» Man kanske ska satsa som filmkritiker...

Hej! Nu sitter jag här, och har nyss sett på Guldkompassen. Om jag nu ska ge den filmen ett betyg mellan 1-5.. Blir det nog 2,5. Den var inte dålig, och den var inte så bra heller! Alltså, förstå mig rätt, men det var så mycket Harry Potter i den, och det finns ju typ 100 Harry Potter filmer, så dom kanske skulle kunna göra något annat av den här. Jag menar.. djuren pratar, isbjörnsfighter, lite krångligheter i det hela.. Nja! Inte den bästa filmen men.

Och Jon har nu gjort så att jag har en låt på hjärnan, och sitetr och lyssnar på den jämt och ständigt. Ju mer jag lyssnar på den, desto mer bra blir den! Låter heter Until the end med Breaking Benjamin. Men jag lovar er att jag kommer att tröttna något mycket på den efter ett litet tag.

Jag undrar om man ska gå och lägga sig i tid den här gången, och inte klockan 3.. Blir så jobbigt på morgonen. Men nu när det är lov så passar man väl på, eller? Men samtidigt är det så tråkigt, ingen är social på msn, apberget eller på min mobil. VAD ÄR DETTA?!   Skärpning med ett extra stort S! För visst vet jag att någon där ute kan vara social, eller har jag mycket fel? Nja, hoppas inte.. Annars vet jag ju inte vars världen är påväg!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo