» onsdag

hej.
idag är det ondag igen, och det betyder ju att jag nästan strax har kommit hem från konfan. det var semlor idag som fika, eftersom det var fettisdagen igår. men mina semlor var inte så goda tycker jag, för mamma har ju bakat mina semlebullar så den var ju ganska så torr;P och sen hade vi ju en vanlig konfatid, alltid lika roligt.. eller, det var ju absolut roligt när jag skulle gå hem. jag följdes med emil och isak en bit, och jag tror jag aldrig har skrattat så mycket någon gång...

imorgon är det solberg dag, men eftersom jag inte ska följa med dit så stannar jag på hemmaplan!;) skulle vara blandade saker, typ en av dom var pump, och sen blir det en långpromenad.. yippeeeeeeee! och justja, idag hade vi ju hip-hip efter luchen istället för idrott, men visst var det roligt.. kanske lite långdrygt efter en stund bara.

men annars, livet leker! känns så härligt just nu tycker jag. och idag fick jag mitt andra Vg den här veckan.. det är ju inte något som händer dagligen för mig;P och jag hoppas verkligen att historiaprovet som jag gjorde igår blir bra, för jag har tränat så in i bomben! men, jag tror (hoppas)  nog det lutar sig mot Vg;).. och vi har ju prov på fredag också, matte. och jag tror det kommer gå bra också. oväntat, jag vet! jag helt enkelt suger i matte.. kan ju typ ingenting. men nu har jag pluggat och pluggat.. så, jag håller tummarna!=) allting går så mycket bättre om man har ett mål att se fram emot. och det känns verkligen som om jag är så nära min laptop nu ska ni veta. känns härligt. tror det här kommer att bli det bästa året jag har varit med om hittils. det känns som så.

saker jag längtar till: ....
* examen! (då får jag se mina betyg och hur bra jag har lyckats från förra året)
* min födelsedag
* laptop <3
* när the sims 3 släpps ut =D (nörd, jag vet..)
* sommarlovet! (helst när man är hos farmor och farfar i deras sommarstuga i Rörström. ett måste!)

Det var väl typ det jag längtar mest till just nu. eller nej, jag glömde en sak.. prao! jag ska ju kanske praktiskt arbetslivsorientera;) i  östersund och ska bo hos magnus mamma och låtsas pappa. det kommer bli så härligt så härligt! en hel vecka i storstan.. kan det bli bättre? jag ska praoa på ett konditori som vi brukar fika på ibland, och det är ganska stort. det gör ingenting om jag måste vara nere i bageriet och baka hela tiden, utan det älskar ju jag! och det gör heller ingenting om jag måste vara uppe och ta beställningar eller ge ut maten/fikat. MEN, det gör någonting om jag måste städa 24/7.. som jag gatt göra på sportringen. usch, jag ville inte ens kliva upp på morgonen och gå till praoplatsen när jag redan visste vad jag gatt göra varje dag;P men jag fick ju kläder efter åt;) 

nej ska göra något annat nu, jag får väl se. tycker jag har skrivit nog nu, eller? har ju inte skrivit något på ett tag annars. men jag har ju helt enkelt inte tid längre. mamma ska ju plugga på sitt så jag får ju aldrig tid. men jag längtar grymt mycket tills jag får min laptop.. kan jag sitta hur mycket jag vill helt enkelt. och jag längtar tills jag ska få in en tv i mitt rum. jag har redan tv, (eller ulla och bengt har den) men jag måste bara hitta ett ställa att he den på. tänkte ju ta bort en garderob (vem behöver 2?!) och sen kan jag ju möblera lite här och där och kanske kan få in en tv i ett hörn eller något.. men rum och så litet, och min säng är alldeles för stor;P men jag hittar ett sätt. jag vill ju ha den så snabbt som möjligt i mitt rum. och en till sak som jag skulle vilja ha är en typiskt "tjejkväll", och nej.. det låtar lite som om jag går i 5an men det gör jag inte. men det var så längesen man gjorde någonting roligt med några tjejer. det vore ju roligt, men vad ska man göra efter man typ har ätit middag tillsammans då? hm, det är något jag håller på att klura på.

nej nu ska jag gå. 

plugga + prov = VG + pappa :O = $$$ = laptop :*





hörs


» måndag

hej
jag vill ha min laptop nu

hörs

» lördag

tjo. egentligen har jag inte så mycket att skriva.. har inte varit med om något speciellt;P jag vaknade halv 9 och klev upp och fika, sen var jag med mina smågullibröder! sen när klockan var runt halv 10 gick jag ner på mitt rum och klädde på mig sen gick jag till pappa, bara sådär!;) tog på mig täckbrallorna och började gå! och nu sitter jag här och bara chillar!

ikväll ska man ju på discot i storuman, ska vara där med linda, melissa och sandra. (lisa orkade ju inte följa;P) vi får se hur roligt det blir(:

blev ett kort inlägg för jag har ingen aning vad jag ska skriva;P skriver väl nån annan gång.

hörs



» torsdag

hej! nu har man nyss duschat och jag, mamma och mormor har varit på pump! det är så himla skoj, men jobbigt för det mesta..;) jag har inte skrivit så mycket på ett tag, så jag ska kolla om jag kan skriva ett kort inlägg innan mamma ska plugga på med sitt.

idag har väl varit en helt vanlig och ganska störande dag. idag for även nurmo hem, vilket kan vara ganska skönt ändå för då blir det inte lika fullpackat i matsalen. jag vet faktiskt inte om jag ska ha någon nurmo nästa år, (om det nu kommer gå) men det riktas nog mer mot att jag skulle vilja ha en. skulle ju vara en upplevelse, samma sak som med blodomloppet som både jag och mamma vill fara på! vi som nu har tränat massor, men nu kanske det inte blir av...

och det här är vad som är uppe 24/7 i mitt huvud just nu...
 
studio 15

Visa vem du är.  De bärbara Dell Studio-datorerna är en inspirerad förlängning av dig, både på in- och utsidan

woosch, ge mig!!! nu är det bara det med pengarna, någon som vill donera?! :D jag orkar inte vänta om jag ska spara allting... måste väl finnas något bättre sätt? aja, sån där ska jag definitivt ha!

hörs

» fredag

mmmmmmmm, fredag! men det är synd att det inte finns nånting att göra.. hm. synd att ug är så tråkigt!.. och jag har känt hela dagen att jag har haft s¨mycket energi i kroppen, jag och lizzh är ju liksom varit hyperaktiva ganska mycket hela dagen;) men det är så det ska va.. det blir så mycket roligare! :) men det blir väl en hemma kväll ikväll ändå.. mycketmycket tråkigt ja, men sånt är livet. det blir ett väldigt kort inlägg idag, men jag kanske skriver ett senae(:

OKEJ, VARS ÄR MIN MOBILLADDARE!??!?1.... orkar jag fara till mamma och hämta den.. hm, nae.

hörs


» torsdag

hej! nu är det torsdagkväll och jag har inte skrivit på ett tag.. jag har inte orkat! jag skulle ju kunna snacka om den dagen jag var i umeå.. i måndags alltså, men det hände så mycket så jag tror inte jag kommer att orkar skriva allt;D så jag och mamma for och tidigt på morgonen med bilen till Umeå. när vi kom fram åkte vi direkt till lasarettet, och man fick vänta ganska länge.. som vanligt. men sen fick vi snacka med någon dietist (och ni som inte vet, jag har gluten) och sen fick vi prata med en annan doktor efter det, men då pratade vi nämligen om min andra sjukdom.. (jag har struma också) oja, problembarn ;P sen fick jag ta det jag hatar mest... 2 sprutor:S men det klarade jag såklart. men den här gången var det en mamma och en dotter som var med, mamman tog sprutan på mig, medans dottern pratade med mig ;P första gången det har hänt.. men det kändes mindre då;) sen for vi och åt, sen for vi till frissan! jag fick tid 1 och sen satt jag där till halv 5.. hm, snacka om länge?! men sånt får man ta. men jag tyckte att jag inte ville göra nånting för dramatiskt, så jag tog den vanliga lila färgen som jag hade innan och la på något mörktmörkt grönt på sidorna (så mörkt så man inte ser typ) man kan ju fråga sig varför det tog sån tid att bara göra det, och det vet inte ens jag hur det gick till;P men efter det betalade vi (1700kr...........) och sen gick jag och mamma och spenderade de pengarna som fanns kvar på MVG. hittade lite kläder och så, men sen var jag så trött så vi stack och åt någonstans och sen for vi hem. sen var vi hemma runt 8 :) men det var en rolig dag! altid roligt att åka till Umeå!;)

och idag har jag inte gjort så mycket... jag har varit hos mamma tills idag, men jag har en känsla att fara tillbaka dit, men nu är det försent;P jag tycker nog om att vara där mer än vad jag tycker om att vara här... jag saknar mamma faktiskt;P fast om jag är hos mamma saknar jag Oliver... det är krångligt:/ men sånt får man ta. det är synd att mamma måste vara allergisk mot pälsdjur.

och jag är bara lite smått irriterad... vi har ju liksom grannar som bor nedanför oss.. och dom är ju bara lite busiga! Gabinus hade tydligen fått en bärbar dator, men då sa pappa till att dom inte fick he in den internetkabel till samma internet som våran, för dom har ju redan en dator som är kopplad till den, och våran går nog seg nu.. MEN ÄNDÅ GÖR DOM DET... HAAALLLÅÅ?!?  nä, det går nästan lite för långt nu tycker jag! måste väl respektera vad man säger.. det är ändå oss dom hyr huset av. och jag irriterar mig på en sak till.. men det vill inte ens jag ödsla tid att skriva det på bloggen. men mamma hade rätt! hahaha jävligt rätt.



hörs


» söndag

tjuu! hade nyss bestämt mig att jag skulle skriva ett kort inlägg tvärt bara, så har jag gjort bort det;) jag sitter och kollar på Top Model nu, fast det är repris, men man dör inte av att se det 2 gånger!;) jag hejjar på Analeigh (stavning?!!;D), hon är ju definitvt bäst tycker jag(:

den här kvällen blev ju inte vad jag sa att den skulle btw;D idag for jag ju på gudtjänsten, och när jag kom hem åt jag lunch, men sen blev jag så trött så jag gick och la mig igen, från klockan 2 till 4.. hm! och ändå sa hade jag sovit ut tyckte jag innan;P men sån händer väl.. men visst var det härligt att sova lite till! fast.. blir kanske jobbigare att kunna sova nu då.. och jag for aldrig till Lotta och firade henne, för jag kände mig så slö fortfarande så jag stannade hemma, och det var nog tur att jag gjorde det, för nu kännder jag mig mycket bättre och mycket mer pepp till imorgon!;) och om jag inte kan sova så mycket inatt, så får jag väl ta att sova i bilden då, så tiden går snabbare! det är så drygt att bara sitta i en bil och bara glo i cirka 2 timmar;P

och undra när mamma och alla andra kommer hem från ulla och bengt... mamma skulle tydligen klippa bengt och sen skulle dom till Micke & Lotta.. så vi får väl se. och klockan är redan 8! dom har varit borta i nästan 2 timmar, ojojoj. men dom kanske stannade hos ulla och bengan ett tag, för dom har ju en sån där gåva att kunna prata hur läge som helst, fast dom inte har något speciellt att prata om, eller fast dom redan har snackat om allt mellan himmel och jord.. så, det kan ju vara både bra eller dåligt. om man inte vill vara med om någon pinsam tysnad, eller om man har bråttom så kan det vara pain in the ass.. fast alla älskar dom ändå;)

OJ, jag fick nyss panik. jag skulle kolla på förhandsgranska, och som jag har sagt tidigare är det något fel med den här datorn, så då hade allt försvunnit:S men som tur fanns den kvar när jag klickade på blogg. turen är på min sida tydligen! vilket är bra det. och nu kom dom andra hem hörde jag. och nu har jag slut på saker att skriva om.. eller jo, att jag inte får skriva nånting om mamma eller så, för hon har kollat min blogg sa hon, så nu vet hon att den existerar och jag tror nog att hon kommer att kolla på den när hon har tid.. och lizzh, hon kollade på din också;)

hörs