» ....Godmorgon

Ha en bra dag


» John Blund

Imorgon är ju den efterlängtade skolan! hahaha längtar typ redan efter en ny helg..

Godnatt

» Tjo!

Ikväll ska jag på bio med min brorsa Hampus. Någon som hänger på eller?


» Happy birthday!

Grattis på födelsedagen MJ!


» Strax!

Sagan om de 2 tornen. Lite tidsfördriv!

Men alltså, har dom ändrat saker här i bloggen eller? Ändrat vissa ikoner och nu texten som jag nu skriver. den är i en helt ny stil! Wierd..

Och jag är jättetrött, faktiskt! Skulle kunna gå och sova nu om jag så hade lust, men det har jag inte hahah. För jag ska försöka se hela filmen, fast det känns lite omöjligt.

Kanske man ska göra en liten kaffeskvätt, haha!

Hörs

» Goodmorning!

Mår betydligt bättre, kuung!!!! Jag sitter i Pontus rum och kollar på när han spelar, haha finns inte något annat att göra... 

:****

 Hm

» Damn i'm sick

... Mmmm förkyldning är alltid lika skoj! Den stora frågan är om det ens blir någon dansgala för mig imorgon. Jag hoppas ju!

...hm... ok

» Tired!!!

Ska gå och lägga mig snart, faktiskt! Jag har typ inte gjort mkt ikväll.. Kollat på tv och gjort massa kurer så jag an slippa att bli förkyld. Hoppas det funkar!

Imorgon film då, blir säkert trevligt.. : ) Jag och Anna har bestämt att vi ska hyra världens läskigase skräckis.. (Om den nu finns i Åsele så vill säga..) Vi lär väl se.

Sweet dreams!

» Bästa

Har du den inte? Köp den!

 

Jag köpte min på Sense i Östersund.


» Mumsigt


» Something in your mooooouuuth...

I looooooove basen i mina hörlurar!!

Långdag idag, bläääläöä! Ikväll ska jag plugga, ännu mer blä.. Imorgon film.


» Godmorgon!

..Eller vad man kan säga. Har nyss klivit upp, känns grymt jobbigt dessutom...

Ha det bra

» ÖH VADÅ SÖTASTE?


» Trött

Jag är trött!!! Efter en långdag på skolan så är det resultatet..

ikväll blir det Lisa, vi ska ba bus!

» Godkväll!

Har nyss duschat ungefär, och kvällen rockade! Inte mer med det

» Snabba ryck!

Lisa ska komma över hit, synd att det tar tid!

» Helgen!

Ihelgen blir det dansgala med Linda. Det gillar vi!

» Min sommar


» Kung??????

- JOOOo!!!...

Fick sluta 1 och en halvtimme tidigare idag, sweet!!!



Jump to the left, stick it, gliiiideee....
haha nej jag bara skojaa...

» internet is back

YES,,, YESYESYYEYSYS!! INTERNET som jag har saknat dig....

Första skoldagen idag, var väl som vanligt förutom nytt schema typ!! och att vi är äldst nu.. mohauaha!!

:-*

» Back to mama

Nu ska jag strax fara tillbaka till mamma, och jag vet inte om internet funkar, men mest troligt nej.. men om det är det, så skriver jag ett inlägg. om jag inte skriver, vet ni ju varför!

Imorgon, skola... Blööä!


» Problemos

Ja, jag och min blogg har problem i paradiset just nu. Och tack vare internätet hos mamma, hmhm.. Så jag tog mig en promenad hit nyss, men gruvar redan på när jag ska gå tillbaka, hoppas det inte regnar.. 

Gårkvällen var inte som planerat tyvärr, men den var rolig ändå! Tack tove=)  

» godnatt

hejsanhejsaan! nu är jag hemma, eller för ett tag sen. jag gick hem med tove för en halvtimme sen, men då mötte vi marcus, anna och therese så vi snackade lite! när jag kom hem så kollade jag om internet funkade, men neeeej... and it sucksssssss..!!! så jag spelade lite mario på datan och nu är jag megatrött.. så jag ska väl strax sova=) imorgon, eller nej, idag eftersom klockan är över 12, ska jag nog städa mitt rum som kommer ta heeeela dagen lång typ. det brukar oftast göra det iallafall! och sen på kvällen blir det film med snyggingar!!:) känns som det perfekta slutet på sommarlovet eftersom vi börjar skola på måndag. blä(!!!) nej nu börjar klockan ticka sig sent, så nu är det bara john blund som fattas. GODNATT

» Något man saknar..

Ibland kan jag sakna mina förra frisyrer..

  

 



That's life..

» (!!)

Är hos pappa nu=)


» Torsdagkväll!

Nu är torsdagkväll gjord och skolan kommer närmare och närmare.. Jag var iallafall med Lisa ikväll, och vi for först och såg på match, sen gick vi ut på... stan(!!) och träffade massa folk på vägen=) Fick även en pojkvän på köpet, hahaha.. Så det kan gå!

............................. :-*

» Idag så har jag..

Bakat
Varit ute och plockat blåbär

Vilken torsdag!

» Tidig kväll

Ikväll blir det en tidig kväll för mig iallafall. Får se hur tidig!

» MmmmmMmmm

I used to think maybe I liked you but baby I'm shy....... ..  .. . ..  . . ...... . . ..  .. .. ...... !

» Jag är..

 TRÖTT!
Men det är positivt... Då somnar jag i tid!

» Cya suckers!!!!

Nu ska jag träna!

» *Gääsp..*

!!! Kolla klockan! Jag är vaken! Och jag vaknade för en timme sen tillochmed! Tänka sig..
Nu sitter jag och lyssnar på spottan: ) asbraaaaaaaaaaaaa....

» Snart blir det sängen..

Som rubriken lyder, så blir det snart läggdags för mig!.. Känns inte kul för jag är inte en gnutta trött, men jag måste, för annars blir det ej roligt när skolan börjar. Man går dit som en zombie eller något, hähähä... Men skämt åsido... Längtar till helgen! Den kommer bli så rolig, för jag hoppas!=D


» Filmtime!

Klockan 9 är en film på 3an, så då kommer jag strunta i den här laptopen ett tag och bara se på film!;) Popcorn kommer vara med, såklart..

» Tänk om..

Tänk om man hade en fjärrkontroll, och man kunde bestämma vad man ville se på! Javisst, det är ju en sån vi har i dagsläget, om man vill se på 3an, trycker man på 3an, men jag menade om man fick välja vad man ville, när som helst! Typ om man vill se på My name is Earl, så skriver man in det i fjärrkontrollen så blir det det programmet.. Ganska intressanta tankar! Tur tankar är gratis!;)




» Hej bloggen!

Nu ligger jag i sängen med laptopen och lyssnar på skön musik eftersom jag har skaffat Spotify! Tummen upp åt det programmet kan jag ju lugnt säga..

Annars oidag har kag inte gjort mycket, jag har bara tagit det lugnt som vanligt=) Jag försökte vakna lite tidigare idag än att vakna klockan 1-2 som jag oftast gör. Så jag ställde mitt alarm på 10 så jag drog mig till halv 12.. hahah! Men jag måste försöka att vakna lite tidigare, för nhu är det sista veckan.. Deprimerande!

Ikväll får jag se vad jag gör, kanske blir utgång, vad vet man!
Ihelgen blir det iallafall filmkväll med massa, ett perfekt slut på sommarlovet enligt mig iallafall! 

:-*

» GRATTIS MIN BLOGG

DETTA ÄR MITT 400:ade INLÄGG.. Kuuung

 


» TACK ÅSELE KOMMUN

Ni har tänt gatulamporna! Äntligen! Vem vet, Åsele kommun kanske läste mitt klagomål, hähääh...


» Nice!

