massa annat som hade med cowboys att göra. och då slog det mig att han är ju helt kär i western och inte tala om Clint Eastwood, så det här kanske var någonting för han ändå? så, den fick komma med i köpkorgen! men pontus tyckte jag var lite barnslig, och att han ändå var 40+, men att det ändå var en rolig idé. mamma fattade inte vad jag höll på med, men jag tror då hon var lite avundsjuk? men jag höll kvar med vad jag hade tänkt, men han fick en kudde på köpet. men vi var ju inte klar! vi visste inte vad vi skulle köpa till farmor, men mamma kom med en idé att vi kunde köpa en skål och sen köpta godis till den. det var den bästa idén som vi hade tänkt oss, så vi körde på den. vi stoppade i korgen en stor röd skål, och 2kg godis. hoppas hon tycker om godiset iallafall.. vi behövde inte tänka på att ge farfar nånting, för det hade jag redan fixat. en snygg t-shirt som det står: "This is what a really cool grandpa looks like!" hoppas alla blir nöjda!

igår kväll for vi även till pappa, så vi ska vara här hela veckan. men så igårkväll hade pappa radat upp med massa julklappar, och det första jag gjorde var att kolla det största, men jag blev besviken.. det var ju såklart till pontus. jaja, sånt är livet. men det var nåt mystiskt med en julklapp, den allra minsta som då var till mig. jag skakade på den, och undrade vad det var. då kom pappa in och sa åt mig att försiktigt lägga ner den, och han sa att om jag visste vad det var skulle jag inte röra den. jag blev såklart hur nyfiken som helst! jag ville bara öppna den, ville ju se vad som var det där äckliga! och varje gång pappa kollar på den så är det som om han blir äcklad eller nånting, att han inte ens vill röra den. hm.. man blir fundersam. pappa sa att oliver reagerade konstigt när han var nära den också. strange! nej nu vill jag veta. att han ska göra mig så nyfiken hela tiden...

ska gå och kolla vad resten av familjen gör nu, vi hörs!

PUSS PÅ DE FLESTA OCH GOD JUL <3

» lovely friday!

äälskar fredagar, dom är så enkla och bra! inte så värst många jobbiga lektioner och man slutar tidigt, stort plus! sen kommer man hem, chillar, och sen far man ut en sväng. det kanske inte precis låter som det roligaste, men trust me, det är det! aja, ikväll är det nattöppet i lilla åsele. det är lika roligt varje gång!... nästan;P typ, fyrverkeri -> ränn resten av kvällen. fast man ska ju också träffa massa trevligt folk och köpa grejjer! jag ska iallafall köpa mig en tomteluva, för jag har tyvärr ingen för tillfället... och man jett ju ha en tomteluva?!=)

  
over and out! /nanåkz

» strax, luciadax!

imorgon är det fredag, och det betyder också att det är lucia. det kommer vara underbart vackert som varje år! iallafall jag tycker det är magiskt att sitta i kyrkan när det nästan är alldeles kolsvart fast med några få lysen på och sen kommer hela luciatåget. vacker nanting! nästa år är det våran tur då! ;) haha, fast jag vet inte om jag ska ställa upp som lucia, jag vill ju vara tomte! aja, vi får väl se när det börjar närma sig våran tur.

JAG ÄR SÅ SUGEN PÅ KNÄCK. jag måste seriöst göra det, men inte nu.. nån annan dag :)! det är nog det góeste, muuumma!
och jaha, nu ville pappa att jag skulle ladda hem love hurts - nazareth. och ojojoj.. är den bra eller vad? och visst kan jag göra det för pappsen! anything, anytime.

aja, nu vill william att jag ska fara till ug, så nu måste jag gå!;) här kan ni få lite bilder som har blivit tagna idag, enjoy!

      
sure.. vi är inte som andra, men det går ända!

» onsdag

HALLÅ, HAR DET KOMMIT EN NY ISTID ELLER?! man kan ju knappt gå ut på samhälle, för då frys man ju seriöst ihjäl! haha. jaja, men iaf, så har ju då jävligt mycket pain i min rygg... lisa cutta mig med sin mattepärm så jag trodde jag skulle bli halv. hur vassa kanter hade inte den där mappen?! och sen efter det blev jag knuffad in i gunnar, men såklart förlät han mig =).. men sånt händer ju ibland också.

och idag har jag gjort det efterlängtade fysikprovet som jag har försökt träna på i 2 veckor, men inte kunde jag nå mycket bättre för det.. men jag får hoppas det allra bästa att jag kunde nånting;P och jag ligger ju 2 matteläxor efter också kom jag på.. men efter regn kommer solsken! verbprovet gick faktiskt bra om jag säger det själv.. men så äre om man är WERBNANOX!;) svenska provet och definitivt tyska provet kunde gått bättre tycker jag.. aja, bara ett prov kvar nu!

snart är det lucia och snart är det jul! seriöst.. finns inte ens ord hur mycket jag längtar! fast jag har faktiskt inte önskat mig något speciellt den här julen, jag är faktiskt det mesta jag vill ha! :)

PUSS PÅ ALLA

» success!

nu har man fixat en present åt farfar och farmor! den blev riktigt lyckat ändå.. en skiva med några gamla låtar som helt enkelt passar dom två! skivan fick även ett litet rim också: Ett hårt fodral med toner i, kanske väcker nostalgi? jag är nöjd iallafall, det blir roligt att se hur nöjda dom blir på julafton!;)

puss

» fortfarande måndag

i hate mondays. vad finns det att göra? visst, man skulle kunna plugga lite, men som vanligt saknas orken, och det är så dåligt! men en sak som alltid piggar upp är att det snart är julafton! det känns faktiskt helt magiskt att vara hos farmor och farfar på julafton. man kan lugnt säga att farmor är bäst på att inreda när det är jul! hon gör verkligen så att man får 100% julkänsla så det bara smäller om det vill jag lova. och när man är där så börjar man alltid med att klä julgranen, har blivit som en liten tradition! som att se kalle anka klockan 3 till exempel. och när vi pratar om farmor.. så kommer hon imorgon!

jag har otroligt nog just städat rummet också! och jag kan då lova att det är inte ofta sånt händer. inte för att skryta men.. visst blev det riktigt fint hörru!

MUSIKTORKA... har inget att lyssna på, jag blir ju galen!

söta farmor!


» måndag

But I do know one thing though,
Bitches they come, they go. 



» du kan va

ja, okej. inte visste jag allt det dära, men nu vet man ju som sagt. fast jag kan ju inte vara 100 att du menar just mig heller, men jag är nog ganska säker om jag nog tänker efter. om du tydligen kan rabbla upp så jävulskt mycket dåligt om mig så visst, GÖR DET DU. som om jag kunde bry mig mer kanske? njaaaaaaaaa, det skulle jag säkert kunna. och om du verkligen tycker allt det där tjaffset du har sagt, så sure, tyck det om mig om du nu vill. I COULDN'T CARE LESS. du kan ju tydligen inte säga det till mig öga mot öga ser det ut som. men du bestämmer, om inte du tycker om mig, tycker inte jag så vidare om dig. vi säger så, kkthnxbai?