» Närbild

 
Efter att inte ha tagit egobilder på en evighet (känns det som), så var det kanske dags... Iallafall, såhär ser jag ut nu för tiden!

» Från praktiken

 

» Gäsp

ALLTSÅ GUD VAD JAG ÄR TRÖTT HELA TIDEN. Gäspat hela dagen på jobbet idag, idag fick jag äran att jobba för en riktig lön, så jag jobbade på dagis. 07.30-16.00............ Gäsp
 
gäsp
sääähoosåsåsgäpsps
äsägäägpsp
 
Längtar till helgen

» Lite fina bilder som ni kan få titta på och beundra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Från det till det

 
 
Prinsen
 

» Ja hej

Här är det öde. För jag har ingen koll på omvärlden längre, utan min iphone då. Känns som om jag är på en sån här detox

» JA

Ja, hej. Här sitter jag utan att kunna kolla insta på mobben. Kan kolla på datorn.. MEN DET ÄR JU INTE SAMMA SAK OKI

» TJENA

HEJ PÅ ER LIVET LEKER ELLER HUR? NÄMEN SKÄMT OCH SIDO, JAG ÄR MOBILLÖS SÅ NI KAN INTE NÅ MIG OKI HAR INGEN IPHONE HAR INGET LIV VILL INTE LEVA MEN AJA SES

» :)




» Handskas med det

 

» MÅNDAG

Fan va kul. Måndag. Det tog i som fan att kliva upp idag, var tvungen att snooza den allra sista minuten, och sen dubbelkolla om jag inte kunde snooza liiiiite till.. 

Menmen, back to work! 



» Kärleken

Tittade på Tulas blogg och såg att hon och hennes kille firade 6mån, och man känner hur fort tiden går.. 

I mars så har jag och min Erik varit med varandra i 1år, enligt oss själva. Det var något big moment som hände då mellan oss, enligt han, så den 2 mars firar vi 1år tillsammans! 
   Känns inte så konstigt, känns ganska lite egentligen, vi har känt varandra så länge, så det känns lite fjuttigt med ett år, han var ju min bästis innan, och är såklart fortfarande. 

Så ja, det var 1 år sen allting bara snurrade runt och blev alldeles jättekonstigt. Ett litet misstag, ett fel som blev sådär jättestort. Ett tag trodde jag att det aldrig skulle ordna upp sig, att det aldrig skulle bli bättre, och ja, det blev det ju aldrig heller. Kanske då skolan var helt över och jag flyttade hem. 

När man insåg vilka vänner man egentligen hade. Mina fina, Tula, Sofia och Magda. Ni var så bra, eller ni är så bra rättare sagt. :) 


När man blev spottad på och kallad fitta, och allt annat skitsnack, jag menar, ja. Jag vet inte, vill inte ens kommentera det, förutom: haha. 
    Alltså jag är så glad att jag sket i det totalt, att jag bara vände kinden till. Vafan ska jag bry mig för? Jag är bäst :)

Iallafall, snart ett år med min älskling, och jag kunde inte ha varit lyckligare! Han är min baby, min bästis, min älskling och allt annat gulligull man kan komma på att säga. Här är för snart ett år, och ett till efter det! :) Vi är världens snyggaste par och världens bästa par, och vi vet om det! 






» Söndag

Nu är jag less på den hör dagen! Idag har jag levt i mina uppvärmningsbara tofflor som jag fått av min underbara pojkvän, som förövrigt åkte hem idag.. :( 
   Så nu är jag lite ledsen, måste sova ensam och vakna ensam och göra allt ensamt, blä.. 

Nu ska jag tvätta ansiktet, tända mitt ljus och lägga mig i sängen och läsa. Hoppas jag kommer somna någorlunda tidigt, och att veckan går fort. 





» Lashezzzzzzz!!

OKEJ no doubt in my mind längre, nu har ju mina fransar växt! Det ser man väl.. Visst.. 



Ögonbrynen har jag inte märkt något jättemärkvärdigt, men jag tycker då att det är lite skillnad.. 
  Håret är väl samma sak, jag har ju alltid håret uppsatt så jag märker inte så mycket skillnad heller, jag känner inte heller skillnad på kvalitén på håret, men det kanske kommer! Jag känner mig inte negativ än :)
   Imorgon eller lördag blir det att sova med olja över natten.. Och då har det ju faktiskt gått 2 veckor, på ett ungefär! Borde faktiskt finnas ett litet resultat..


» Vill pierca mig

 
 

» Sötis

Imorgon kommer Erik hit, helt spontant.. Fan va mys!

» Jävla lycka

När man har fått paket från ginatricot och allt passar!!!!! Älska livet just nu! Och justja, fredag imorgon!!

» Tjejer

Om 2 helger ska jag åka till Lycksele för att umgås med mina brudar, jag är jättetaggad!
  Vi ska dricka rödvin, äta middag, snacka skit och bara allmänt mysa! Fan vad jag älskar att vara tjej
 
 

» Frukost

Fy vad mycket jag äter.. Men det är det man ska göra när det är frukost har jag hört.. Så jag sitter och tvingar i mig knäckebröd och müsli.. 

Förresten, är det bara jag som hatar de där söta som ska finnas i müsli? De är typ röda och torkade, fast ändå så jävla.. Kladdiga.. Iaf, vad är det?! Smakar typ hamstermat. 
    Samma sak gäller russin, bananchips, någon annan jävla gul kladdig torkad sak.. 

Ska till jobbet nu och snitta blommor  

» Xlash i en vecka

Imorgon är det 1 vecka sen jag började med xlash, så jag tänkte bara smygkolla lite om det hänt något.. Det är rätt så dåligt ljus och allmänt dåliga bilder, men jag ska försöka ta bättre imorgon.. 

1 vecka sen 

Just nu 

Alltså, visst ser dom lite längre ut?? Eller?? Eller ser jag bara det jag vill se kanske?... 😁

» Bäst

Beställt kläder, för alldeles för mycket pengar.. fast jag tänkte spara.. AJA jag har ändå inte köpt något på länge :)))))) Jag är bäst
 
 
 

» Blöö

Klev just upp, och nej det betyder inte att jag vaknade nyss, utan jag vaknade där vid kl 1. Har sett de sista breaking bad avsnitten och känt mig lite ledsen, haha. Saknar min pojkvän jättemycket också 




» Bort med jul

Ligger i sängen efter att ha städa bort julen i rummet, så otroligt skönt, det går nästan inte ens att beskriva! Att det är januari, att det är ett nytt år, snart vår, sen sommar. 

Nu ska jag tända ett doftljus och lägga mig och läsa. Jag trivs! 

» Lördag

Nyss tagit en dusch och tvättat bort ricinoljan. Den va i rätt länge, ville inte riktigt kliva upp.. 
     Även den här gången så var de inte någon problem att skölja ur oljan, vet inte om jag gör något rätt eller om jag gör något fel.. Dock så tog jag mer olja i den här gången. 

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Bara ta det lugnt! 

» Natti

Ikväll har jag varit hos Lisa, vi såg en film och myste. 

Nu ligger jag i sängen, och ska väl sova. Xlash är på, xbrow är på, och jag har ricinolja i håret nu som ska få vara i över natten. Ju längre det är i, desto bättre! 
  Ska verkligen bli kul att se om det visas något resultat, är ganska spänd! Har tagit kort på ögonfransar, ögonbryn och mätt mitt hår. Mitt hår är nu 40 cm långt, och jag tycker att det är så otroligt fult.. Har alltid mitt hår uppsatt i hästsvans, tycker det ser bäst ut så... Och det ser faktiskt längre ut i hästsvans, av någon anledning.. 

Godnatt på er! :)

» Fredag

Det är fredag idag om någon har missat det! Känns asnice! 
  Ligger i mormors soffa nu, standard. Vilar upp mig inför att fara tillbaka till jobbet snart. Idag har jag städat, gjort lite tulpanbuketter. Får väl se vad resten av dagen har att erbjuda. 

» Vem är jag

Ikväll fick jag något fel, typ städfixering.. Låg i soffan och kände att jag blev trött, men då fick jag för mig att jag skulle städa, och tvätta till och med.. 
  Så jag städade toan, dammsög, torkade, osv. Jag rengjorde till och med golvet för hand.. Vem gör så?? 
  Sen så tog jag tag i rummet, så nu ligger jag typ i det mysigaste rummet ever, allt som saknas är en pojkvän. Dock så hann jag inte med att städa ut julen i mitt rum, men får ta hand om det imorgon.. 

Ganska roligt att ibland så får man en sån här mani, man känner verkligen suget efter att städa, vilket alltså inte inträffar ofta, så man får fan ta och städa då det ögonblicket händer! Men sen så kommer såna här perioder då man inte orkar alls, man slänger allt skit på golvet och går runt bland damm, så det är bra att det kommer såna här dagar också, så det liksom ordnar upp sig ;) 

Nu ska jag ligga i min renbäddade säng och läsa! Godnatt! 




» Helg i mitt hjärta

Ligger i soffan hos mormor och håller på att somna.. Snart är det fredag och jag tänker ha en riktigt bra helg hade jag tänkt. Bara mysa, läsa bok, dricka te, ta hand om mig själv, osv! Framför allt sova tror jag.. 

» Fin




» Onsdag

Sitter på jobbet och dricker morgonkaffe, standard

» Instagram

 
(Bra naglar av silicea)
 
 
 
 
 
 
 

» Första gången med oljan

Okej, jag känner mig ganska positiv just nu ang. oljan, fast jag endast använt den 1 gång! Den var väldigt fet, vääääldigt fet, och jag försökte iallafall vara noggrann med att jag masserade lätt in hela hårbottnen, sen i resten av håret.
   När jag hade haft det inne i 1 timme så gick jag och duschade ur det, och det kändes inte så farligt som folk berättat att det skulle vara. Jag schampoonerade som vanligt, och efter det så kändes det nästan som att jag inte ens skulle behöva ha i balsam(???)
   Jag vet inte varför det gick så bra för mig, jag kanske tog för lite olja, ingen aning, men jag behövde iallafall inte schampoonera flera gånger eller typ använda öl som vissa berättat att de behövt, haha.
 
Det ska bli kul att se om det funkar, jag håller er uppdaterad! :) Ricinolja kostar runt en 50lapp på apoteket, men du kan även beställa från internet om du vill det.
 
Nu ska jag även testa mina nya grejer, Xlash och Xbrow, bra för mig som knappt har några ögonbryn.. Kul att se resultaten sen!! :)
 
 

» Ricinolja

Nu sitter jag med ricinolja i håret. Även kallat laxermedel. Varför? Hoppas att det ska växa snabbt som fan, det sägs att det växer 2cm på 2 veckor med ricinolja.. Vilken dröm <3

» Ginatricot

Alltså Gina tricot. Vad håller ni på med. ???? .... ???? Skaffa in några snygga kläder någongång?
  Fast ja det är väl bra att ni inte har något för du kan jag ju spara pengar. Typ den där resan som jag tänkte spara till, som jag bara skrev om bara inlägget under... Haha..

» Turkiet

Jag och Erik har bestämt att det här året ska bli det bästa, så vi har börjat tänka på att fara ut och resa! Vi har inte bestämt någonting än, men jag längtar ändå. Att va i turkiet må va det bästa jag gjort. Bara att spara pengar då!
 
 
 
 

» Ett år sen

 
Såhär såg jag ut för ungefär ett år sen. Ser ganska glad ut, men ack så trasig tjej
 

» förflutet

Skriver precis samma sak som jag skrev den 10 januari 2013, förutom att ändra årtal då:

Tänker inte skriva ett inlägg som handlar om mitt 2013. Jag minns inte vad jag gjorde

Jag blickar framåt istället

» Less

Längtar efter då man inte åker ifrån varandra, utan då man följs, för att man har bara ett stället att vara 

» 2014

Ligger i sängen och är vaken faktiskt, hemskt tidigt för att vara mig. Jag ska ju hem idag, bort från Lycksele och pojkvännen som ligger och snarkar bredvid mig. Det känns otroligt jobbigt att lämna, haft sån underbar vecka bara, så bra att jag inte hunnit blogga. Så idag ska jag hem, och deppa, imorgon blir det praktik igen i 7 veckor. 
    Vet inte.. Just nu känner mig mig allmänt depp och tråkig.. Att vara arbetslös gör rätt mycket, att inte ha något slags mål gör rätt mycket, känner att året 2014 inte kommer vara något, jag känner iallafall inte något än. 
    2013 sög ju faktiskt och jag är glad att jag aldrig mer behöver uppleva de stunderna igen. Bråk, skit och allt annat helvete som man kan tänka sig, att bli tryckt ner, att själv trycka ner. När man frågar sig själv: "Vem fan är jag? Vad händer?" 
    Men, klyschigt, nytt år och nya möjligheter kallas det. Orkar inte riktigt tänka än på vilka slags möjligheter som nu tydligen kan ligga framför mig. Just nu vill jag bara, ligga här, hålla hans hand och blunda.