» Sick and tired?

Tjo igen! Nu sitter jag på samma vanliga plats och ska skriva ett litet blogginlägg! Jag har nyss stekt pannkakor, så jag är så himlarns snygg just nu för jag har på mig världens snyggaste förklä! Döskalle motiv och schackrutor väldigt snyggt vill jag lova er. Jag gjorde det till mamma en gång på skolan för hon fyllde år, och snacka om att den har blivit väl använd.
Och ja, tro det eller ej men jag håller nog på att bli sjuk... Neeeeeeeeeeeeeej! Jag vill inte, jag vill inte och jag vill inte alls bli sjuk! Och helst inte den här veckan.. Hela veckan är fullproppad med prov, läxor.. Allting. Bläbläblöö! Så imorgon måste jag ta hem engelskan ochbara plugga som bara den. Och sen labbprov på torsdag.. WISH ME LUCK. Jag förstår ingenting av kemi, och helst inte vad man ska göra för att t.ex se hut mycket socker det är i någonting eller så.. Depp.

Nej men.. Ikväll... Så ska jag ju fara på gymmet med Jon klockan 6, Eller... Nej tack. Hoppas han förstod att jag bara skämtade. Jag ska nog hellre bara stanna hemma och sova, fast jag redan har sovit 1½ timme idag när jag kom hem från skolan. Ja, där har ni ju rubriken.. Sick and tired! Blö.

Och mamma är seg, like always när hon ska fara och köpa något på affären.. 

C'YA!  



lisa
27 April, 2009 - 16:52 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

jaha här ser man! du din jävel som har smittat mig eftersom jag börja bli sjuk ja me..tack..

malin
27 April, 2009 - 16:52 / BLOGG: http://nanox.blogg.se/

HEHEEEEEEEEEEEEHEHEH


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo