» I like it I like it I like it I like it

Är trött som faaaaaaaaaaaaaan.. Ska gå och lägga mig snart, imorgon blir det tidigt! Då har jag massvis att göra och allt sånt där.. Men imorgon är det fredag och fredag betyder helg och helg betyder Lycksele marknad och Lycksele marknad betyder lots of fun: )

NIGHT

Tumblr_l8q7ocmaxd1qahqyoo1_500_large

» Godmorgon

Idag är jag vaken tidigt av någon anledning.. Vaknade inte själv denna gång utan fick använda min riktiga väckarklocka, tyvärr.. Den väckarklockan har inte det bästa väckningsljudet om man ska säga så.. Man kan välja mellan, radio, fågelkvitter, några störda trummor, afrikansk djungel och något slags vindspel.. Just nu hade jag afrikansk djungel så jag vaknade av en elefant. (???) :S

Nu måste jag åter gå till allt fixande så jag kan fara till bussen och sova: )


» Made up my mind, made a new start

Känns lite lagomt drygt med torsdag imorgon. Börjar dagen med pianolektion.. Greeaaat. Kommer tydligen gå på sån lektion 10 veckor nu, varje torsdag då jag egentligen brukar ha håltimme. Hm.
  För det andra så vill jag bara ha fredag någongång! Torsdagar är bara i vägen. :S

Jag ska försöka sova snart, men först gå igenom läxan så jag har alla rätt imorgon!  

Förresten, det är något skumt som pågår. Mitt alarm funkar ju ibland, och ibland inte. Det funkade inte igår, men ändå vaknade jag av mig själv 05:50. Idag funkade det inte heller, men jag vaknade ändå av mig själv runt klockan 6. Niceness: )

Förresten numero 2.. Min tisha har inte kommit än..

» Moi

Inte ens böRjat med läxan än, vad är detta?! Fastnat vid musik, dator och tankar om helgen. Och jag känner mig typ febrig.. TYPISKT mig om jag nu blir sjuk till helgen. Om det nu händer.. Ja.. Det får inte ens hända..

'
2009

» LÄXA

Har glosor och musikteoriläxa idag.. ZzZZzZzZzzzzz..

Har förresten köpt nya skor! Igår letade jag i ungefär en timme i Lycksele, och samma idag. Hittade jag någonting? Nej. Stack in på BA: s med Mamma här i Åsele. Hittade jag någonting? Öh ja.
 Jag säger ju det, Åsele är såååå mycket bättre än Lycksele!!!!

» Baraparapa

Har inte orkat skriva någonting idag.. Har varit helt slut på... Idag när jag hade ätit klart satt jag kvar vid matbordet i ungefär 10 minuter. Tror jag somnade.

Ikväll har jag varit barnvakt åt små galningar, men det gick väl relativt bra. Tills deras storebror kom hem och jag inte blev deras favvo-storasyskon längre..

Nä, nu ska jag läsa min bok! Den måste vara utläst tills imorgon, men det kirrar jag lääääätt...


» Fortfarande måndag

Skulle ju leka duktig och gå och lägga mig tidigt, men fastnade vid datorn. Hm. Det är någonting speciellt med datorer alltså.. Någon slags dragningskraft eller nåt.

Annars gör jag inte mycket. Har nyss skällt ut bror för att han har en sån usel musiksmak. Och då menar jag verkligen u s e l. Kan inte skriva ut vad han lyssnar på och vad han tycker är bra, jag fyller hela bloggen med skam isåfall...

NITE

» LYCKLIG

Känner mig på bra humör! Det känns bra! Har ordnat ett av mina problem, ska till lycksele ihelgen och leka rövare och jag får nog snart min nya tisha. Lovely life :D

Dock är vissa av mina hemlighetsfulla problem inte riktigt fixade än.. Men det går nog att ordna.. Hoppas jag.. :)

» Måndag

Idag är jag trött. Äcklig hemskt trött. Men dagen har ändå gått snabbt, fast alla jobbiga lektioner.. Som sagt, matte, ensemble<3, lunch, matte, idrott.. Uuuuuuh.. Försökte att sova på bussen imorse och när jag skulle hem, men det gick inte riktigt bra.
    Helst imorse! Man är trött som fan och man ska försöka sova, fast då får man oturen att sitta med någon så man inte kan lägga upp fötterna på andra sätet så man måste sitta obekvämt och allt.. Sen så var värmen i bussen ungefär stekhet så man kunde inte ens vara nära elementet för då brann man upp. SEN så bestämde jag mig för att lyssna på musik och tillslut så lyckades jag somna i en mycket obekväm sits.. MEN SEN hade jag ju som sagt öronpluggarna i öronen som spelade musik och så.. Högsta volymen.. Mycket trevligt.. Tills Master of Puppets spelas och de flesta vet nog hur den går? DÖM, DÖM, DÖM, DÖÖÖÖÖM.. Sådär typ. Så, mycket sömn fick jag ju inte.

Nu ikväll ska jag nog inte göra mycket, mamma frågade om vi skulle fixa till min nya garderob men jag.. orkar inte! :S

» SUNDAY - NO FUNDAY

Ikväll har jag bakat! Mamma fyller år imorgon! Minns inte hur mycket, men runt 50-60 snåret. Hehehe. En kladdkaka som blev misslyckad eftersom den blev 1 cm tjock.. Och en tårta. Eller nja, en halvtårta. Har gjort själva botten och så.. God smet iallafall!

Nu ska jag fixa håret, packa idrottskläder och lägga in ny musik på mobilen så jag klarar av alla bussresor.. 

Kommer kännas väldigt trögt att kliva upp imorgon.. Vi har inte de bästa lektionerna..  Först har vi matte, som jag inte förstår någonting av.. Sen har vi ensemble och det är ungefär det som lyser upp hela min dag.. Sen lunch, och sen matte igen.. Killing me softly.. Och sen efter det har vi idrott. SUCK. STÖN. SNARK.

Ingen som vet någon snabb sjukhetsgrej som gör så man blir sjuk i ungefär 2 dagar? Det skulle uppskattas. Verkligen.

Nämen, tillbaks till verkligheten och allt sånt där tråkigt. BYE


» EXPLODE

Fick ett sms av Jon.

Jon: Ser du tv nu?
Jag: Nä, borde jag göra det?
Jon: Nä, men på min tv är det en klocka som tickar ner på varje kanal, varför?
Jag: För din tv kommer nog explodera
Jon: Jag hade den tanken

.......
....
..

Jon: Är du seriös?

» Me, me, me


» Yesterday

Inte bra uppdatering igår, i know.. Men jag var hos pappa hela dagen eftersom farfar och farmor var där. Där fick jag pengar, åt miniäpplen och hade det bra.



 
Fick några hundra endast för att jag var så söt.. hihiihihihii

På kvällen stack jag till mamma igen och snabbade på att beställa en tröja som jag nu hade råd med! ;) Sen såg jag ytterst lite av Transformers för jag råkade snabbt somna i soffan..

laaater

» S Y S K O N K Ä R L E K


» ??????


» Strike

Nu känns det som godnatt. Och imorgon ska jag sova så länge jag kan och så länge jag vill. ;)

 Förresten.. Jag har tänkt lite.. Man kanske ska gå och bli brunett?

Ska sova på saken. SLEEP TIGHT: )

» Drömmen

Får en trisslott och vinner högsta vinsten. Det vore fan nåt.


» BROR

Idag när vi satt i bilen så körde vi förbi ett främmande hus och utanför stod en helt främmande man. Helt plötsligt räckte Hampus upp handen och vinkade hej åt han.

Hampus: Jag känner den där gubben.. Men jag kan inte säga vad han heter.. Det är topphemligt..
Jag: Jasååååå? Hur gammal är han?
Hampus: Topphemligt. Polisen kommer och tar han om jag säger något och då blir han nog sur på mig.
Jag: Nämen jag kan hålla hemligheten. Hur gammal är han?
Hampus: Okej.. Han är 100år gammal och är en trollkarl.


» This could be my lucky day



2 in 1, woho!: )

» Hemma

Är hemma nu! Sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll.. Hade en tanke att jag skulle dra hem Batman the dark knight för att få mig lite ögongodis: )

Men nja, har ju massa Dexteravsnitt att se också.. We'll see! ;)


» Dinnerparty

Vi har blivit bjudna på middag av gammelmormor Ulla, så där kommer jag spendera en liten del av min fredag iallafall: )

Annars så är jag väldigt trött nu. Klockan är 4 och jag känner ett sug att lägga mig i sängen och bara sova bort helgen. Och hela nästa vecka.. Och hela månaden.. Äh, jag vaknar då det händer något roligt!


» 15:00

Sjuk idag då. Har varit en hemsk natt.. Vaknade lite då och då, frös ibland svettades ibland. När jag vaknade hade jag en tjocktröja på mig som jag inte ens har ett minne av att jag tog på mig..

Idag har jag läst lite, fått trevliga sms och sett på Family guy. Typiskt en sån där sjukdag. Hela helgen kommer nog vara förstörd pga. sjukligheten, men vafan, det kommer ju så många andra helger! ;)

Typ som nästa... Då är det Lycksele marknad... Hm.. What to do..

» Sorrow

Facebooken fungar inte.. Ååååååh, det är liksom det sista man vill kolla innan man ska sova. Försöker gå in på FB, men det går inte. Det är svårt att förstå så man försöker igen.. Och igen.. Och sen då man äntligen har förstått att det är något fel så väntar man.. i typ 2 minuter. Sen försöker man igen och det fungerar fortfarande inte. Man känner sorgen. Fan Facebook, att du var tvungen att svika mig så hårt. :(

Nu när underhållningen inte funkar så ska jag väl försöka sova eller nåt sånt där klokt. Ska bara testa om facebook fungerar först.........
...........
.......
.. Fan


» HEADACHE

DOH, mitt huvud!! :S Hatar huvudvärk. Jag får det inte ofta, men när jag liks får det brukar jag få det rejält.. Ibland blir det äckelmigrän, och ibland är det så illa så innan jag får själva migränen så startar helvetet med synbortfall. Sen efter det kommer det onda.. Så nu ska jag knapra i mig alvedon och invänta mer huvudvärk och kanske till och med en förkylning? :O


» Big want want

 





Pengar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

» Nicknames

Idag när vi hade rast hade jag och Evelina inte mycket att göra, utan vi satt liksom bara och hade tråkigt.. Så, vi hittade på massa smeknamn till alla i klassen! Blev allt från Annie, Robban, Willie, Dudde, Tolvan.. M.m! 
  På något konstigt sätt fick jag och Evelina smeknamnen Bitch 1 och Bitch 2. Hm. Strange.


» T-t-t-t-thursday

Är trött. Fryser. Och fan frusit hela dagen. Efter ett tag bönade jag och bad om att få låna Jespers tjocktröja, som tur var så fick jag det: ) Det gjorde min dag iallafall!

Nu ska jag ta det extra lugnt och se lite kungarna av tylösand. Hahahaaaa det programmet är så jävla dåligt så det blir bra.

» 100 Tracks

SWEET ★ 

100 låtar på min Spotifylista nu. Guess what? Endast örongodis.


» ?????


Haha sweet. Håller på att se Family guy och tar det lugnt innan jag ska sova. Eller nja, försöka sova. Känns precis som att jag håller på att bli sjuk också, just till helgen och så, perfekt.. :S 

Nä. Nu är jag less och skulle helst vilja sova i ungefär 2-3 dagar.. Det skulle sitta ganska bra!  

lateroo

» Oh, hello bro






» "Bara för att" shoppa

Igår fick jag skjuts hem istället för att fara hem med bussen, vilket var skönt! Men innan blev jag tvungen att vänta ett tag, i ungefär en timme eller så.. Så, vad gör man inte? Där stod jag. Mitt på stan. Bankkortet i väskan. SWOSCH, sprang in på Åhlens och gick därifrån med lite pengar mindre. SWOSCH, drog på Lindex och gick därifrån lite fattigare. Happ, vad skulle jag göra nu då? Hade liksom köpt det jag behöver nu, värme-hår-grej, nagellack, ögonskugga. Hm.
  Gick in på Bergs en stund för att det började regna, och när jag kom ut från Bergs hade jag en affisch i väskan och en ganska stor tavelram i ena handen. Jag hann liksom inte med, allt gick så snabbt.. 

Tant i kassa: Jahapp, har du nu valt den här affischen!
Jag: Jo, det blev så. 
Tant i kassa: Ja.. Ska du inte ha.. hängare till affischen?.. Det går att köpa förstår du. 
Jag: Jaha.. Jo.. Okejdå.. 
Tant i kassa: Okej! :D 

Sen hämtade hon hängarna eller vad det nu var och visade mig. Jaja tänkte jag, och var just på väg att köpa dem när tanten sa: "Men du, jag kom ju på nu att det finns jättefina tavelramar du kan köpa till affischen, alltså, det ser ju snyggare ut och ja.." 

Utan jag ens visste ordet av det så stod jag framför ramarna och sa: "Jamen, jag tar en!"

Så nu ser det ut såhär: 





 

Men sen gick jag vidare på Konsum och in på skoaffären. Dåligt val.. Dåligt val. Snygga skor. Dyra skor. Men dyra grejer existerar inte för mig känns det som när man har det där förbannade bankkortet. 
  Jag skulle precis ta och ta en extra titt på ett par supersnygga skor och köpa dem, men då ringde mobilen, hallelujah! Jag blev räddad från att köpa ett par väldigt snygga men dock dyra skor. Just in time! ;)

» Onsdag

Onsdagar brukar vara bra. Den här? Nä :( Vi spelade aldrig Sweet child of mine :( :( :( :( Vi ska vänta med den.. :( ..i ungefär 2 veckor :( :( UUUUH sadness

Annars så lockar lycksele marknad mer och mer.. Hm.

HOJ

 


» Bra dag

IDIOT.

TACK Å GODNATT

» Gr

Tar en paus i läsandet en stund.. Har läst i 2 timmar nu, dryyygt.. Har halva boken kvar nu, haaaaaaaha va kul livet är..

Känner mig också lite dålig, så typiskt mig när jag ska göra något jag vill och har längtat till, så jag ska fan trotsa min kropp och fara på skolan imorgon!

Efter lite mer läsning blir det en dusch, då kanske allt ont och elakt far bort?

» Alltså haha


Kossan.se

» Äckel

........... Hittar inte mitt headset. fffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuu-

Som bortblåst. O t r o l i g t. Om det nu är min bror som har tagit till sin tjuvaktiga sida så ska han få spö. >:[


» MISSING HEADSET

Ååååh, måste försöka hitta mitt headset. Jag som alltid brukar ha den i väskan för då är jag alltid redo om jag vill lyssna på musik.. Men idag på bussen.. Inget headset.. Blev galen och frågade Linda snabbt som fan om jag fick låna hennes en stund. Uuh. Jobbigt läge detta är.


» Behöver jag säga mer?


» *

 


» I could be right and I could be wrong

Hemma! Denna dag har varit galen. Började dagen med en hemsk försovning så jag hade en halvtimma på att fixa iordning mig, och jag brukar annars ta på mig en timme för det.. Men jag klarade mig ändå! 
  Sen blev det svenska, och efter det älskade ensemble. Där körde vi igenom våran Beatles låt och vi fick även en ny låt att börja spela på. Det blev inte en irländsk låt. Det blev inte Veronica Maggio. Det blev Sweet child of mine med Guns n' roses !!!!!!!!!1 Ooooh, så underbart.. Vi kommer att äga ut på onsdag då vi ska spela upp den, I can't wait! ;)

Sen blev tyvärr ensemble slut och det blev dags för lunch och senare matte. Drygaste lektionen på måndagar kan man ju säga.. Dels för att jag inte hade med mig mitt älskade headset, (JAG VET INTE VARS DET ÄR?!? :( :( ) och dels för att matte är tråkigt och svårt. Men jag sysselsatte mig genom att spela lite fyra i rad med mig själv.

Nu ska jag öva lite på Sweet child of mine, no mistakes får hända på onsdag!!

» "Tonight's the night, like so many other nights"

Nu har jag städat färdigt i mitt lilla rum. Det blev en liten spontan städning där runt klockan 9 eftersom jag inte.. "haft tid".. tidigare idag. Har ju varit upptagen med massa annat, bl.a med Dexter och så.. ;) Men nu har jag nött Dexter så mycket så säsong 2 har tagit slut nu när helgen är slut.. Och förresten.. Vars tog helgen vägen?!?

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll.. Tagit reda på vad jag ska ha på mig imorgon, tankat mobilen med ny bra musik och smällt i mig två C-vitamin brustabletter endast för smakens skull.. yum: )

Känner inte precis taggen när det gäller sovandet snart.. Blir samma jobbiga vecka over and over again.. För varje dag som går så funderar jag bara mer och mer på en lägenhet, det känns som att det blir så hemskt mycket lättare då, fast dock mycket mer lonely.. Och jag som inte tycker om att varje ensam, nah.

Nu ska jag kika på lite skor som jag ska beställa. Mina skor just nu.. Dom är ju inte precis i sina bästa dagar haha. SLEEP TIGHT: )

» Söndag

Brukar inte tycka om söndagar, men den här är rätt OK. Pyjamas, popcorn och dexter: )

» Hey, wait, I got a new complain

Blev glad inatt : )

Och med den mycket gåtfulla meningen säger jag godnatt.


Grattis på födelsedagen Evelina!

» Sagostund

Ska berätta en liten historia här för er...

En dag då jag var barnvakt så drog jag ut brorsorna för vi skulle åka lite skateboard.


Sen så ville Felix åka lite skateboard.


Men då gick tyvärr skateboarden sönder.


Felix blev ledsen.


.. Fast inte Hampus.




....................HAHAHAHAHAHAHA

» Hemma

Hemma från Bratten. Det var ju trevligt: )

Nu ska jag sjunka ner i soffan och endast lyssna på musik. Känns som jag har käkat i mig extrema mängder socker och kaffepulver, med andra ord känner jag mig rätt så speedad. Gotta cool down, pronto

» CRAZINESS

Är på ett sånt här galet humör idag. Jag vill göra något. Inte sitta stilla. Det känns inte så bra ändå.

Ikväll blir det bratten. Födelsedagsfest för hela slanten och så..

Ehm.. jaa..

...

..

VAFAN måste göra nåt nu hörs

» Lägesrapport

Förflyttat mig från soffan till sängen, bästa valet jag gjort ikväll. More dex coming up: )

» Allt jag har att säga



Choklad <3


Haha förresten. Titta på ordet choklad och säg det jättemånga gånger, efter en stund känns ordet konstigt och okänt :S WIERD

» FREDAG

YES. YES. YES. DET ÄR JU FÖRFAN FREDAG!!!!!!!

Nu är jag glad och ska inte göra någonting alls :) LATER




» Remembering those damn times


around 2008


» Wierdo

Ett till avsnitt av Dexter är nu sett och det var såklart lika bra som alltid! Så snart är säsong 1 slut, och säsong 2 är på väg: ) Helgen är räddad!

Nu ska jag få i mig någon slags mat och sen ska jag checka vad jag ska ha på mig imorgon. Fick reda på idag att vi inte har någon historia imorgon så då börjar vi 09.50 istället, känns ju.... bra eller nåt.. Det som känns bra är att det faktiskt blir helg imorgon!!!

Och jag hoppas på att det regnar inatt.

laaaater peeps

» Torsdag

Så trött......... Så less........... Det positiva är att det regnar, I like it....

Ska ta en extra varm dusch och spendera kvällen med mördaren Dexter och absolut inga läxor!


» One step at the time

Nu har jag pluggat klart.. Tror jag.. Mja, det känns iallafall som så, och jag kör på magkänslan.

Jag hade faktiskt tänkt - hör och häpna - försöka gå och lägga mig snart. Om jag lyckas, mja, det är en helt annan sak. Kommer förmodligen knappra på mobilen ett tag som alltid.. Och nu när vi pratar mobil måste jag få erkänna en sak.. Jag har inte fått ett sms på 2 hela dagar.. !?? Unpopular or what haha..

Nä. Nu måste jag ta och gå igenom glosorna en gång till. Jag ska fan ha alla rätt!

» Kinda need a hug right now

Sitter i min soffa just nu. Är trött, fryser som fan och har massa pluggande jag måste göra. Läget har ju ändå varit bättre! Och som pricken över i:t så hade vi inte ens en rolig ensemblelektion idag för läraren som vi skulle haft var borta så vi fick ha någon annan, ej uppskattat. Så istället för att träna på våran kära Beatles fick vi spela en annan låt. En konstig låt. En irländsk låt. En irländsk låt med en tonart så hög man tror man ska svimma. Nämen, överdrift, men ni fattar....

> Plugg


» Egoholic




Night


» Pro

Justja! Glömde berätta att jag inte försov mig imorse.. Guess what? Jag fixade alarmproblemet igår, så jag vaknade i tid idag! Awesomenessssssssss...... ;)

Hoppas bara att det inte var en sån där jobbig engångsföreteelse..

» Viva la freakin' vida

Tänkte lägga in massa underbar musik med skiten funkar ju inte. Som sagt, elektronik..  Menmen, det var ju synd för er iallafall! ;)

Nu ska jag lägga in ny musik på telefonen, igen. Jag hinner liksom lyssna om och om och om på låtarna jag har på telefonen nu, eftersom jag ungefär lyssnar på musik all day long.

Justjaaa.. Kom och tänka på att jag lovade Evelina att jag skulle sjunga Born to be wild på singstar ihelgen också.. Doooooh..

» Excitement

!! Såg just klart det avsnittet..... Måste vara ärlig och säga att det nu är ännu mer spännande...


Nu typ.. Relaaaax...

» Dex

Såg just klart ett Dexteravsnitt, men är nu tvungen att se ett till för det var så förbannat spännande!!!!!!

» Pistoler och rosor

Tisdag, done.. Dagen har varit bra. Gick inte vilse på idrotten denna gång iallafall, för den här gången snackade vi boys boys boys i omklädningsrummet. ;) Så vi snackade om det vanliga, vilka som var snyggast och så.. Dock höll dom inte med mig när jag berättade om min sköning, men vafan more for me! ;)  
     Men nog om tisdag, för efter tisdag kommer onsdag, och den dagen är efterlängtad vill jag lova! Har älskade ensembletimmen då, samt sånglektion. Och imorgon ska jag och Evelina ta och busa till det lite extra ;) Vi har ju en helt OK plan också, så det går nog bra hähähä..

Ska plugga lite estetläxa nu, a.k.a massa lyriiics...


» Tegelsten

Är lite besviken på min Satio. Försov mig imorse pga. av den, det var mindre roligt.. Nu är det så här alarmet har slutat att fungera och jag har ingen aning hur jag ska få tillbaks.. Underbara elektronik..



Men ögongodis är den iallafall.. ;)

» Visste du detta?

Namn: Malin Lindberg
Kallas för: Har inget direkt smeknamn
Födelsedag: 9 juni
Födelseort: Lycksele
Stjärntecken: Tvilling
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Piercinga: Öronen
Tatueringar: Yeah dude
Längd: 1,74cm
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: Mellanblont
Fräknar: Inga alls!
Motto: Har inget motto faktiskt..
Önskar du att du bodde någon annanstans? Aldrig!
Tycker du att du är attraktiv? I have my moments..

Dricker du? Dricker vad?
Röker du?
Vilket schampo använder du? Just glow
Vad är du rädd för? Mörker
Gillar du att tvätta? Hm, nej
Gillar du berg- och dalbanor? Nä..


senaste…
Filmen du hyrde? Närkontakt... Usch
Filmen du köpte? Köper inte filmer heheh
Låten du hörde:
Alive - Pearl Jam
Personen du ringde? Mamma
Personen som ringde dig? Pappa
TV-program du såg? Family guy

Familjen är? Underbar
Stockholm är? En stor stad..
Kan du sjunga? Alla kan!
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? Frankrike

favorit..

Låt: Ingen aning.. Finns otroligt många bra låtar
Dryck: Vatten
Kläder: Svarta
Film: Samma här, finns många bra filmer..
Serie: The simpsons! ;)


har du någonsin…
Gråtit över en pojke? För många gånger
Gråtit över en flicka? Tror det
Ljugit för någon? Ja, tyvärr
Varit i slagsmål? Njaa.. Slagsmål och slagsmål..
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Ja


antal…
Gånger du varit kär? Haha oj...
Gånger ditt hjärta brustit? Don't really know..
Hjärtan brustet på grund av dig? Fråga inte mig!
Tjejer du pussaat? 6-7 stycken tror jag
Gånger ditt namn varit med i tidningen? 2-3 gånger kanske

Vad har du gjort idag? Åkt buss, lyssnat på härlig musik, varit på skolan, varit barnvakt, tagit det lugnt..
Brukar du svära mycket? Faktiskt inte..
När stiger du upp på morgonen? 05.30.. ZZZzZzZZZ..
Vad har du på dig? bas-linne, jeansleggings.
Vad är du allergisk mot? Mjöl!
Var har du ont? Ingenstans faktiskt
Använder du hårspray? Ja
Kan du stå på händer? Nooooo...
Håkan Hellström eller The Ark? Ingen av dom, tack! :S
Salt eller socker? Sugar sweet sugar
Gillar du ketchup? Det funkar
Är du glad nu? Ja, just nu är jag på ett ganska trevligt humör
Var du glad igår? Naaaaaeeee...

» Monday monday monday

Barnvakt - CHECK


Dagen har rullat på bra, hade ensemble, bästa timmen ever.. Så nu är det bara att lära sig texten till låten, men det är ju ganska simpelt.. Denna gång fick vi låten Come together med The Beatles, och den är ju relativt bra, och våran grupp är mycket mycket bra, så ja, detta kommer äga!
  Vi körde igenom låten idag, så nästa gång ska vi få en annan låt, och förslaget var Måndagsbarn med Veronica Maggio.. Please, please, please.. Säg att vi inte får den låten..

