» Våga plocka!

En sak jag läste i en modetidinig här om dagen, och där stod det att ögonbrynen "höjer fram" hela ansiktet =) För det är ju nästan så. Man får ju olika uttryck av en person när den gör någon grimas eller så, så jag förstår helt klart inlägget i tidingen!;) Och det stod även massa tips, hur man enklast skulle plocka dom, och så att man skulle få dom som man ville!=) Och såklart tog jag mig ju an dom där kunskaperna när jag plockade Melissas! Man ser ju en helt annan person, och ser mycket bättre ut.. Tycker jag!;)

Här till er som kanske vill ha lite tips!=)

1.
När du ska noppa din ögonbryn är dagsljus är alltid bäst. Sätt dig med ljuset i ryggen så att det reflekteras i din spegel. Handspegel med förstoring passar denna uppgift bäst.

2. Rengör området under ögonbrynet så att det är helt fritt från smuts och makeup. Använd en ögonbrynspenna för att rita ut den form du önskar och använd den formen som riktlinje när du börjar plocka.

3. Sträck försiktigt ut ögonbrynen uppåt och utåt för att få tag ordentligt. Det gör även att själva plockandet inte blir så plågsamt.

4. Plocka bara ett hårstrå i taget, annars kan du få stora partier som är utan hår, dessutom är det smärtsamt att plocka fler åt gången.

5. Plocka alltid under ögonbrynen, aldrig över. Följ den naturliga formen och dra ut håret i den riktning det växer, uppåt och utåt.

Hoppas det kanske är till lite hjälp!=)

 

 

 


» Sängdax... Strax.

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag skulle gå till sängs, vilket jag strax ska göra. Jag är hur trött som helst! Och som ni har sett så har jag nyss skaffat BlogLovin' så nu kan ni följa min blogg genom det.. Fiffigt!;) Skulle gärna uppskattas=)! Iallafall, nu efter det här inlägget ska jag borsta tänderna, och sen välja ut några kläder tills imorgon så det inte blir en sån där jättejobbig morgon där man är jättetrött, har inte hunnit fixat någonting nästan, man har inte hittat vad man ska ha på sig, och då står man där och klockan är ungefär 25 över 7.. Mja, man kan väl säga att det har hänt några gånger! Men nu försöker jag att alltid vakna i tid, och inte ligga och dra mig när det finns vettiga saker att göra.. Okej, nu när vi liks pratar om mina vanliga vardagsmornar, så kan jag väl berätta hur dom vanligtvis är..

1. Hör min mobiltelefon tjuta, och klockan är halv 7.
2. Vill helst inte klivia upp, but you gotta do what you gotta do! 
3. Startar igång datorn.. (Hemsk vana!)
4. Väljer kläder, om jag inte redan har valt dom såklart.
5. Tar på mig kläderna, sätter mig vid datorn(!..Nörd).. Och kanske sitter där tills 10 över 7.
6. Sedan sminkar jag mig, ibland tar det längre tid än vanligt.
7. Fixar frillan!
8. Går och fikar, borstar tänderna -> Skola!

Wow, 8 punkter på ungefär 45 minuter.. Inte illa, inte illa!;) Men som jag har sagt, det kan ju variera! Jag är ju hos min mamma varannan vecka, så det brukar ju vara annorlunda. Jag är ju inte en sån bra morgonmänniska.. Men om det är någonting som jag ser fram emot den dagen, kan det gå som på räls!;)

Nej usch, nu hör jag ett sånt där läskigt flygplan ute, och varje gång jag hör något sånt så tänker jag på terrorister som har kommit för att döda oss eller nåt.. Snacka om paranoid!

Nu ska jag gå och göra det jag skulle, så hörs vi väl!;) Ni får även några gamla bilder på köpet.. Enjoy!

 

» Blogga på, blogga på!

Nu sittar jag här igen och tänker skriva ett yttligare blogginlägg! Duktigt av mig vill jag lova!;) Ikväll har jag inte gjort någonting alls... jag har suttit vid datorn hela tiden. VIlket roligt liv man kan ha undrar man ju.. Fast klockan snart är 8 känner jag mig jättetrött, för det var så jobbigt att kliva upp imorse.. egentligen var ju klockan halv 5, så det kändes ju ganska slitet.

Och på torsdag-söndag ska jag till fjälls!=) Det blir ju roligt.. Får vi hoppas! Att det inte bara blir en tråkig resa, men det brukar oftast bli roligt i Grönfjäll. Vi ska dit nu för vi kunde inte fara upp till påsk, så vi passar ju på. Jag hoppas jag har några att skriva sms med på vägen dit, när vi är framme, och när vi ska fara hem igen, så jag inte missar något speciellt;).. Men om jag tänkter på att jag ska fara upp dit så knns det lite jobbigt ändå, och har en känsla av att stanna hemma. Men jag kommer nog att ångra mig lite, för jag ska ju ligga där i fjället och bara steka och hoppas på att bli lite brun, medan alla andra är på skolan och har så skojigt!;)

0738054101 - Bomba mig med sms!=)

Nu har jag inget mera att skriva, utan nu ska jag bara dra mig till tvn och slappa lite! Ses när vi hörs!;)


» Isn't she lovely?



Lady Gaga är min favoritkändis den här veckan iallafall! Jag har lyssnat om och om på hennes låtar och jag tror inte ens det finns någon dålig låt hon gjort. Och dessutom tycker jag att hon är så himla fräck. Knäppa kläder och frisyrer.. En tjej som vågar. Tummen upp för henne!

Idag har det ju varit skola som vanligt, men det har ju varit ganska chill tycker jag! Hela 7an borta, och halva 9an borta. Mycket härligt vill jag lova! Tyvärr så är det ju inte samma visa imorgon, men bara att bita ihop?;) Haft bad idag, (Vilket jag hatar!) men det gick väl bra. Eller sådär.. Vi skulle simma 10 längder och redan efter 4 gånger höll jag ju på att storkna! Men efter regn kommer solsken, för då när vi gjort det så fick vi sluta! Vi tänkte att vi kanske skulle he på bastun, men det var ju ingen som kunde göra det.. Så det blev inget sånt, synd nog.

Det var nog den enda stora händelsen som hänt idag.. Tråkigt! Hoppad på att det kommer upp något roligt på schemat imorgon då;)

Allt för mig!


» Brist på rubriker....

Tjo! Söndag förmiddag och jag sitter här hos pappa och bara chillar!;) Den här helgen har varit den bästa på mycket länge! Jag skulle gärna vilja göra om den;).. Såhär började den:

Efter skolan går jag, Melissa,  Lisa och Linda ut på samhället för vi ska kolla på vinter marknaden. Det var skitkallt så vi gick snabbt hem till mig.. ;P När vi kom in så drog jag fram pincetten och plockade Melissas ögonbryn;) (Intressant, eller hur?) Sen skulle Linda hem, men skulle komma tillbaks klockan 7. Lisa stannade till halv 5, men kom tillbaks sen vid 6! Hon kom tillbaks med massa hårgrejjer och började att fixa oss lite grand=) Jag krusade håret, Lisa lockade, och Melissa plattade till sitt. Jag sminkade också Melissa, hon blev extra snygg!;)

Sen kom Linda och vi fixade till henne lite, och klockan drog sig till 8 så vi stack ut för Melissa skulle skaffa lite pengar på mobilen, och sen for vi till discot! Det var ganska mycket folk där när vi kom dit,och det blev ännu mer efter ett tag;)

Efter ett tag blev det lite tråkigt, så vi gick ut på samhället en stund. När vi kom tillbaks så gick vi och dansa, började tröttna lite.. ;P Fick en dans med fylloJocke, som då senare var med oss ungefär resten av kvällen.. ;P

När discot var slut gick vi hem, och sprang ifrån killarna som sa att det var efterfest hos mig?!;P Och som tur var så hann vi ju ifrån dom.. Jag och Melissa gick hem, och klockan halv 2 somnade både jag och Melissa=)




Dagen efter var det då lördag, och vi gick på marknan! Det var svinkallt vill jag lova..! Vi gick bara runt och runt hela tiden, och frös. Jag har då varit med om bättre marknader.. Längtar tills sommarmarknan!;) Sen gick vi hem, åt, skjutsade hem Melissa, jag var med Lisa resten av den lördagskvällen.. =)

Det var dom roliga dagarna.. Hoppas på att dom kommer i repris;)!

PUSS

» Tråkig söndag, like always!

Ja, då är det ju en sån där tråkig söndag som det alltid är. Det finns ingenting att göra, och om man kommer på något att göra orkar man inte göra det heller, så det spelar liksom ingen roll. Idag har det varit problem med min älskade dator.. Eller, inte med datorn, men med skärmen. Den blir alldeles lila och jag försökte att fixa det, men det gick inte så bra med det. Så vi ringde till Kim och efter en stund så kom han hit. Han sa att det inte gick att göra något åt, utan att vi fick köpa en ny skärm.. Men tills vidare fick vi låna hans andra!.. Som tur var. Den är ju lite bredare och klumpigare, men man ska inte klaga på det. Men det som var så komiskt var att den andra vi hade, det var ju en plattskärm, och man ska ju tro att det som är nytt är bättre. Och då den här skärmen den är tjock och lite äldre, men den har mycket bättre skärpa på massa saker! VIlket var väldigt bra;) Så, man blir ju lurad av vissa ting..

Nu klickar jag bara runt på Apberget och funderar på om jag ska gå och glo på lite tv en stund.. Som sagt, på en sån här söndag så orkar man inte göra ett dugg! Jag måste faktiskt fara till mamma.. Men det känns ju himla långt! Vi får se hur det blir. Och idag blev det en ganska kort inlägg, men när man inte har gjort någonting idag så blir det ju oftast så.

Ikväll ska jag bara duscha och glo på tv, och kanske kan poppa lite popcorn så det blir lite guldkant på den här dagen;) Imorgon blir det då skola, vilket känns grymt jobbigt! Det har ju nästan varit som en vana att kliva upp på morgonen och känna att man ska på ett jobb istället för en skola.. Jag tar hellre jobbet, tack!=) Men skolan kan ju vara rolig ibland.. I vissa ämnen. Som mitt till exempel om man har musik, eller bild. Mina favoritämnen!;)

Och jag längtar grymt mycket till examen nu.. Fast då när det har varit examen, och man har kommit hem.. Så känns det helt enkelt inte som det är examen. Man bara undrar vad man ska göra nu då;D Men det är bara ungefär... 10-9 veckor kvar tror jag! Och 79 dagar kvar tills jag fyller år har jag för mig att jag räknade till imorse.. =) Det är bara att vänta och vänta.. TIllslut när man nästan har väntat till döds så blir det allt man vill ha! Sommar, sommar, sommar... Vi alla älskar sommarn bäst, tror jag ;)! Förutom Lisa... Men, ja.. Hon är som hon är;) Och på sommaren tar vi ju fram våran studsmatta! Hade jag ju nästan glömt.. Men det är synd att våra grannar som bor under oss tar förgivet att dom får hoppa på våran studsmatta, hm! Tummen ner för det må jag säga!

  

Och där fick ni några fina sommarbilder=) Och nu har jag blivit lite wannabelisa, för jag har lagt ut mitt namn där, men jag vill bara inte att någon ska ta mina fina bilder ifrån mig=)

Och justja, höll på att glömma! I fredags så gjorde jag min första bloggdesign åt någon jag aldrig träffat förut..=) Det var roligt, för hon blev iallafall nöjd! Jag är ju inte proffs... Så jag lovar ju inte ut att det kommer bli det allra snyggaste alla gånger;) 

Allt för mig denna gång!


» Snacka om äventyr!

Tjo! Idag har jag varit med Elin hela dagen lång, och visst har det varit roligt!=) Först gick vi ut och sparkade till en plats vi skulle grilla på, och jag tyckte då att det var långt! Vi tog några pauser och sen när vi var nedanför det där stora berget (minns inte vad det hette, men det är i Sörnoret...) så sa jag att vi kunde klättra upp för den där lite mindre stenen, och så småningom det blev sagt så blev det gjort också! Först hade vi lite problem, men det gick alltid bra!;) Sen när vi kom upp på den stenen så sa Elin att vi kunde klättra upp för en lite större som var just bredvid nästan. Vi tvekade lite i början, men efter en stund så tog vi tillfället i akt och åkte kana ner för den ena stenen, och var nere på snön igen. Det var ganska mycket snö, så vi fick typ kråla oss fram;P Och sen såg vi en stor grotta under en sten, och det första jag tänkte på var om det kanske var sovande björnar i den.. Jag gjorde mig räddare än vad jag redan var, men Elin lugnade ner mig.. Som tur var. Bara en liten bit ifrån så såg vi en till grotta och den var väldigt djup och hade tillochmed isbitar hängandes.. Jag ville helst inte veta vad som var där inne.. Men Elin, som hon är, kastar då en snöklump in i grottan! Jag fick mycket panik och bad henne att sluta;P Men sen, kastade hon en till... Jag ville fort upp till stenen som vi då skulle på, och sen kom Elin just efter. När vi var uppe en stund var det ju bara att gå ner igen, samma väg. Men jag ville ta en annan väg, för den vi nyss hade tagit var ganska så läskig...;P Men vi klarade genom det, såklart! Och tog våra sparkar och sparkade sista vägen.

När vi kom fram till grillplatsen så hade elden nästan slocknat, så det blev ju ingen grillning. Men jag åt en macka, och hon åt kubb istället;)! Men vi kanske bara stannade i en kvart, sen for vi iväg igen! Efter en bit så trampade jag i en stor hög med hundbajs i också.. Och jag tror nog att Elin dog lite halvt av skratt just då!;P Såg då ut som det! MEn sen vilade vi, pratade massor, körde tåg, och sen var vi framme!=) När vi var framme var vi dödströtta.. Men sen lekte vi med sparkarna över en jättehalkig isbana, nästan så att man kan åka skridskor där. Sen gick vi och kollade på hästarna, och häst-mamman hade ett stort behov av att äta på mig, och det kändes precis att hon hatade mig;/ Sen gick vi till hönsen och en liten kanin. Kaninen var sötare än de andra djuren, så jag skulle klappa den, men den försökte bita mig också;S Och sen när jag trodde det var slut på djur så sa Elin att det fanns lamm också! Vi gick in och kikade och dom var hur söta som helst! Men sen kom häst-mamman in igen, och helt enkelt glodde ut mig hela tiden.. Så vi gick därifrån!;P  Jag plattade även Elin långa hår! Så bra hårförlänging det var!=) Men sen blev det middag, och efter det fick Elin något fel att ta i en lampa?;P Hon kunde inte förklara hur det kändes, men ho tyckte det var otäckt iallafall.. Jag försökte få det likadant, men inte kände jag någonting. Sen åt vi lite glass, jättemycket glass! Och då kom pappa för att hämta mig från min dag i Sörnoret.. =)

Jag ger den här dagen 4½ tummar upp! Halvan för jag blev hatad av en häst och fick panik för om det kanske skulle finnas områden med lite björn i... Men jag tycker alltid det är hemskt roligt att vara med Elin. Det är så synd att hon inte bor här med mig i Åsele längre. Men, sånt får man ta. Vi syns ju ibland ändå!;) Och jag har inga bilder, men Elin har massvis!=) Det kommer säkert komma upp några bilder antingen på Apberget eller på hennes blogg: http://baraelin.blogg.se ! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft=)

Puss på er, nu ska jag gå och se lite Robinson.. =)

» Sunshine

Godmorgon! Nu kan man snacka om vårsol här i Åsele! Nu väntyar man bara på att fara till Sörnoret och köra/åka skoter. Så roligt! =D Kanske ska ta och ringa Elin..

Iallafall... inatt drömde jag jättekonstiga drömmen! Elin, Pontus och några andra som jag inte visste vem det var, var också med. Men först skulle jag gå ner till mitt rum, och då gick jag nerför trappan och såg att min dörrshandtag åkte upp och ner hela tiden, men jag gjorde inget. Och sen sa jag det till Pontus och han sa: - "Ja, jag vet. Det är som en robot."  Och sen var det som om jag just då kom till Elin, och det var som en maskerad där. Jag skulle vara nån tiger, och jag hade hittat en dräkt i hennes rum. Men det var jättemånga i hennes rum, och jag visste inte vilka de var! Jag tror att Elin skulle vara något bi... Jag har för mig att jag såg henne ha en bidräkt;P  Och sen blev det catfight för Elin och någon annan, och Elin hade sagt att den tjejen hade tagit hennes nalle när hon var mindre och hade den forfarande.. Och sen vaknade jag!.... Vid halv 7..
Men ja, där har vi ju ett exempel på att drömmar är väldigt konstiga..

Nu håller jag kolla på den sida som heter Smartsaker.se. Och jag har hittat värsta snygga sakerna! Man kanske inte har sånt stort behov av dem, men dom är riktigt coola! Till exempel det här paraplyet med stjärnhimmel;)

Cool va?=)

Eller den här saken, som "färgar" vattnet.  Men, som sagt.. Det är ju inte något man egentligen behöver ;) Utan bara pimpar upp stället man bor på, eller vad man gör!

Nej nu tror jag att jag ska ta och sminka mig! Jag skriver väl senare ikväll tror jag!=)

» Galet!

Tjo! Jag har varit med om några galenheter när jag var i Östersund.. Checka här!;)

 Jag glömde att säga att jag läste mitt horoskop i förrgår tror jag, i en tidning. Det brukar jag inte göra så ofta, för jag brukar inte tro på sånt! Egentligen så tror jag att det bara är nån dam som sitter och skriver någonting som pluppar upp i huvudet! Men sen då stod det att jag skulle träffa en gammal vän inom kort, och jag satt och tänkte på vem det nu kunde va om det vore sant.. Men ingenting hände, så jag gav upp tron på horoskop! Tills jag kom på och tänka idag på bussen att det var ju Elin jag skulle träffa! Ja, för jag har ju inte träffat henne på ett tag, så då satt jag och grubblade på det där horoskopet, om det nu kunde vara sant! Hm... Så vad säger ni? Vad ska man tro.. =) Det blir nog att jag läser mitt horoskop nästan gång också, så då får vi väl se om det också kommer att bli sant;)

Och när jag var i Östersund, var det fullt med katter! Och det var ju just i den perioden då jag saknade Oliver som mest också. När jag vaknade en morgon, så kollade jag ut genom mitt fönster och där på andra sidan lägenheten satt en katt och kollade ut genom fönstret. Och det var också hur söt som helst! Och sen när jag skulle till jobbet så går jag alltid förbi en lägenhet med ett fönster ut mot gatan, och sen kollade jag upp mot fönstret bara av en slump, och där satt det en katt och glodde på mig. Och sen märkte jag att den där katten som var mittemot den lägenhet som jag var i hade en till kompis! 2 katter i en liten lägenhet.. Snacka om Katt-Mania. Tyckte det var ganska komiskt!

Sen när jag skulle till jobbet en dag, så såg jag en bil, med såklart en förare i, men jag tyckte då att han inte körde så värst bra! Jag såg att i ena handen hade han en colaflaska, och i den andra handen en telefon.. HALLÅ?! Jag gatt kolla 2 gånger för att riktigt se om det var sant! Det var helt sjukt, hm! Ja, man undrar ju vad man har för galningar ute på gatan egentligen..

Och på måndagen jag var i Östersund så gick jag ut på stan på kvällen en stund. Och då var det en liten kille, runt 10 år kanske, som glodde ut mig som satan! Och jag ville ju glo tillbaka lika mycket. Men då när han hade gått förbi så kollade jag om han kollade på mig fortfarande. - Och ja det gjorde han. Men han skrek även: -"VAA ÄEERREEE!!!?!?" Jag blev lite chockad och fortsatte gå.. Jag tog mig en rejäl tankeställare, och ska nog inte glo ut folk lika mycket som dom glor ut mig tror jag!;P

Det var väl typ alla galenheter jag har varit med om den här veckan! Om jag har glömt någon är det väl bara att skriva dit dom igen;)



Just nu gör jag inte så mycket! Jag kollar på apberget, lyssnar på musik och skriver det här inlägget! Jag har undrat många gånger nyligen om jag ska leta reda på Oliver och gå och lägga mig.. Imorgon har jag ju kanske planer!;) Bäst att vara igång då! Och jag vill nästan alltid försöka göra min blogg lite snyggare på olika sätt.. Om det kanske finns något att fixa och trixa med om man har riktigt tråkigt är det en tummen upp! Men nu har jag i stort sätt gjort det mesta.. Tycker jag! Vi lär märka om det poppar upp något nytt på sidan!=) Jag vill ju ha den så bra och snygg som möjligt, i min egna lilla stil!;)

» Tingaliin?



Wow, säger jag! Ligger på min topplista just nu;)! Och nu är jag äntligen hemma... Och jag var hur trött som helst på bussen! Men jag kunde inte somna, för hela bussen var ju fullpackad! Så, när jag steg på så frågade jag en söt gammal tant om jag fick sitta bredvid henne, och det gick ju bra;) Jag sitter hellre med en sån tant istället för någon... annan!;P Men resan var ändå 3 timmar lång, så jag kände nog att mina ögon höll på att slås igen..

Men vad har jag gjort idag?=) Jo, idag har jag varit jätteglad hela dagen faktiskt! Jag har tänkt på att det var den sista dagen, och att jag snart skulle hem till kära Åsele.. Och såklart att Elin skulle komma!;) Så jag jobbade stenhårt, eller jag jobbade med att pensla choklad på maränger igen, men det går ju lika bra!=) Men just då när jag skulle pensla på lite choklad på den rundra marängen, så var ungefär 4 backar med coca-cola som en håll på att packa upp. Och just då så hörde jag bara en stor smäll, och sen såg jag coca-colan vid mina fötter, och jag kollade ner på golvet och där var alla coca-cola flaskor.. Och flaskorna var ju såklart gjord av glas! Ja.. Det var ju bara att städa upp!;P Tur för mig att det inte ramlade ner på mig iallafall... Mycket nära var det! Sen så slutade jag att måla maränger, och då sa dom att jag kanske kunde göra min egna tårta! Då blev jag superglad, och satte körde igång! Jag gjorde en marängtårta med hjortronsyltgrädde, och sen choklad på toppen! Och såklart en marsipanros.. ;) Och visst var den god... Men det var otroligt mäktig, har tröttnat på den redan faktiskt;D Nejmen.. Det har ju varit en trevlig vecka=)

Imorgon... Ska jag nog vara med Elin;)  Skoter! Det blir nog roligt, om det nog blir lite sol! Det bara regnade och regnade när jag kom hit! Då blev jag ledsen!;P Förväntade mig sköna sol! Men vi får se. Man ska inte hänga läpp utan någon anledning om man inte vet vad som väntar en ;)!  

» Kärleksinlägg

PUSS PÅ ELIN KÅREFALK. Min mycket söta barndomsvän och även släkting..=) Saknar dig, och saknar alla tiderna med dig! Vet inte vad jag skulle göra utan dig=).. Du är knäpp på ditt egna lilla vis, and I love it!;)

 
Hey good lookin'!

» Happines!

Nu är det sjätte dagen här i Östersund, och jag längtar hem till Åsele!... Lite. Och nej, det är inte ofta man längtar hem till Åsele, men i det här tillfället så gör jag det. Och jag saknar min kissekatt.. Jag saknar honombara mer och mer för varje dag, och det är för att varje gång jag ska gå till konditoriet så sitter det jämt en gullig liten kisse i ett fönster och tittar ut och den är hur söt som helst! Men när man väl är med Oliver så vill man nästan inte gosa med han längre, för han tappar så mycket hår! Jag har försökt det mesta, men ingenting verkar fungera.. Jag har badat han och jag har försökt att kamma bort det mesta, men det går liksom inte att he bort känns det som! Och det är ju så himla synd att en sån söt katt inte blir kelad med..=)

Ikväll hade jag inte tänkt göra så mycket. Jag har haft i tankarna att kanske gå och hyra en film och se på innan jag går och lägger mig, men om jag känner mig rätt just nu så kommer jag nog bara att somna mitt i filmen! Jag har grymt trött redan nu så det blir nog att jag går och lägger mig ganska så tidigt. VIlket är bra! När jag går upp så tidigt som jag nu gör så är det nog bäst om jag går och lägger mig så tidigt;) Jag försöker att kliva upp 6, sminka mig, dra på mig kläder och sen sticka iväg så snabbt som möjligt! För dom säger där på konditoriet att dom gör tårtor och massa annat roligt på morgonen, så om jag är villig att vara där 5 så får jag det också! Men tyvärr, så är jag inte så villig av mig på det. Och idag var det ju som alla andra dagar på praoplatsen, fick typ städa, vispa grädde till semlorna, men så är det ibland! 

Och nyss fick jag höra av Elin (hennes blogg här: http://baraelin.blogg.se) att hon kanske skulle upp till Åsele i helgen. Toppen säger jag till det! Jag har ju saknat henne.. =) Och så snyggt hår hon fick nu med sin hårförlängning! Jag vill gärna byta med henne. Jag längtar tills jag kan få ändra min frisyr.. Hoppas snart! Och snart är ju nästan min födelsedag! Glöm inte presenten, tack!;) Bort med allt det mörka, och in med det ljusa! Nu blir det ljust när våren snart är här. Som vi alla har längtat...


» Tidiga mornar + fotvärk

Okej.. Nu är det andra dagen jag har varit och praoat eller pryat, samma sak! Och, jag har kommit till några beslut nämligen..;) Ganska intressanta, eller, inte riktigt, men kanske för mig!;D Ja, det var ju såhär att när jag kom till min prao/pryoplats, så fick jag ju inte ha min piercing på såklart, så då fick jag ju ta av mig den. Och det tyckte jag ju var okej, för en viss del! För vadå, vad tror dom att man gör om man till exempel ska baka någonting, att min håller på med piercingen samtidigt eller? Fast vissa kanske gör så, men inte jag! Men jag måste ju acceptera deras regler så bra jag kan utan att säga emot.

Jaja, iallfall.. tillbaka där vi var! Min första dag på prao/pryoplatsen var ju hyfsat bra! De var snälla folk där, eller det ÄR snälla folk där! Jättetrevliga! Och min handledare hette Josefin och hade tydligen bott i Åsele förut, så det var ju trevligt=) Då vet hon ju hur hemskt det är där;) Josefin var en av bagarna som till exempel bakade bröd och gjorde sånt, vilket jag inte tycker om så värst mycket.. Om vi ska ta det från min åsikt tycker jag det är... BORING! Men sen var det ett annat rum och där var de som gjorde bakelser, tårtor och massa olika andra saker! Och då tänkte jag: Mama, I'm home! Seriöst, då kände jag att jag genast passade in, och ville ha något att göra på en gång! Så, då fick jag börja med att rulla chokladbollar (Yippie!) eller, jag skulle väga dom också. De skulle vara exakt 60g, och sen skulle jag rulla dom. Man kan ju säga att jag fuskade, ibland;)! Men det bra är ju också att jag får ha så snygga kläder på mig också! 

Veckan jobb-outfit lyder såhär:  
Hundtandsmönstrade byxor. (Förstora för mig, men som sagt, inte klaga, inte klaga!
Förklä'! (Mycket snygga! Nu även med lite choklad här och där..)
T-shirt med tryck (Choklad även här är ett måste!)
Och såklart... Mina gamla DC pjucks!

Vem skulle inte vilja ha på sig sånt där?! Jag skulle vilja, och det har jag också!;) Lucky me!