Kvällen spenderade jag med Anna och Therese, som var mkt kul;) Man har då varit med om mycket skratt, vilket är positivt!=D

Först gick jag och Anna till Therese. Sen skulle vi fara och hyra en film på OK, men då var vi inte riktigt 100 på att det var öppet eller stängt, så vi gick oss en tur dit och checkade! Men nej, det var stängt, attans också.. Men sen då påväg till Therese så hade vi idén att vi kunde baka, men eftersom jag är ett litet problembarn som inte kan äta det mesta försvann den idén.. Tills jag kom på att vi kunde hämta mjöl hos mig. Smart va?!... Så då gjorde vi kladdkaksmuffins och det var gott vill jag lova=).. Sen efter det snackade vi bara om allt möjligt man kan snacka om, medans jag fick skuldkänslor!!

 Så jag ger er en favorit i repris=)..

» Greejjjtt!

Jag har varit hos min gammelmormor och morfar nyss, vi stack dit och åt=) Lika trevligt varje gång!.. Men nu sitter jag här på sängen som vanligt, eftersom jag måste sitta på den för jag har ingen soffa i mitt rum.. inte än! Men man behöver ju inte ha en soffa för att sitta någonstans, för jag har faktiskt en fotölj i mitt rum, men tyvärr är den upptagen med att bära mina kläder som jag slänger dit.. ahaha! Men jag ska inte klaga, jag har ju iallafall ett rum, som duger gott och väl!=)

Ikväll ska jag nog vara med Anna och Therese, efter fotbollsträningen då! För jag klarar inte av att sitta inne hela tiden på dagarna och kvällarna.. Det räcker gott och väl för mig att sitta inne på dagarna..=) Och nu vill jag ju gå ut också, för det är ju faktiskt sol ute nu! Det har inte varit det på år och dar känns det som, utan man har bara sett regn och rusk samt muliga dagar.. Inte bra!!

Det var väl det jag hade och säga.. Och att jag gruvar för senare, när jag ska gå hem.. MÖRKT!

» Man undrar ju..

Jag orkar inte kliva upp idag!Den här dagen känns så meningslös, finns inget att göra.... Någon som har något förslag? :)


» Godförmiddag!

Och nej, jag har inte vaknat nyss.. Bara nästan! Jag försöker att gå och lägga mig så tidigt som möjligt, men ändå så sover jag hur länge som helst! Blir tokig!

Måndag igen, lika trevligt varje gång med en ny vecka.. Hahahha inte... För skolan närmar sig samtidigt som sommarlovet närmar sig sitt slut. INTE BRA! Fast ändå.. Det känns ändå lite halvkul att börja igen. Träffa alla sina klassisar igen som man kanske inte har träffat på jättelänge, man börjar få in sina regelbundna tider igen så man inte är uppe till 2-3 på natten längre..

Men minus på det är väl alla läxor, allt slit och att man måste vakna tidigt varje morgon.. BLÄ!

Bara jag som längtar tills man flyttar?

» Snälla Åsele..

TÄND LAMPORNA PÅ GATORNA KANSKE
?! ...


» Snälla Åsele..

TÄND LAMPORNA PÅ GATORNA KANSKE
?! ...


» Kvällen gjord!

Kvällen var grym med Anna och Therese! Här kommer bilderna jag lovade;)

 mitt fina gula paraply.. =) hahah jag tog sockar för en gångs skull!

 Jag och mitt fina paraply=)

  mobilnörd, vad annars?

 

 

 

Pusshejdå!

» Ang Lady Gagas hairbow jag skulle testa..

Det gick! Men den kanske inte såg lika bra ut som hennes, men det är väl för att hon har löshår. Men på andra försöket gick det iallafall. Testa!;)

Finns videos på Youtube om någon vill testa!

» THIS IS ME TODAY

 hahha fråga mig inte vad jag gör med handen..


» Hm..

Jag ska försöka göra en sån här nu.




SES

» Filmfilmfilm

Ikväll blir det film med Therese och Anna, blir säkert kung!;) Linda ville inte komma in, eller det sa hon inte, utan hon sa att hon hade saker att göra=)

Ska även se film nästa helg, med en viss person, och några till säkert(: Vi får väl se hur det blir!

!! Nu håller jag på att ladda mitt batteri till kameran så det blir bilder vill jag lova;)

 HAHAHA söta va!!!=D

» Godmorgon!

Jag updaterade aldrig igår när jag kom hem, för att mitt internet var inte bäst då kan man säga. Men min gårdag var att jag, Anna, Linda, Therese, Emil och Oskar stack och grillade! Det var trevligt kan jag lova=) Tyvärr så hade jag inte kameran med, så det blev inga bilder!;)

Ikväll blir det kanske filmkväll med tjejerna=) Kung!


» Kläder, done!

Nu har jag valt kläder, om det blir hot eller not får Linda vara domare för!

Nu -> Platta håret!


» Bråttom nästan!

Linda kommer cyklandes in hit till Åsele om en timme! Bäst att kolla vad man ska ha på sig nu då..

» Nu...

..ska jag gå in i duschen och sjunga lite!;) Hörs senare


» Att-göra-lista

 Duscha - CHECK

 Hitta snygga kläder i min garderob, hahaha.. - CHECK
 
 Snacka med Linda via mobilen - CHECK

 Vara med Linda här hemma - CHECK

 Snygga till mig och Linda!;) - CHECK

 Utgååååååååååång!! - CHECK
 
 Ha så roligt att det nästan är kriminellt=D - CHECK

Hörs

» You make me feel out of my element

Godmorgon!
Jag har inte vaknat precis nyss, utan jag vaknade av att Linda ringde vid 11 ungefär, så vi tog en liten snackis! Jag skickade ett röstmedd. till henne igår klockan halv 4, haha.. Först höll jag på att skicka ett sms, och jag hann skriva 8 sidor, men sen så laggade telefonen och den startades om.. Sen skulle jag göra det igen, (skicka sms alltså) och då kom jag till 7 sidor och då laggade telefonen igen.. Så jag gjorde ett röst medd. istället, var så mycket smartare tyckte jag! Så jag sa att hon skulle skulle ringa mig på morgonen, när hon hörde det, och det gjorde hon! Så min plan blev fullbordad, and I love it!

Annars, tror jag att kvällen blir kung med Linda=)



Ha det bra


» Status

Irriterad

» Dunka musik!


» Lisa!!!

Gör det;);)

» Kung

Nu har jag tränat klart en timme, känns underbart att komma igång igen. Och det som är så bra är att det samtidigt är roligt och tröttsamt!


» Jag var bara tvungen..

Jag frågade 118100 vem som hade http://nanox.blogg.se...

Svaret: Malin Johanna Lindberg är en söt tjej som är 172cm lång och jag skostorleken 38-39. Hon är intresserad av mode, musik, och fotografering och drömmer om att få lika många blogg-besökare som Paow. Ha det bra!

» Jag är inte blind!

Hallelujah, jag är inte blind. Hade bara överansträngt mina ögon lite, hähä!


» 23:51

Sena nätter, bläääääää. Den 24:e gäller det, vill inte!

» Vadå tråkigt, jag har askul

Namn: Malin Johanna Lindberg
Piercingar: Öronen
Längd: 1.72cm
Skostorlek: Beror på, men 38-39  
Hårfärg: Jag har ingen aning just nu, men kanske mellanblont eller nåt
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Åsele duger
Tänker du på självmord: Ånej
Vilket shampoo använder du: Något mamma köpte på en frisörsalong
Vilken parfym använder du: Olika! Naomi Campbells Cat Deluxe och Britney Spears Believe (..Som jag tyvärr råkade köpa fel, skulle egentligen vara Britney Spears Fantasy..) 
Vad är du rädd för
: Hm.. Mörker!
Gillar du att tvätta: Hahaha nej!  Eller.. Brukar aldrig göra det                                                          
Gillar du Berg-och-Dalbana: Njäää...

Film du hyrde: Even Lake
Film du köpte: Köper inte filmer
Låten du lyssnade på: Låten om tuttar!!!!
Låten du hade på hjärnan: Hahah låten om tuttar..
Personen du ringde: LIZZH
Tv program du tittade på: Har ingen aning..
Personen du tänkte på: Hihi top secret

ANTAL..
Gånger ditt hjärta brustit: 1
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Typ aldrig!
Ärr du har på kroppen: 2st. Från min tatuering och från min piercing i läppen

SENASTE..
Bok du läste: Berts dagbok hähäh!
Personen du fick mail av: Ingen aning
Personen du fick brev av: Får aldrig brev..
Personen du fick sms av: LIZZH
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag!
Saken du köpte: Klääääääääääääääääääääder.!!! Eller nej, ett par spionglasögon!! SUPERCOOLA
Vad har du gjort idag: Kommit hem från Östersund 
Var det kul: YEs
Hur tidigt stiger du upp: 11
Gillar du att slåss: brukar ej behövas!
Vad ska du göra imorgon: Ha så roligt att det är olagligt! 
Är du seriös: Oja
Vad är du allergisk mot: Mjöööööööööööööööööööööl
Var har du ont: ingenstans
Använder du hårspray: Yes
Kan du stå på händer: Nepp


Håkan Hellström eller The Ark: gaygaygaygayagayagayagay
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: ööööööh ingen
Salt eller socker: båda elluuur?!?!?
Gillar du ketchup: visst
Är du glad nu: visst
Var du glad igår: sådär
Känner du nån som jobbar på sjukhus: yes
Kan du sjunga: Alla kan sjunga
Mer värt än guld: öööööööööh jag vet inte!
Spaghetti eller makaroner: spelar ingen roll

» Lisa..

Jag taggar lan!!


» DET HÄR GÖR TYP JAG!


» My life

Is awesomeeeeeeeeeeee!!!!!!!!11

» Här kommer bilder!

Östersund 2009
...Fast mest bilbilder, hähähähhä
Små bilder är klickbara, vissa iaf

  Min bror har jag för mig 

   

  enjoyyyyyyy... ok det blev bara bilbilder, hahaha!!

» HEMMA

Hej Åsele, jag har saknat dig!!!!

Bilder kommer senare.

» Storstan nu då!

Nu är jag i Östersund med min familj. Och om jag ska vara ärlig så har jag det sådär, eftersom det regnar! Men det går väl över, någongång;P Så man kan shoppa!

Jag var ju ute igår med mamma en stund, och vi bara fönstershoppa typ!

HÖRS

» Byebye

Jag sticker till Östersund! Vi får se vad som jag hittar på där, men jag tror nog att det blir shopping, shopping, shopping tills jag får slut på pengar, hahaha.. Men jag har lovat mamma att jag inte ska slösa bort alla pengar, men när man köper kläder tycker jag faktiskt inte att man slösar! Man behöver ju kläder, så ingen slösning alls;)

Och jag kommer att ta med mig min kamera, så ingen säger att jag inte lägger ut bilder på bloggen, hmhmffphph..

 Cya suckerzzz!!

» Det är svårt att bestämma sig..

Ska jag följa med till Östersund eller inte?

Det är sjukt! WHAT TO DO...


» Testa spelet...

om ni törs:S

Spelspelspel!!


» Oh shit!!



Kung!! Jag är en stilig haj! Om det nu är positivt:S

Gör testet här

» Oliver:)



Det här är Oliver!!! Död men belåten!

PS. Ja, jag har tråkigt

» Help

Jag vill inte följa med till Östersund imorgon....

och eftersom min mamma inte litar på mig (tragiskt, eller hur) så måste jag bo någon annanstans i 3 dagar och får inte bo hemma. 3 hela dagar!!

shit vars ska jag bo

» Bara chillar



Det här har jag gjort idag:
- Vaknat
- Tjatat på mamma, hähäh
- tränat
- duschat
- sett på film!!
- varit med bryysCHH!!

och nu lyssnar jag på musik via dvdn.. Kan denna söndag bli bättre????! Jaaaaa!!

» Natten är ung

Typ! Och jag är trött, wierd!!

Kvällen var faktiskt tråkig om jag ska vara ärlig;D Menmen.. Shit happends!

Såg nyss en film klart, meet the Fockers. hähäh den äger!

Får panik!!

» OBS. Översvämning

Nejmen det känns som så just nu. Buhu, jag som nyss hade fixat mig och allting. Men om jag har tur så är det bara några småskurar, om inte så tar jag ut mitt nallepuh paraply!!=)

 Typ Åsele om några få minutez

» På en skala...

Ny kategori!

Att en låt fastnar på hjärnan
Som i mitt läge nu, så lyssnar jag bara om och om igen på låten. Men låten är liks så grymt bra så det gör inte så mkt;)

På en skala hur jobbigt det är att ha en låt på hjärnan är: 4!
Som sagt är låten så bra, det är därför!(;

Här har ni låten.
 

» Nejnu..

Börjar klockan bli mycket! Dags att kolla vad som finns att äta till middag!



Ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao

» Sounds good to me

Ikväll blir det utgång, sweet!


» HEY NANOX & LIZZH

vi är bäääääääääääääääääääääääääääääääääättre än bäst


» Hm..

Dags att svara på lite kommentarer...

» Fredagen!!

Jag kom hem för en halvtimme sen ungefär, Jerry var snäll och skjutsade hem jag och Lisa ikväll=) Tusen tack för det! Men innan det tog vi oss en runda i epan och så, åkte till Stamsjön och kollade vilka folk det var där och så.. Inte för att man såg så bra men, hähä!

dagens skratt fick jag då när vi var påväg hem... hahah!!! men vad som var så kul kan jag tyvärr inte berätta.. men ni kan väl fundera lite på det iaf, lisa vet!;) som hon alltid gör!

Puss

» ÅÅhhhh...

Puss

» Btw....

Har sett att nån vill att jag ska ha fler bilder, jag ska försöka=)

» SNABBA RYCK

SHIT... måste duscha nu, för Linda kommer klockan 6!!! BYEBYE=)

» Gårdagen..

Ägde! Hoho...

Vi var typ ute och lodade, jag och lisa=) Sen mötte vi lite folk och så! Men det var jättekul, tummen upp!

Tuttar, alla vill ta på dom va på dom bara vara nära dom det är
tuttar, dom kan vara vackra, hängiga, fasta vi vill ha mer tuttar,
alla vill ha tuttar allt ifrån bebisar till gamla gubbar.. ;) Lisa fattar!!

 
Och visst är jag snygg som få!!!hähähähähähäh

» Hej. Jag är syster åt 2 småbrorsor

Jag var i duschen, hörde något skrik på mig men jag ignorerade det bara. Jag visste inte vad jag väntade mig..

Jag kom ut ur duschen, gick in i mitt rum och såg 2 småpojkar sitta i min säng. Min första tanke var: Det gör väl inget...=) Men min andra tanke var: ........ SLÄPP MIN KAMERA OCH MITT NAGELLACK!!!!

Hampus tog kort med min kamera, Felix målade sina naglar. Sweet!

+ att dom gjorde en röstinspelning och skickade till tant lisa.. =)




Love them anyway!!!

» Tack humlagetingbrämsliknande sak...

Jag var ute och solade, allt var frid och fröjd.. Tills det kom nån humlagetingbrämsliknande sak flygandes och satte sig på min bikiniöverdel. JAG DOG! Jag slog till den med min hand, reste mig upp, tog min tröja och började slå med den. Kontrollerade att den inte var kvar, gick in och kollade i spegeln om den var kvar ändå.. Och nu är jag här!;P

Jag som tänkte bli brun och fin men nejdå!


» You hit me baby

You're throwin' all of your attention on me
Take your best shot I bet you'll miss
You've got me interested enough to stand closer
Maybe try a little kiss............................................

» Godnatt då...

Jag måste gå och sova. NU!.. Mamma sa det:( Och eftersom jag är en som duktig tjej så gör jag det. Eller.. Iaf stänger av datorn(;

Imorgon ska jag sova hos Lisa! Det blir väl kul=)

PS. Alla som kommenterar.. Jag svarar på kommentarerna sen, det är lite problem med internet nu!

PS 2. UUUUUUSCH

» Det enda jag kan säga är..

USCH USCH

» Woho

Jag något att göra ikväll! Se på fotbollsmatch. Börjar klockan 6 på lappvallen. Vi ses där!

» Träna, träna!

Jag har tränat med vårat Wii Fit från halv 1 nu=) Men med uppehåll såklart. Det var roligt! Och jobbigt i vissa delar. Om ni inte har testat, testa!=)


» Kisses and goodnight

Klockan är lite. Natten är ung! Men jag tror ändå att jag ska försöka gå och sova ändå. Jag sover ju bort halva dagen, bäst att kolla vad som man kan göra den första halvan;) Man ska ej slösa på sommarlovet(;

Annars.. Är jag ganska så pepp till helgen! Det känns som om det kommer bli superkul. Men då får jag väl hoppas på att det blir fint väder, så man kan vara ute och ha det trevligt. =)

Ha det bra

» Sveriges tuffaste bruds

På fredag kommer linda hit!!! Tror jag!



Visst är hon söt!

» Korkad

Jag och lisa skrev på sms..


» You make me feel.... Mhmhmhhhmmh..

Om ungefär en halvtimme blir det filmtittning, wowohoho! Kommer nog titta bort då och då.. Fråga Lisa!;)



Men visst skulle det vara mycket bättre om man hade en pojke att krama om, om man nu skulle bli rädd?;) Ja


» TJABBATJENA

Som jag läste i Lisas blogg, är att det är Hajen 2 ikv:) Då kommer jag nog se på den. Fast jag blir lite rädd för den.. När vi hade på som idrott i skolan, så kändes det nästan som att det skule komma en megahaj och äta mig.. Hm. Och som tur är har det ju inte hänt:)... Än.(;

Iaf.. Film klockan 9 med popcorn.
Sen blogg (som vanligt)
Sen sovaaaaaaaa.......

» Gäster!

Dags att vara social!

» Hej hunkar



  

 

 Hehehe... ;)

» Musik

 


Den här låten finns på sims 2! ;)

» Life is good i can't complain

Wöööw, designen klar! Checka in den här! Hon ville ha en enkel, lite svart och orange och det fick hon då;)

» Nu

Jag ska göra en design åt Lovisa nu=) SES

» Nu går jag till kojs!

GODNATT :-*

» Ohlala!

Nu är min design färdig!!... Först gjorde jag en annan, en gul. Jag blev nöjd med den ett tag, sen tröttnade jag och tyckte den var ful;p Så jag gjorde en ny på 20 minuter typ, och här är den!=D

Hur tycker ni den blev? Hot or not?;)

» Nää...

Jag orkar inte hålla på med design nu, gör det senare..  Någongång;P mmm pusss

» !!

Ursäkta röran. Jag bygger om

» Till Lisa Olofsson

Lisa, lisa ,lisa.. Vad gör du egentligen?! Har nu skickat 3 sms, men inte har du svarat!.. SKÄRPNING LISA

» Ojoj..

Besöksrekord igen:D Det går uppåt..

» Idag..

Ska jag göra om min blogg. Igen'!

» Nu säger jag godnatt

Som rubriken säger, är jag helt slut på och vill gå och sova!

Vi hörs imorgon gullisar! PUSS..... =]

» Bästa typ



Ge mig rösten!!!!!!!!!!!!1...

» Puuuhh...

DESIGNEN FÄRDIG! Den blev som den vart.. Här är den! 
Vad tycker ni?=) Hon sa att hon inte ville ha några bilder, bara texten, så hon fick som hon ville..
Hon blev nöjd och det är väl det som räknas(;

» ..LESS

ÅÅÅhh... SMART!!!!

» Nu...

Nu ska jag fixa en bloggdesign åt en flicka! Tar lite tid, skriver sen!=D

PUSS......................på dig

» Lisa & Malin tävlingen

JAG LEDER MOUAHAH

» TACK SÖTISAR



REKORDREKORDREKORD..
Det kanske inte är någonting jämfört med Kenza.. Men för mig är det någonting stort!;) Ett litet steg för Kenza, ett stort steg för Malin!!

» Tjabba

Vi har sett film!!!!!!!!! Den sög

» ????

 

Vad ska ni göra ikväll?
Jag ska vara med Lisa=) Vi ska troligen hyra film och ha trevligt!

Ha det bra :-*

» hihi



I probably shouldn't say this.
Because my friends think that I'm weird.
Everytime I say I love you they remind me you can't hear.
It's because you're cardboard. I'm always ignored.
But you feel so real to me why can't they see.
And you're still standing in the same way.
Just how i left you yesterday, against the wall.
Don't fall.

The 7 things I hate about you.
You're fake, you break, you are not real.
If only I had something to feel.
You are 2D with no back side.
You cost me quite a lot to buy.
My friends are jerks they make fun of us.
Just know it hurts. I want to be with the real Miley.
And the 7th thing I hate the most about you
You make cardboard look cute ;-)

It's awkward and silent because cardboard cannot speak.
I wonder what you think about when you smile and stare at me.
Dood are you serious?! You're delirious? She is cardboard
she can't hear us.
YES I CAN. (lyke WTF)
Dood zomg did she just talk?!
She's been real all along! Say something again!

DAVE NEVER TOUCH ME AGAIN!

The 7 things I like about you.
You're hair, your eye, cardboard Levis.
When we kiss you're hypnotized.
You let me do whatever I want.
I can't wait till Chris is gone! ;-)
We never fight when I hold you tight
Ow! Splinter! Ohhh it's alright!
I wanna be with the real Miley.
And the 7th thing I like the most about you.

You make cardboard look cute.

» För mig är du..


» BROTHERS

      

   

» Min söta Lisa

Är söt

» Ändrade planer..

For aldrig till lappvallen.. Det regnade! Världen går under! Blääääääääää

» Att göra lista

  • Duscha
  • Snygga till mig
  • Fara på lappvallen och vara med Linda + se på match

» Happiness


» Surt

Mitt rum är så fuuult.. Och är trött på det! Dags att byta inredning och färger i think...

» Musik


» Godmorgon

Det är söndag, och 21 dagar kvar av sommarlovet om man inte räknar med idag. SNART SLUT!!...

:(:(:(:(::(:(:((::(...

» Nattspambloggning

Har ni märkt att jag nattspambloggar? JAG HAR!

nejnu godnatt

» Sommarlovet

Är snart slut!! Vill inte, vill inte, vill inte att det ska va så.... :-(


» Kommentera tack

Inte OK när det är folk som är inne på bloggen dagligen men inte skriver kommentar!!! Skärpning


» OOhh...

Jag hade på mig en ansiktsmask för ett tag. FRESH SO FRESH

» You drive me insane

Längtar ungefär tills imorgon.. HM! felt like i couldn't breathe tyyyyp..


» CONGRATULATIONS

WE HAVE A WINNER!

och det är jag! Det här är mitt 300ade inlägg, ganska coolt?!?! Fast det känns typ som att det var igår jag hade skrivit 200 stycken inlägg..



Puss på er alla

» Tummen upp

Att vara barnvakt med mormor ROCKADE! Nejmen, lite grann. Vi hade det trevligt, det var roligt=).. ihihihihi

» Ge mig

Världens sötaste (animerade) hund


» En fråga

När börjar vi skolan?!?!:S Gärna aldrig....

» Kims data och teknik

Tjabba! Nu är jag hos min morbror och passar barnen som sagt. Med mormor! Vi har nyss ätit jordgubbar och grädde, så nu ska väl snart barna gå och sova. Sköööööööööönt.

Och det känns på något sätt att jag är på landet:S Konstigt! Men det känns så..

Lindaa... Du gör fel val!!;)

» Yoyo

Om en halvtimme kommer mormor och hämtar mig, sweet!! Har ingen aning vad vi ska göra egentligen, förutom att passa barna förstås;D

kommer kanske inte kunna skriva när jag är där, vem vet!

PUSS PÅ ER ALLAAAA

» ...?

Vad gör jag uppe nu? Ingen aning.

Kvällen var bäst, mouhah.

Godnatt

Vill, men ändå inte.....