Idag på idrotten så hade jag orientering, och det är ju verkligen inte det jag håller varmast om hjärtat om jag säger så.. Men vi klarade några kontroller, hm, eller några och några, vi tog en. Sen efter vi tog den virrade vi bort oss helt och trodde efter ett tag att vi skulle missa bussen och inte hitta tillbaka.. Dumma orientering iallafall.

Nu ska jag njuta av min lediga kväll, have it good.. :)

» Babysitter

Trött och är barnvakt. Kanske inte den bästa kombinationen känns det som. Men nu ska jag upp och ta hand om mina små brorsor.. You gotta do what you gotta do :)

» Man kan inte alltid få vad man vill ha

Jag vill inte sova. Jag vill inte vakna. Vill inte gå till skolan. Jag vill vara vaken all night long. Vill göra massa crazy stuff som man sen undrar man ska ångra att man gjorde eller inte. Vill ha sommar, värme och ljusa nätter, inte vinter som är precis motsatsen. Vill ha glädje och skaffa fler minnen, inte få flashbacks som gör en galen av längtan och ibland gör så man saknar. Jag vill få extrema adrenalinkickar och göra saker som jag vanligtvis inte brukar göra, men som ändå känns så rätt. Fast framför allt skulle jag nog vilja ha dig.

Nu ska jag försöka sova, och bara drömma drömma drömma....

» Sickness

Håller på att platta håret nu, slipper man göra så hemskt mycket imorgon klockan halv 6.. Usch. Klockan halv 6. Det låter ju bara äckligt.

På tal om äckligt! Var på dollarstore i tisdags och då köpte jag naturgodis, och när jag köper sånt där är jag alltid dum nog att köpa någonting jag aldrig smakat förr men som ser gott ut.. Denna gång var det några vita yoghurtgrejer som jag först tyckte var ganska OK, men igår så var jag inte lika förtjust i dom, blev liksom too much... Men så idag var jag sugen på nötterna som var längst ner i burken och såklart var dom där yoghurtgrejerna över.. Men jag tog en nöt ändå, och såklart smakade den yoghurtäckel. Suck. Kräkreflex. Illamående.

Så nu kan jag förmodligen inte äta nötter eller godis med yoghurt på något mer, thanks a lot naturgodis..


» Lägesrapport

Dunkar hög musik med mina smått trasiga hörlurar så jag nästan får huvudvärk, GOTTA LOVE IT!

Snart måste jag tyvärr sluta med det. Måste fixa iordning för imorgon och allt sånt där skit....

» Vissa låtar blir aldrig dåliga



Som denna. Lyssna och njut!

» Just sayin'


» Godmorgon!

Har nyss vaknat, dock med en gruvande känsla i magen som varje söndag eftersom det blir lycksele imorgon.. Och nästa dag.. Och nästa dag.. Och till och med nästa dag..

Började dagen perfekt också! Råkade på något sätt förstöra mina hörlurar, eller förstöra kanske är ett för starkt ord, man kan liksom fortfarande lyssna med dom, men ena sidan är typ sne och ja.. Thumbs up!
   Varje gång något sånt här händer på morgen brukar jag alltid tänka: "Jaha, nu är det en sån här otursdag för mig.."

Idag ska jag försöka göra så att tiden går seeeegt.. Så jag kan få behålla den här helgen så länge som möjligt. Lägga in ny musik på telefonen ska jag iallafall göra, det är ett måste om man pendlar like me..

Nu > Dexter!



» Nytt ska vara snyggt

Är ganska kräsen när det gäller mina bloggdesigner.. Blir liksom aldrig nöjd. Men nu tror jag att jag fick till det, den här designen kommer iallafall att duga ett tag framöver! ;)

Nu ligger jag i min soffa och lyssnar på massa skön musik.. Känner att tröttheten börja besöka mig också, en dejt med sängen snart då?



» 21:34

Nu har jag sett ett par Family guy avsnitt, alltid lika bra! ;) Nu ska jag börja se första säsongen av Dexter och sen efter det tror jag att jag ska påbörja Lisas nya design så jag har någonting att göra inatt!

Lateroooo


» Lördag

Det blir nog snart en lång och skön dusch, sen får man väl se..


» Sugen på örongodis?

VARSÅGOD! > SWEET ★ (spotifylista)


» Flashbacks

Älskar att se på gamla bilder. Jag minns inte att jag såg ut såhär..


Vår 2007


Vinter 2007


Vinter 2007


Sommar 2008


Vår 2009


Sommar 2009


Sommar 2010


Höst 2010

..wow.. :S

» You got that touch so gently and sweet

Kom ungefär just hem från ett litet födelsedagskalas. Nästa helg blir det ju också kalas, men då blir det mitt ute i ingenstans, alltså i lilla byn Bratten.. ;)

Nu blir det sängen och family guy, ett perfekt slut på en fredag!

» Sjukling idag

Japp, sjukdag blev det idag. Just nu sitter jag och göra lite läxa och det är ju precis det man vill göra en sån här dag.. Det är strålande väder ute, jag är sjuk och gör läxa.. Typiskt!

Lilla Lisa har även fyllt hela 16 år idag, massa gratulationer.. :)

» SKÖNING

God kväll eller nåt!

Ikväll har jag varit hos pappa en stund, hjälp till med datorn där, proffs som man är.. Sen gick jag och Jon ut på ica, hade det trevligt, kirrade några grejer.. Och nu sitter jag här. Fredag imorgon, känns hemskt otroligt underbart härligt SKÖNT!!  !!!

Nu ska jag se vilka kläder jag ska ha på skolan imorgon, sen blir det en skön dejt med sängen.

later peeps


förresten > Nazareth – The Anthology !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

» 21:19

Vafan klagar man så mycket för? Livet leker ju :)


» LOVELY LIFE

Hemma, grymt skönt.. Nu ska jag ladda upp med massa Nazareth på mobilen så jag kan klara bussresorna framöver! Moonlight eyes, little part of you, this flight tonight m.m...

Idag hade vi ensemble på skolan, och då spelar vi musik i grupp. Idag uppträdde vi för varann, alltså för de olika grupperna i ES1. Underbart bra gick det! Det där härliga pirret i magen innan man ska sjunga inför folk fick jag såklart uppleva också! ;) Älska esteeeet.. 
   Har förövrigt märkt att det existerar en sån där grabb som man kan kalla ögongodis på skolan.. Jobbigt läge, undrar om han märker att man "råkar" tjuvkolla ibland? ;)

Ikväll ska jag kolla igenom läxan en snabbis sen har jag ingen aning what to do..


» If monday was a person I would slap him in the face

Huvudvärk. Trött. Morgondagen känns mycket ovärd. Är det nu man ska bita ihop och ta ett steg i taget eller? :S


» Night night


 


 









» S u n day is no f u n day

Hatar söndagar. Jag vill vara uppe länge, men det är omöjligt eftersom imorgon måste man vara uppe halv 6.. ZzZZzzzZZz.... Fast det är ändå väldigt skönt att sitta på en buss och sova 1 timme, ungefär höjdpunkten på dagen! :D

Nu blir det musik så man blir lite mer relaaaxed.. Sen troligtvis en skön dejt med sängen! ;)

 
Några sköningar på bussen!

» Those would be the best memories..

Läste detta inläggBeatrice blogg.. Massa bilder från högstadiet, det är nu man inser hur äckligt mycket man saknar Åsele skola.. :(

Bästa tiderna var ju där.. Lycksele kan ju ta sig någonstans!

» Nattmusik









Innan jag går och lägger mig måste jag få bjuda på lite underbar musik.. :) Enjoy!

» 2:33

Hemma igen! Det blev lite ändrade planer så jag stack ut en sväng.. Nu tror jag att det är sovdags, det känns som att det är läge för det.

see you


» Fortfarande lördag..

Tiden går segt, äckligt segt.. Nu blir det lite mer simpsons och trocadero, gillart!

Ny bloggdesign också.. Ingen big deal liksom.. :)

» CENSUR


» Only want a little part of you

Och så blev det lördag.. Och det är skön..............t

Kvällen kommer nog bestå av simpsons, superman returns och batman för lite ögongodis måste jag ju få... ;)



» .......... Oh hai

Ikväll har jag startat den här datorn för första gången på den här veckan tror jag.. Därför det inte blivit så mycket bloggning.. Är ganska less och trött på all pendling, håltimmar och lycksele at the moment haha..

Fast nu är det bra. Det är helg. Lyssnar på bra musik. Ska snart kura ihop mig i sängen med filtar. Jag har nya kläder i min garderob. Jag kan sova länge imorgon. Lycka!

godnatt AND i miss you a lot .......