» HEJ

SHIT JAG HAR INTE SKRIVIT PÅ TYP 100ÅR. Nämen, ja, jag har inte skrivit på länge. Min dator pajjade förra fredagen och jag fick tillbaka den igår så, nu är den fräsch igen.

Nu är jag ensam hemma, resten av familjen sticker härifrån och ska till Östersund över helgen, och jag stannar hemma i Åsele och ska vara barnvakt åt mina kusiner på lördag. Imorgon kanske jag drar ut på äventyr dock, jag hoppas då det. Puss

» Nån gång måste man väl





» Måste städa




» iPhone

Jag älskar verkligen nyaste uppdateringen på iPhone :-)





» Dryg man är..

Jag blev skiträdd att Erik hade somnat och jag var tvungen att väcka honom. Jag ringde ungefär 20 gånger och spammade med meddelanden, i typ en kvart 

^ta det där och multiplicera det med 20st såna där 

Tillslut fick jag det här

Haha sorry.. 

» H




» Jaha




» Last of us





Spelade last of us för första gången. Ok. Ja. Jag är feg. Skiträdd. Stressad. Whatevs. 

» Jaha

Godmorgon blev kl 14.30 för mig idag /sjuk

» Fufufufufu

Sjuk. 

Såhär känner jag mig 




» Pll. Pls.

Sitter och äter en macka och ser Pretty little liars. Fyfan vilket program. Dåligt alltså 

» Flickvännen




» Godmorgon

Ser ni. Klockan är 8 och jag är vaken. Is this real life

Mamma väckte mig halv 7, då hade jag alltså sovit ungefär 40min, men jag kunde inte somna om. Så jag klev upp, drack en kopp te, drack en kopp kaffe och jag är fortfarande vaken. 

Mitt högra öga rycker dock, väldigt mycket och det är väldigt irriterande, jag tror att jag är jättetrött men jag vill inte tänka efter. Idag kommer bli en rolig dag, måndag. 

Godmorgon!

» Rip min hals

Ja, min bror är sjuk och hostat jävel i mitt öra i 3 dagar så inte så konstigt att jag börjar känna ett sånt där skitroligt obehag i halsen nu.. 

Imorgon ska jag vakna tidigt. Snälla Malin gör det, vänd om på ditt jävla dygn någongång.. Jag ska ställa väckarklockan på 9 och MAX snooza en timme.. 

Bytt design också.. Vad tycks?

» Arbetslös

Känner söndagsångesten här hemma. "Skola imorgon... Jobb imorgon.."

Intalar mig hela tiden: "Malin varför känner du söndagsångesten?? Du har inget vettigt att göra på veckorna, det minns du väl!"

:')

» Lördag

Ställde klockan på 9 imorse.

Mamma kom in och väckte mig klockan 12.

Varför :/

» HEJJJJ

Åh gud jag är sämst på att uppdatera den här bloggen... Sorryyyy..

Idag åkte jag hem från Piteå iallafall, 6 jobbiga timmar i en buss, men ja, det är värt när man får liksom 2 veckor med babyboy!! :) Känns skitkonstigt att inte liksom vara nära honom, men vi träffas ju nästa fredag..

Nu ska vi väl se när jag kan sova osv

» HEJ!!!

Jag har inte bloggat på en vecka, i know men jag har har haft så fullt upp.. Nä, det har jag verkligen inte haft, haha. Jag har varit här i Piteå i en vecka nu, jag har sökt jobb och lägenheter och varit på stan och varit med pojkvän osv.. Ingen aning när jag åker hemåt eller vad jag än ska göra härnäst.. Lite spännande/jobbigt/tråkigt/läskigt 
 
Just nu dricker jag te och inte så mycket mer.. Ha det gott <3

» Lycksele

Sitter på busstationen i Lycksele och väntar på bussen till Skellefteå som jag sen ska åka i 2,5h.. Sen efter det är det bara en busstur i 1h, och då är jag framme i Piteå :)

Det blir bra, det ösregnar ute så det blir nog mysigt..


» Veronica Maggio

Jag är bra konstig. Såg att Veronica Maggios nya låt kommit ut i veckan, så jag lyssnade igenom den. Jag tyckte inte alls att den var bra, inte alls! Men sen, efter någon dag, så tänkte jag för mig själv att jag kanske skulle lyssna igenom den, igen.. Ja, och sedan dess har jag liksom bara tryckt på replay.
 

» :-)

 
 

» Bror


» Dör lite


» Bussbusspusspuss

Imorgon kl. 06.50 sätter jag mig på en buss och sen är jag framme cirka 6 timmar senare i Piteå. Jadu, vad gör man inte för kärleken? :)

» Lördag

Igår var jag och Lisa till Vilhelmina med Daniel och Micke som ville ha skjuts dit. Det var rätt kul, drack några goda drinkar och såg på när vissa dansade så jävla fult..

Vi var hemma runt halv 4, ganska trött.. ;)