Men efter jag hade stått och rullat/vägt chokladbollarna så hände en dramatisk händelse... Jag kände att jag blev så yr och sen blev de mesta svart. Jag sa till mannen som då hette Jens, som rullade chokladbollarna i kokos, att jag gatt sätta mig ner. Jag tog tag i en bänk och allting liksom snurrade runt! Jag helt enkelt hatar när sånt händer.. Blä! Och jag visste ju inte vad det var för problem heller! Men sen då satt jag mig på ett trappsteg lite längre bort och det börjades kännas bra igen. Jag fick lite juice, drack upp den snabbt som attan och kände att det var fruktkött i också... Inte favoriten.. Men inte klaga!;P Och det kändes bättre igen, så då klev jag upp och sen blev det ju samma gamla händelse igen.. Jag tänkte att det inte kunde bli mer pinsamt på min första dag där, och jag lovar att alla som jobbade där tyckte jag var en klen liten jänta från Åsele som inte orkade stå upp förlänge.. (PS. Jag tycker det är skitjobbigt att stå hela tiden, vilken jag måste göra där...) Men sen sa Jens att jag kanske skulle fara hem och äta lunch, and so I did! Jag for hem och käka, och sen stack jag igen. Då kände jag mig mycket bättre, och kunde rulla och väga hundratals chokladbollar till! Och det var det jag gjorde också. Sen så blev klockan 2 väldigt snabbt och det kändes skönt! Så jag tog på mig mina kläder och for på stan! Och det är en sån härlig känsla att få fara från "jobbet" och sen bara till stan! Känns som om jag bor här.. Bor här i den här mycket fina lägenheten, varje dag kliver upp klockan 6 för att sen fara till jobbet klockan halv 7 eller tifigare. Låser dörren efter mig och sedan tar hissen ner till dörren som där utanför väntar den friska morgonluften.. Härligt vill jag lova!;D Och jag skulle inte ha någonting emot att flytta hit heller! Kommer säkert göra det någongång=) Innan jag gick hem så for jag in på mittpunkten och köpte en smootie (Nej, inte en "Lizzh Smootie"..) utan med mango och passionsfruktsmak=) Och jag köpte även en skvallertidning. I <3 Skvallertidingar! Ett bra sett att veta vad som händer i Hollywoodvärlden, och det händer då banne mig mycket!;) Typ att.. Rihanna kanske ha en en unge, och det var därför hon förlät Chris efter att han hade misshandlat henne så brutalt! Fattar ändå inte hur hon kunde förlåta han.. Hm! Eller.. Att "TomKat" kanske har fått ett missfall! Nu de senaste veckorna har hon tydligen varit ledsen och gråtit på gatorna, fast innan de varit glad och lagt händerna på magen i massvis kort.. Synd! För jag tycker då att deras barn som de har nu är så grymt söt!;D



Iallafall... Idag har det varit nästan som igår. Jag kom till Törners klockan halv 7 istället idag, (Jobbigt..) Och när jag kom dit fick jag vispa någon kräm till en tårta Jens skulle göra. Och sen vispa grädde, och sen pruta någonting med en slags "pistol" på några bananskivor, och jag trodde det var vanligt vatten´eftersom det såg ut som det, men efter några sekunder såg jag att det blev typ gele runt bananerna.. Coolt!;) Han gjorde en Jamaicatårta, som såg väldigt god ut=)! Om man bara kunde själv!.. Och sen skulle jag väga nötter till någon slags kola han skulle göra, och det skulle vara 7 kg hackade nötter.. Och såklart så räckte ju inte dom till! Så han visade mig en maskin där man stoppade i nötterna och sen hackade man dom utan någon anstränging! Människan är då lat, men sparar massvis med tid;)! Efter jag hade hackat upp en hel jättestor påse med hasselnötter så blev det frukost! Jag åt gröt med äppelmos och mjölk, mycket gott! Sen fick jag göra det jag kommer att drömma mardrömmar om inatt.. Att packa ner 10 knäckebröd i en liten plastpåse och sedan vika den och sätta en klisterlapp på så den satt fast. Och jag lovar att det tog massor med tid.. När vi hade ätit frukost klart så var klockan kanske halv 9, och jag höll på med dom där rackarns knäckebrödena ända tills halv 11.. Och jag kände ju en sån stor press på mig också, för dom skulle ju vara helt lika varandra, och det blev dom ju inte.. Men när klockan äntligen blev halv 11 stack jag och åt lunch. Sen efter en timme kom jag tillbaks och då var det fotografering på G! Efter de hade fotograferat klart på alla så började jag att pensla smält härlig choklad på maräng=) Och det är förklaringen att jag har så mycket choklad på alla mina jobbarkläder!;P Och sen så var det dags att fara hem! Jag gick en vända på stan och checka runt, och sen for jag hem, la mig i sängen och nästan somnade.. Det är synd att jag har så hemskt dåliga skor för det yrket känner jag. Man ska ju stå och stå och stå hela tiden! Man kan ju tro att det inte är något jobbigt alls att bara stå, men trust me.. Det är det!

Men sen när jag hade varit hemma ett tag, kom jag till ett beslut som jag aldrig trodde jag skulle ta.. Jag fattar fortfarande inte att jag har tagit det! Det är ju såhär, när jag gatt ta ut mitt smycke, och sen skulle he in det igen, gick det typ inte! Hm, lite snabbläkt hud kanske?;D Så jag tänkte, om jag nu vill ha ett jobb som till exempel kallskänka (stavning...) så kan jag ju inte ha en piercing, så.. det är nog bäst att skippa den. Det var mitt beslut! Och dels för att det är så himla jobbigt att he in och ut den hela tiden. Och jag har haft utan förut, varför inte ha det nu också? :) Ingen skada här, bara lite sunt förnuft;) Så nu har jag ju iallafall känt hur det är att ha ett smycke där;D

Det var allting om mina prao/pryodagar.. Nu till något annat kanske!;)



Jo, nu när sommaren håller på att komma, så hade jag tänkt lite på min frisyr! Jag vill hemskt mycket ha som jag hade förut.. Och en sak till jag vill ha! Jag vill ha det där typiska Hollywood håret om nu fattar vad jag menar.. Det är typ.. lockigt och grymt snyggt!;D Så vill jag ha! Jag vill också om man till exempel är på semester och sen ska man bara, då när man sätter sig på stranden, att håret kan torka at sig själv i solen utan att det blir såhär jättefult som det ibland blir.. (Tycker iallafall jag..) Och att jag ens vill doppa håret i vattet då, så att det ser snyggt ut efteråt också! Det är ju min önskan nummer 1 iallafall ;) Och att jag vill ha det lite ljusare.. Egentligen har jag ju ganska ljust hår, eller hade från början, innan jag färgade det om och om igen hela tiden. Men, det kanske jag borde ha tänkt på lite tidigare.. Men någonting går ju att ordna, right?=) Jag får hålla tummarna och tro på det bästa.. ;)

Ikväll blir det ingen promenad som jag brukar, utan jag tycker att jag kanske ska vila upp fötterna lite nu.. ;P Utan ikväll ska jag bara kolla på tv och sova! Jag försöker att vakna så tidigt jag kan ändå.. Men det är lite mystiskt.. Varje gång jag ställer min väckarklocka på min mobil, vaknar jag alltid typ en kvart innan eller så. Det är skitkonstigt, och jag undrar verkligen varför!;P Ja, men det är ju bar iallafall.. Kan man ju ligga och dra sig lite extra den där kvarten! Och imorgon på Törners ska de göra en bröllopstårta. intressant att se! Hörde att en tjej nästan började att gråta när hon fick se sin bröllopstårta, så de blir säkert jättebra=)

Nu ska jag gå och se på 2 and a half men,. men vi får väl se om jag skiver någon mer gång framöver. Jag tar bussen hem på fredag, och far till pappa då=) Saknar lilleplutt Oliver.. =( Och idag blev det då verkligen ett super långt inlägg, det är inte ofta! Men ni kanske får leva på det här ett tag.
Och just ja.. Isabell ville vara med på ett hörn!                                                                 ISABELL MATTSON!!!

» Äntligen!

Okej, nu har jag faktiskt tid att lägga in ett litet blogginlägg som jag inte har haft tid med innan, men så är det när man är i storsta'n!;) Och jag har bestämt att nu ska jag ha mera roliga rubriker istället för till exempel: "måndag, söndag, tisdag..." Ja, you get it! Och har även bestämt att ha stor bokstav i varje mening nu.. Vi får väl se hur bra jag kan klara det nu då! ;) Idag har jag inte gjort så värt mycket.. Eller jo! Jag har ju varit ute på stan och shoppat!=) Jag vaknade vid 7(!!?), men jag var jättetrött vid klockan 10 igår kväll så jag gick så jah gick och la mig ganska så tidigt ändå. Men iallafall så har jag och pontus gått runt och runt i Östersund, och ibland har jag gått med mamma, Magnus, och alla andra. Men dom stannade på massa platser flera hundra år kändes det som ibland, så då gick jag iväg själv!;) Inte för att jag är hundra procent på det här men jag tror det var något speciellt den här helgen.. För när vi gick till en plats som hette "Badhusparken" eller någonting, så var det massa riddare och antika grejjer.. Och det var också någon slags skridskor och skidor bana som gick jättelångt bort, och det var hur många som helst som åkte där. Vissa tog med sig sina hundar eller barn också!

När vi liks pratar om hundar så åkte jag, Pontus, Hampus och Felix faktiskt hundsläde;)! Slå det! Det var ju hur roligt som helst! Men när vi skulle åka, så åkte vi sist av alla, och hundarna hade ju ändå hållt på i 3 timmar innan vi åkte. Tyckte egentligen ganska så synd om hundarna, men dom måste väl ändå byta av någongång;P.. Men före det gick jag och pontus själv ett tag, och vi gick till såklart, Game! Det första jag såg när jag kom in gjorde så att mitt hjärta slog trippelslag.. Jag såg nämligen The sims 3 i massa fodral framför mig.. Men då när jag skulle ta upp den och kolla på baksidan.. Så fanns det ingen baksida;P.. Alldeles svart utan någonting. Så, jag lurade mig själv! Men jag blev bara så tagen av det. Men det stod också på framsidan av fodralet att man kunde boka det där på Game. Och då slog ju såklart tanken mig att jag skulle boka det där på en gång, så var det gjort. Så då letade jag reda på mamma i Östersundsvimmlet och hittade henne tillslut, och då frågade jag henne om jag skulle boka det så att det var gjort, och fort var det gjort! Jag gick med raska steg till Game igen och bokade det. Så då ringer Game mig när det kommer ut, härligt!  Nu är det bara att vänta tills 4 juni..<3

Just nu gör jag inte så mycket.. Skriver på typ ett av världens segaste tangentbord kanske?! Nej, nu ska man inte klaga! Det var snällt av PG att låna ut datorn till mig ju!=) Ska ju ändå bo med dom i en hel vecka ju! Stackars dom vill jag lova.. ;)! Och bakom mig är min nuvarande säng och på den sitter världens gulligaste unge! Hampus sitter nämligen där och spelar Bolt på min telefon.. Vissa går i mina fotspår ser man ju!;) Men jag ska ju bara sova här den här natten, och sen nästa hela vecka ska jag ta sovrummet som mamma och Magnus har nu, vilket är så mycket lyxigare!;) Har ju egen platt-tv där då!;) Najs, najs, najs...

Idag var jag och mamma och kollade på min praoplats också! Snacka om att det var fullt där! Och när jag säger fullt då menar jag riktigt jättefullt! Oj, oj! Tänk om det vore så där fullt i vårat lilla kondis i Åsele.. Då skulle det vara något! Och då träffade jag också min såkallade handledare, och nu minns jag vem det var. Med bara namnet minns jag inte, men när jag såg henne mindes jag!=) Det kommer bli hur skoj som helst där, och stressigt!;)

Ikväll blir det Melodifestivalen i stora drag! Satsar på La Voix eller 1000 Miles!;) Vilken satsar ni på?=)

Det var väl allting jag hade på hjärtat.. :) Jag skriver när det finns något att skriva och när jag har tid!=)

» lördag

hej! idag har jag någonting som jag inte ofta har.. lockigt hår ;)! men jag orkade inte platta det idag när jag duschade, så det fick bli som det blev;) jag föredrar ju mitt hår plattat, eftersom det passar bäst tycker jag=)



nu väntar lisa på klartecken så hon kan komma över till mig(; jag ska bara skriva det här inlägget, sen ska jag snabbstäda rummet, och sen får hon komma hit! får vi se vad som händer med bloggen.. ;) blev ett jättejättekort inlägg, skriver väl mer sen=)

» lördag

heeeela veckan väntar jag, snart är det lördag igen! det har varit en känsla av att det har varit lördagar och söndagar hela lovet.. jag ska bara informera er... MITT LOV HAR VARIT JÄTTETRÅKIGT!!!!=( jag har inte gjort någonting alls.. känns så trist! men snart är det vår, och då känns det mycket bättre! jag längtar tills man får se asfalten igen, det var då längesen nu;) och när man kan cykla istället för att ta spraken i kallväre! nej usch, jag vill att vintern ska sluta nu!/: vill att det ska vara juni, det är det jag vill mest av allting just nu. min favoritmånad, helt klart! jag har ju redan räknat upp varför jag längtar så hårt till vissa saker i ett tidigare inlägg;) om bara tiden kunde gå jättejättejättesnabbt!!!

nu ligger lillesöteoliver i min säng och drömmer sig bort... naw. han är så gullig så(: men han tar ju typ hela sängen för mig ibland.. men sånt får man leva med. och man kan inte bli sur på han heller för han är så jädrans gullig;D men jag vet hur han fungerar.. han går och lägger sig med mig runt 1 och sen väcker han mig vid 4 för att han vill ut från mitt rum.. och när han väcker mig menar jag att han hoppar på mina fina tapeter och försöker ta tavlorna. och ja, jag blir förbannad (inte precis en morgonmänniska) så jag blänger den suraste blicken jag har och släpper ut han och tänker: "nej, nu ska jag låta han vara utanför mitt rum resten av alla kvällar.. han får inte sova med mig någonting mer, för jag orkar inte kliva upp och släppa ut han.." men sen då när man ska komma så kommer han tassande på sängen och kollar på mig med sina gröna ögon och samtidigt purrar... HUR KAN MAN MOTSTÅ?! men måste ju helt enkelt krama om han och låta han sova med en ändå.. man kan ju inte bara slänga ut han när han är så söt som han är=) inte för att jag är nå trött just nu, men visst hördes det skönt att bara släcka alla lampor i rummen och sova? - JA! det tycker jag :) men jag måste alltid ha en lampa på när jag ska sova.. lite smått mörkrädd är jag[: tycker inte om mörker så mycket.. vet aldrig vad som kan dölja sig i skuggorna;) och det är därför det är bra att ha oliver, för han har ju sina karate-moves!

gulleeeeeeeet!

imorgon.. eller nej, jag menade idag, vet jag inte vad jag ska göra! som vanligt då... typ försöker göra min blogg ännu snyggare kanske?!;) det är alltid roligt med lite småsaker på bloggen också(: och justja! nu när jag skrev det, så ska jag ju hjälpa lisa med sin blogg.. :) hoppas det blir lyckat! jag vill ju inte att det ska bli superfult.. vilket det kanske blir.. jag är ju inte proffs ni vet!;D så, jag hoppas hon har några ideér! jag gjorde ju en header till henne idag, för jag hade inget annat att göra, men.. den blev ju som den blev(: men den var bara ett test! jag får väl göra en ny imorgon då;)  eller nej, jag menar idag!;P

ni som läser bloggen kan väl säga till mig vad jag kan skriva om, eller vad ni skulle vilja att jag skulle skriva om?=) jag har ju typ ingen aning vad jag ska skriva om ibland, så då blir det bara blaha-blaha!;D egentligen skriver jag bara nu för att jag inte har något annat att göööööraaaa.... antingen att sitta vid datorn, eller att sova med gosoliver!=) jag kan väl skriva ett tag till.. för på apberget är det ju hur dött som helst;O OCH JAHA, nu laggar det också.. ÅHHÅH.. jag hatar när sånt händer.. man ska skriva ett gästboksinlägg men då går det inte för allting blir plötsligt cpcpcpcpcp! gr, ajajja.. så är väl thaaaa internet-liife!

OBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni som inte tycker om sims, behöver inte känns er tvingad att läsa det här.

okej, såhär var det... det var typ 2 veckor sen jag spelade, jag har typ inte känt suget så värst på den senaste tiden.. men bara på sims3;););) aja, iallafall.. så dog min gamla dam eller vad jag nu kan kalla de;P kom inte på nå rätt ord.. kärring? JAJA.. då dog hon, och sen kom ju liemannen och allting och sen kom hennes sjuttioelva husdjur eller så, (nej, men typ 4katter) ut på gården, för innan hon dog hade hon gjort yoga;) gammal tant med fart i!;) men sen då blev det en gravsten såklart, och sen sörjde katterna lite grann, men sen gick liemannen in i mitt hus.... och började se på tv bara helt random.. ;O I KNOW, I KNOW... låter otroooooligt... men som tur är, var jag snabbtänkt och tog ett kort, så jag har alltså ett bildbevis nu på att liemannen faktiskt såg på tv hemma hos den där gamla tanten medan katterna sörjde. så satt han där en hel dag typ, och jag undrade om han aldrig skulle gå;S men det gjorde han efter ett tag, och efter det kom polisen och hämtade alla katterna.. :) snipp, snapp, snut (ska de va så?;D)... så va sagan sluut.... =) nejmen, här är bildbeviset;O:

(SÅ DÄR!!! nu gjorde jag allting som jag sa jag skulle lite längre ner i inlägget;) smart drag av mig! men iallafall.. har har ni fotot som alla har väntat på, det omöjliga... okej! nu börjar jag bli alldeles för trött för det här.. )

............. men såklart ska det krångla när jag ska ladda upp en bild.. ;P ska man skratta eller gråta? ojoj, känner att jag börjar bli något övertrött nu..;D men åh, vad det blev jobbigt nu! inget vill ju funka:(:(.. det kommer nog inte gå att spara det här inlägget heller, för då kommer det att ladda och ladda och ladda men ingenting händer, och då kommer jag med mitt superdåliga tålamod och trycker flera gånger om så det tillslut inte blir ett piss..... så bäst att kopiera allting innan jag ska spara. och se där! en till smart grej jag bara kom på, bara sådär;) det kallas... en gåva!=) nu ska jag testa att spara, och ja.. ni vet ju vad som händer om det inte går;P och efter det här ska jag nog gå och lägga mig... känns som om det är dags nu!;D känns även om det är dags att sluta skriva, för jag tror ingen orkar att läsa att det här;P kanske lisa.. men vem vet, hon kanske bara skriver en kommentar så att det ska se ut som om hon har läst allting.. men om hon nu kommer att kommentera just det här som jag har skrivit om henne, så vet vi att hon har läst allting;) och där, igen! en smart grej :=D! och det går fortfarande att inte lägga in en bild.. men nu vet jag vad jag ska göra. jag ska försöka att spara, och efter det ska jag dra ut en kabel som går till internet ett tag, sen ska jag he in den igen, sen kommer det att funka.. trust me! sen går jag inte hit igen, och lägger in bilden =) japp... så blir det! nu har jag definitvt skrivit nog, så jag sägeeeer.........

hörs

» fredag kväll

hej, nu ser jag på nå program på 6an, eller program och program det är en film som pappa ville se men det ville inte jag först;P jag minns inte riktigt vad den hette.... något med 12 aporna eller någonting;D jag fattar typ ingenting av den heller. först var det en gubbe där det var snö sen satt han sig i en stol som for upp till taket sen gick han bak i tiden... WIERD! men, filmer är ju inte verkliga har jag lärt mig;)... jag minns alltid när jag var mindre   och såg på film och det kanske var "blod" med, och då sa pappa alltid att det inte var verkligt blod, utan att det var ketchup. men jag minns att jag tyckte att det var ganska mycket slöseri med ketchup.. eller vad tycker ni?!;D

och nu har jag fixat klart bloggen, den blev ju riktigt frän ändå tillslut? ;) såklart den blev.. vet att ni tycker det=)jag blev iallafall nöjd, och det är ju det som räknas! jag har ju lovat lisa att jag ska hjälpa henne med sin blogg lite någongång.. vi får se när det blir(: hennes blogg här: http://lizzh.blogg.se =) jag brukar alltid läsa den;)

nej nu börjar filmen igen, SEEEEEEEEES!

» fredag

fredag,fredag,fredag igen! idag har jag inte hunnit med så mycket.. jag har kollat på tv mest hela dagen, och så klart gosat lite med oliver som vanligt=) jag är ensam hemma just nu för pappa och pontus är hos fiskar och jag ville ju inte följa för jag tycker det är så tråkigt.. ;P men visst kan det vara roligt om man får fisk någongång också.. och jag tycker det är hemskt äckligt när man ska he på maggot på pimpelspöt också.. när det är sommar brukar jag ju vara hos farmor och farfar och då kan det hända att man går och fiskar, men då måste jag ha plasthandskar eller vad det heter på mig för jag tycker det är så äckligt att he på masken:].. farmor och farfar tycker att jag är löjlig, men det kanske jag är?!;)

och bara jag som tycker den där reklamen som jag nu inte minns vilken kanal den är på, men jag tycker den är grymt bra;D det är en kille som står i duschen och sen sjunger han värsta bra låten! eller, bra och bra, jag tycker den är ganska festlig;) och den påminner ju ganska mycket om mig tycker jag;) men visst tycker jag om att sjunga, men om jag sjunger nå vidare bra, det är en annan femma(;

nej nu ska jag duscha!



hörs

» torsdag

nu är det torsdag och det är som vanligt en grå och tråkig dag... idag ska jag inte göra någonting tror jag, bara chilla!=) pontus ska klippa sig idag, (vilket är på tiden..) så då får vi väl se hur det blir! det blir garanterat bättre än det är nu vill jag lova.. och sen sa pappa att vi skulle hjälpa till och skotta fram grillringen på gården så vi kunde grilla lite ikväll. mja, vi lär ju märka;P

jag längtar nästan tills nästa vecka!=) för då får vi tillbaks proven, och jag längtar tills jag får se mitt historiaprov;) men matteprovet kan jag skippa.. och sen på onsdag ska ju jag och linda göra mitt program på idrotten(; men.. jag kan ju inte lova att det blir så jättebra, men det var ju första gången jag gjorde något sånt program=)

det var väl allting jag har lust att skriva nu.



hörs

» onsdag

tjo! nu har ungefär, halva sportlovet gått och jag har inte gjort ett piss... på lördagen ville jag och pontus till farmor och farfar för att vara i deras sommarstuga för att köra skoter lite, men så blev det ju inte.. vi kom dit på lördagen utan några problem, och trodde att vi då skulle till Rörström som vi hade tänkt, men så blev det ju inte. vi åkte bil till Hoting där farmor och farfar bor på vintern. och då när vi kom fram åt vi lite, och bara satt och kollade på tv tills det var middag. det gick en liten stund och sen sa pontus att han inte ville ha nå mer mat för han hade fått ont i magen. så han slapp äta, och efter 1 timme så skulle vi fara till farmor och farfars kompisar för att se en film hos dom. just innan vi skulle fara gick pontus in på toan och kräktes för allt han var värd.. och jag som rent av hatar magsjuka och jag kan nästan tänka mig själv ha emetofobi. (som betyder att man har rädslor för spyor;P) så då gjorde vi inget annat än att stanna hemma. det första jag kom och tänka på var att gå och ta vitpeppar och sedan hålla mig borta från pontus. och jag vet att bara för att man spyr så behöver man inte ha magsjuka, men eftersom det var i luften så var det det enda jag tänkte på, vilket var väldigt dumt.. jag höll mig undan så bra jag kunde och gick och la mig.

nästa morgon vaknade jag med magsjuka i huvudet och visste inte riktigt om jag vågade gå upp om smittan var i huset. men jag klev upp och såg pontus i rummet bredvid köket. men han hade inte spytt på hela natten då, så jag trodde att jag kanske hade klarat mig. jag tog mer vitpeppar och spritade in händerna. men när vi skulle äta frukost kände jag mig inte hungrig så jag åt ingen frukost, och tillslut ingen lunch. jag blev mer och mer slö och allt jag orkade var att sitta i soffan och kolla på tv. när det var middagstid så drack jag bara blåbärssoppa, men pontus var nästan frisk vid den tiden. och sen på kvällen kände jag att jag hade fått ont i magen och allt jag någonsin kunde tänka på var att jag skulle spy när som helst.. men så blev det inte! jag gick och la mig, fast att jag oroade mig att jag gatt springa upp mitt i natten för att spy.. men nej, så blev det absolut inte!

när jag vaknade på måndagen så hade jag ont i magen, men om jag tänkte en stund, så kanske det var för att jag inte ätit någonting utom vitpeppar och blåbärssoppa? men jag fortsatta att inte äta någonting för jag trodde att risken att jag skulle spy fortfarande fanns.. så då satt jag och pontus i vardagsrummet och kollade på high school musical TRE gånger. vid den sista gången så började vi att tröttna ganska så rejält.. plus att efter varje program på disney channel var slut så blev det reklam, med high school musical sånger. när det var middag på måndagen så tvingade farmor mig att äta lite. så då åt jag, och det klarade ju jag! efter det blev jag klart bättre, och jag minns att farmor sa att jag var så töntig för att jag var inte ens lite sjuk egentligen, utan att jag trodde det för att det var det enda jag tänkte på...

nästan dag så kändes allt som vanligt. vaknade, duschade och sen sa farmor att vi skulle afra till dollarstore. jag blev lite sur eftersom jag trodde att vi skulle till Rörström som jag och pontus egentligen hade tänkt oss på en gång.. men så blev det inte, för vi for till strömsund och shoppade loss! men om man ska shoppa med farmor så tar det ju nästan år och dar, och det mesta på dollarstore är ju bara skräp och äckligt godis.. men farfar blev iallafall nöjd med en tavla som det var en hastighetsmätare på. och med farfars bilögon så såg han ju att det var en mercedes också. men jag vet inte riktigt om det nu va så.. ;) jag köpte iallafall 3 chokladpuckon, hårspray och 3 frank's. (en dricker jag nu=).. vet inte hur jag ska somna sen..) sen när vi kom hem så satt jag mig i fotöljen som jag hade gjort i de flesta timmar, och tog en frank. och pontus gatt ju göra samma sak som mig också! men sen efter middag så stack vi till farfar och farmors kompisar för att se den där filmen. när vi var på väg dit så var jag och pontus hyper, eller jag rättare sagt.. jag vet inte allting som jag skrattade åt. en sak var iallafall farmors skratt som låt som en katt ett tag.. som pontus kunde härma ganska bra;P när vi sett filmen klart (vi såg rallybrudar) så såg jag på lite tv sen gick jag och la mig.

dagen då vi skulle fara hem så hade vi fortfarande inte farit till Rörström någonting, så då sa jag det till farmor och då for vi till Rörström! men.. det blev ju inte precis som jag och pontus hade tänkt oss precis.. när vi brukar vara där är vi ute på sjön och grillar och kör skoter, men det här gången grillade vi bara utanför garaget?! hm, men man får ta det man får.. medan farfar tog skoter och körde ner på sjön så kom han aldrig mer upp. vi hörde inte skotern mer och när vi kollade ner på sjön så såg man farfar långt där nere på sjön. vi vet inte vad han hade för problem men vi  trodde att han hade fått något fel att starta den. efter ett tag så tänkte jag och pontus att vi kanske kunde dra ut elan och köra ner och kolla problemet. när vi kollade i garaget så var det ingen elan där. men då kollade vi i ett hus på en kulle mittemot garaget men då var dörrarna igen snöade. men jag och pontus skottade bort snön som var för dörren och där var elan! när jag sa att han skulle skotta så man kunde köra ut den så kollade jag om man kunde starta den. jag är ju inte precis proffs på att starta skotrar så försökte jag att dra igång den, men jag var för svag.. ;P så pontus och farmor gick ner för att kolla problemet medan jag stannade uppe för att kolla elden. jag satt och väntade på dom och gick in i garaget för att kolla runt lite. jag kan då säga att jag aldrig har sett några såna där gamla saker som någon har samlat på som farfar har.. ;P gamla bilar, mopeder, skyltar, you name it! när jag gick därifrån hörde jag skoter komma igång, men då såg jag även att elden hade slockat lite, men det var glöd kvar. jag skyndade mig att ta någon olja som farfar hade använt för att på elden att starta från början, så jag testade att he på en liten skvätt, och det funkade ju hur bra som helst!;D elden blev genast större och då kom precis dom med skotern. farfar sa att han hade kört fast med skoter och sen kom vattnet och just då kom farmor och pontus och hjälpte så skotern kunde komma loss. farfar blev blöt från fötterna till knäna;P men sen gatt vi ju fara hem eftersom farfar blev ju så blöt.. :) sen väntade vi på pappa för då skulle vi hem! och ja, nu sitter jag här och har skrivit en supermega långt inlägg ;P

nu ska ni få lite bilder=)

Rörström      
en liten insnöad bubbla?=)   hm, som sagt.. nostalgi?;D


ny header btw!

hörs