» Nå.. Vad tycks?

Vad tycker ni om den nya bloggdesignen?=) Jag tycker den blev lite sådär, men jag klagar inte hemskt mycket;) Visst tog det tid, men jag gjorde ungefär 3 stycken olika, men sen när jag gjorde den här fastnade jag för den. Hoppas ni gör det också;) Men den är inte riktigt klar, jag hade tänkt slänga in lite reklamsnuttar och så, då får vi se hur det blir.

Idag tror jag inte att jag ska göra någonting! Fast pappa säger att vis ka sticka upp till farmor och farfar igen, för att äta middag bara. Trååååkigt! Men, att bara vara hemma är också ganska tråkigt ibland, men det är iallafall skönt! Och jag är så himla trött... Gick och la mig 2 igår, med såklart måste ju pappa väcka mig det tidigaste som går ändå. Aja, sånt är livet. Solen skiner i lilla Åsele idag också, och man kanske ska ut och sola lite idag med?(: Tycker det är hemskt skönt att sola, men jag har väldigt svårt att bli brun.. Men det är väl inget man kan göra åt.

Och igår for vi ut till Oxvattnet en stund och grillade, körde skoter, och framför allt solade! Jag, mamma och Felix åkte i en pulka bakom en väldigt gammal lynx. Och det här var första gången jag har sett en skoter med växlar! Som sagt är det ju inte bra snö, massa blötsnö. Men det gick tillslut, och vi kom fram till ett ställe. Lina gjorde en mycket vacker soffa, och en liten stol till mig av snö. Sen började jag och sola tills vi skulle fara hem! Vi for hem runt 4, och jag var alldeles varm om kinderna. Kändes precis som om jag hade feber! Och det var händelsen igår.=)

Allt för idag, vi ses!( =



 



farmor
12 April, 2009 - 10:37

Älskar dig....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo