» lördag fortfarande

helluu! nu sitter man här igen vid datorn med behov att göra något roligt.. det går inte så bra med det. jag har nyss kollat på Edward Schissorhands, och på något konstigt sätt.. så tycker jag att han ser lite smågullig ut! bara jag som tycker det eller?;P han ser så oskyldig och söt ut :) och Johnny Depp är så snygg i Pirates of the Caribbean, så han kan både vara oskyldig och söt, och snygg som pirat!

och checka in min nya klocka --> visst är den frän! oja, det är den;) tyckte den passade in i min bloggdesign så då valde jag den. och herregud.. jag börjar redan bli trött! det är ju för hemskt. klockan är inte ens 11 och jag vill snart sova. och jag blir så störd på att den här datorn har det gamla internet så man inte kan gå in på apberget.. grrrrr. jag vågar inte installera något nyare för det är inte ens våran dator, för den andra gick ju och blev helt paj så nu lånar vi nåns bara tvärt. men jag skulle hemskt gärna vilja ha en bärbar dator här hemma! min alldeles egna dator.. härligt vill jag lova! jag kollade på några idag, och jag vill helst ha någon med mycket minne och den med mycket minne och lägst pris kostade runt 17-20 tusen... wooooosch! det är ju inte precis vad man kan plocka ur fickorna så ofta! men om jag har det som mål kan jag ju försöka attg spara så mycket som det bara går, och sen får vi väl se hur mycket jag kan spara till utan att tröttna.. men mamma och pappa kanske kan hjälpa till och betala lite? kanske.. 17-20 tusen? :D jo, det vore ju härligt.

och imorgon ska man på födelsedagskalas för Lotta. jag vet tyvärr inte hur mycket hon fyller men.. det är ju nånting med 20 tror jag nog! så då tror jag att det här kommer vara min söndag: vakna, kura i sängen lite till, måste kliva upp ur sängen och gå på gudtjänsten, fara på Åslia var det tydligen bestämt, äta middag och sen fara till Lotta och fira henne, sen bär det väl hem och då ska man väl sova, för efter den dagen blir det umeå!;) haha, just nu vid det här tillfället vet väl de flesta det. men jag ville bara påpeka!;) jag har alltså 2500 kronor att spendera när jag är i Umeå, och då kan man plocka bort 1500kr till klippningen, så då har man kvar att shoppa! fast om man ska köpa kläder är det mesta så dyrt! så, man får vara smart när man köper något så man vet att man det finns kvar pengar efter;)! fast.. så smart brukar jag tyvärr inte vara.

jag hade ju tänkt flytta till umeå när jag ska börja gymnasiet, (om jag nog kommer in på de gymnasie jag vill...) men jag skulle vilja komma in på Midgårdsskolan där man då kan gå Musiklinjen. fast, med dom betygen jag fick nyligen och man måste ha VG och MVG bara.. hm, så jag får helt enkelt plugga på! men jag vet inte riktigt vart jag ska bo, för jag skulle ju inte vilja fara hem varje dag och så, men vet inte vem jag ska bo med heller om jag ska hyra en lägenhet i umeå, för jag skulle inte vilja bo ensam.. men som mamma sa: när dom där dagarna kommer, tar vi det då! 
så vi får ju hålla tummarna att det ordnar sig=) 

nu tror jag att jag har skrivit nog.. eller? jag har nog skrivit allt som jag kan komma på nu har jag då för mig. eller.. att jag saknar oliver! kan någon komma hit med han?! jag bor just nu på Lokvägen 6, Åsele. det skulle uppskattas :D aja, kom hit med han innan jag ska gå och sova, bra. 

hörs 

» lördag

tjuuu! nu har man just ätit hemmagjord pizza. det var väl.. sådär! haha, men man ska inte klaga. den här lördagen har varit ganksa så slapp. jag vaknade runt 11 och sen kollade jag lite på tv. disney channel, ofc;) och då var det ju vilddjuren som film där också, så då kollade jag på det eftersom jag inte har sett den filmen förut. den här låten var med i filmen, den är läskigt bra! http://se.youtube.com/watch?v=0AKf-OsRfww iallafall.. efter det drog jag en sparktur till pappa och jag hann bara vara där ett litet tag för efter ett tag så ringde mamma och frågade om jag skulle följa med till åslia ett litet tag. så visst, då drog vi och hela familjen dit en liten stund. det är så synd att jag suger på slalom;D efter det for vi hem igen, och sen slappade jag lite till framför tvn. men en störande sak är att det finns ju nästan ingenting att se på tv.. hm, ring och klaga kanske! nejmen, det är så tråkigt när det inte finns nåt bra, eller om man har sett den förut. men sånt får man ta, that's life!

och vad som händer ikväll har jag ingen aning om.. jag ska då inte se körslaget som lizzh gör varje vecka. det är ingenting för mig helt enkelt;P men jag hade tänkt duscha tror jag.. vi får se. och jag hade tänkt att gå på gudtjänsten imorgon iallafall.. fast, vi får se!;P har inte så mycket mer att skriva nu.. ska trixa lite med utseéndet på blogget också tror jag nu. får se hur det blir då. håll tummarna, thnx!

hörs

» fredag fortfarande

nu har vi sett på filmen, som ändå var ganska läskig.. usch! dom skär överallt och... allt möjligt äckligt! alla vi tre satt med fötterna uppe vid soffan så de inte skulle vara på golvet, eftersom vi är så lättskrämda. och visst var det som en chock i slutet, var inte alls som jag trodde! så det var ganska bra med det. fast lina berättade ändå lite mer än vad hon egentligen borde;).. 

OCH JUSTJA, har ni glömt än?! jag ska på umeå på måndag;) måndagmåndagumeåumeåmåndagmåndag! oj vad jag längtar. jag ska bara chilla runt i umeå medans alla andra pluggar, naaaajs!(; hoho, va sägs om att vara lite avis kanske? bara lite?;] woosch, jag kommer ju bli så stilig i min nya frilla.. bara så ni vet.

och jaha, nu ligger lina i min soffa och sover. naw.. gulligt kan jag lova. man skulle jag nog också gjort om jag hade legat i soffan som är så grymtskön. jag förstår henne fullt ut;)

fJJjåÅÅÅårrrrrtiiiizxxzhzhzhzhh......................


hörs

» fredag

ÄLSKA FREDAGAR! gash i love 'em. dom är så härliga och korta. man har några enkla lektioner i början och sen är det bara över. gu va härligt om varje dag skulle vara så!;) plus att det känns ännu bättre att jag inte ska gå skola på måndag, hihi. aja, justnu gör jag ingenting, har nyss äte, men tror jag åt lite för mycket eftersom jag blev övermätt;s inte bra. sen ska jag väl ringa lizzh (checka in hennes blogg! http://lizzh.blogg.se), och höra hur vi ska göra. :) vi ska nämlligen ha filmkväll ikväll, vilket nog kommer bli mycket skratt med i! jag kan lova att det blev mycket skratt idag efter skolan, då vi bestämde oss för att fara på kronan och fika. först tog jag ut pengar men det visade sig att jag var fattigare än vad jag trodde från första början så då stack vi hem till min mammas asläskiga jobb.. men hm, inget var där. så då drog vi till mina kära gammelförfäder, ulla och bengt. så trevligt att de alltid bjuder på en liten pengasumma ibland! massa kärlek till dom=) och efter det var drog vi på kronan och fikade, och vi stannade där ganska så länge ändå.. men det kanske berodde på allt smaskigt skvaller och roligheter vi snackade om!;)

då pratade även lizzh om att skaffa sig en blogg, igen, och det var en bra idé! fast det är ju lite jobb med en blogg också. man måste ju veta vad man ska skriva om så att andra vill läsa den och man måste såklart göra bloggen snygg! jag failade ju på det, men jag vill ju att min blogg ska bli så personlig som möjligt också. så vi får väl se hur lizzh kommer att lyckas med det!;) vi pratade även om The sims 3, oh yes vi är simsnördar för ni som inte redan vet det.. men, det är ju roligt hörni! kommer nog bli ännu roligare med sims3, hoho! bara jag som tror det eller....?;)

justja, man har ju hört saker som är så patetiska som det bara inte finns något annat patetiskt!.. trust me. haha, aja, orkar inte bry mig(:

och nu börjar klockan bli ganska så mycket,.. undra om man ska slå en pling till lizzh och kolla hur läget står still! egentligen brukar jag inte göra sånt, bara smsa som enklast, men jag har ju tyvärr inga pengar. och det är helt enkelt döden utan det:( men jag överlever! eller jag måste iallafall överleva till måndag.. då blir det ju umeåtime!;) (för de få som inte visste det) så najs det kommer bli.. det blir det varje gång man åker dit(:

och vi tjejer ÄGER på musiken vill jag lova hundra gånger om!.. vi har hittat perfekt låten som vi ska framföra, och killarna kommer väl tappa hakan för hur bra vi är?!;) oja, det är mest troligt så. nej nu måste jag sluta blogga och ringa till lizzh.. och jag tror att jag har tappat hennes hemnummer ur minnet.... får ta och ringa på mobilen då!;) finns alltid en eller annan lösning.. fick jag ju se idag;)

hörs

» måndag

bara för att lisa vill att jagg ska skriva så måste man ju det. hon klagar och klagar att man ska skriva, you gotta do what you gotta do. haha, lisa..... ÄR DU NÖJD?! så slut å klaga, okiii?! :)

» onsdag

just nu är jag resultatet om man är ute när det är kallt och inte har nog med ytterkläder på sig.. idag har jag bara varit hemma och kollat på tv, finns inte mycket att göra. och ett tag såg jag på Oprah Winfreys show, och det var något inslag med massa hundar, och det var en liten Jack Russel som kunde räkna. helt otroligt tycker jag!;D

och på fredag blir det disco för de flesta, eller? undra vad man ska ha för något på sig.. det fixar sig nog!;) vi får se om det är samma gamla ös som det alltid är på ugdiscon. en liten klump i mitten på dansgolvet och rör sig lite till samma gamla låtar. det låter precis som ett ugdisco!

och som sagt, den 2 februari blir det umeå! längta något mycket kan jag lova. jag har ju bestämt mig vilken frisyr jag ska ha, hoppas det blir som jag tänker mig. brukar det oftast bli så jag ska nog inte oroa mig i onödan.

nej nu måste jag gå och träna på både tyskan och fysikprovet tills imorgon..

hörs


» FORGET, FORGOT, FORGOTTEN

JAG GLÖMDE ATT SÄGA ATT JAG SKULLE TILL UMEÅ DEN 2 FEBRUARI.. om dom som känner mig rätt så vet dom att jag kommer att babbla om det enda tills den dagen är.. =D jag vill göra så mycket när jag ska dit, handla kläder, OCH FRAMFÖR ALLT..... KLIPPA MIG! men jag är inte säker på att jag ska det. vi får se! älskar att ha nya frisyer, jao.   

» måndag

jag hatar måndagar. börjar med att kliva upp på morgonen alldeles dötrött, måste snabba sig till skolan så man hinner, är på skolan och orkar ingenting resten av hela dagen och längtar massor hem. tur skolmåndagen är klar!(; men varje gång jag går hem från skolan märker jag att en tant i huset bredvid där jag brukar smita in genom en genväg, brukar kolla om jag går där eller inte. isåfall borde hon ju veta tiderna då jag slutar eller nåt eftersom hon jämt står i fönstret och kollar ;P men det är ju trevligt att hon tänker på mig! 

OCH OLIVER ÄR SÅ SÖT, han tittar på tv regelbundet nu mer. sist jag höll koll satt han nog 45 minuter och bara glodde.

hörs


» söndag

tråkig kan man lugnt säga att den här dagen har varit. ännu tråkigare att veta att det är skola imorgon.. men det är bara att bita i! min helg har varit helt ok, men visst har det funnits lite fördelar och nackdelar.. men det ska jag väl inte gå in på.
idag skulle jag egentligen gå på gudstjänst men jag orkade helt enkelt inte. men jag var uppe alldeles för länge. kanske vid halv 5 gick jag och la mig för att sova. kanske inte det smartaste att göra men..

vad ska man göra ikväll?=) hemmakväll eller ska man ut och ränn eller några andra förslag? vi får se..

    < värsta paret!  


DU ÄR DEN SÖTASTE SOM FINNS,
DU ÄR DEN FINASTE JAG VET....

» fredag

veckan gjord! eller mja, dom 3 skoldagarna var väl mest jobbiga.. det känns hur jobbigt som helst att börja skolan igen. man har ju vänt på dygnet hela lovet så det är ju otroligt att man ens går upp på morgonen. och helt plötsligt har jag börjat att lyssna på ABBA, fast låtarna som är med i Mamma mia filmen. jag trodde faktiskt att jag inte skulle tycka om den så värst mycket, men där ser man! har inte så mycket att skriva, som vanligt!

DET FINNS INTE ORD
.. hur mycket jag saknar dom gamla tiderna.. seriöst, skulle nog att göra vad som helst så att dom tiderna skulle komma tillbaka. allt var så jävla roligt och lätt på den tiden. på den tiden hade jag nog mest roligt hitills. nu känns de mesta svårt och inte alls lika roligt längre. allt har blivit så mycket seriösare, och inget är tyvärr som förut. om man tänker på det som varit, kommer detta upp i mitt huvud: angelicas farmors gamla lägenhet, clementiner och massa med pirr i magen.. alla dom här underbara minnena är alla från samma gång nästan. allt är från vintern 2007. och angelicas farmors gamla lägenhet är nog saknad av alla! i hennes lägenhet satt vi och åt upp alla hennes farmors clementiner och pratade om allt smått och gott! och visst, det kanske inte låter så roligt, men tro mig! det var det. det är så synd att det inte kunde vara längre..

LOVELY OLDIES






HA EN FORTSATT BRA HELG..





» lördag

tjaaa! nu ligger man här i soffan och kollar på disney channel. det är väl inte det roligaste som finns, men det duger väl. det är faktiskt konstigt, men jag börjar ju bli lite trött redan! jag har varit hyper hela kvällen annars, fråga angelica och emilia, hihi! och imorgon ska mamma och magnus bort så magnus pappa och hans fru ska vara här.. får se hur det går! aja, ska fortsätta se på tv, like always. skicka gärna sms med mig! - 0738054101. tack på förhand vetja. PUSSHEJS

» torsdag

GOTT NYTT ÅR! hoppas alla har fått en bra nyår med mycket skoj! jag firade nyår med mamma, magnus, micke, lotta och alla min brorsor, och visst var det trevligt! det började ju med middag, och efter det gick vi alla ut för att vi skulle smälla raketerna så dom minsta skulle få kunna se. vi gick till trillen och smällde sen gick vi hem igen. och jag kan då säga att det var kallt! dum som jag är tog jag bara på mig ett par tunna täckbyxor över strumpbyxorna, det är inte det smartaste jag har gjort, men jag överlevde. micke och magnus hade även gjort en liten expidetion robinson vid grillringen på bakgården, väldigt snyggt! några bilder från det:

   

jag gick såklart in först, stelfrusen, men nu ska man inte klaga! jag gick in och nötte lite guitarhero som vanligt då, som vi senare på kvällen skulle ha en liten tävling i. efter en liten stund blev det dags för efterrätt som mamma hade gjort. hon hade gjort en cheesecake, men den såg lite annorlunda ut jämfört med några andra jag hade sett, men jag tänkte att jag inte vågade säga nånting.. bäst så. men den var inte så dålig för det! sen skulle vi ner och ha en liten tävling då, så vi gjorde det redo och ställde in ljudet så det hördes bäst, men sen då hände det nånting som inte gjorde någon särskilt glad.. det stog att skivan var smutsig och att man skulle starta om xboxet. vi tvättade skivan och kollade efter repor men inte var det någon repa inte! jag som hade peppat för att vinna så hårt! + att vi bara hade haft spelet i 3 dagar, KLAGA! sen hade vi inte så mycket för oss eftersom det inte gick att spela, så vi kollade på james bond. roooligt. men 12 slaget närmade sig och vi gick ut på altanen och väntade på alla fyrverkerier och drack champagne. sen var den nyåren slut och det var plötsligt pappas födelsedag! så nu är jag hos pappa och firar. ska snart hem till mamma och äta också. suuuck, måste sparka hem.

hörs