» Lovely friday

Tjolahopp, hur är läget?=)  Med mig är det superbra, bättre än vanligt. Kanske för att det är fredag, som även betyder helg! Och nyss svarade jag i telefon, och som vanligt är det ju nån av min brorsas kompisar. Och samma visa varje gång..

- Hallå?
- Hej.
- Hej.
- Ska vi vara ilag?
- Nejmen alltså... Jag är inte Pontus. *Suck..* Men jag kan hämta han.
- Ok, hejdå.

!!!!!!!!.... Jag låter väl inte som min brorsa?! Eller ja, tydligen.. Det är ju hemskt. Kanske måste fixa till rösten innan ajg svarar i telefonen så dom inte tror det är han.

Nu sitter jag och skriver ett jättefint blogginlägg och lyssnar på Svennebanan. Och jag blev helt förvånad när jag startade låten. Snacka om att det är bas på våra högtalare! Ojoj. Det visste man inte. Men som sagt, man lär sig något nytt varje dag. 

Dagen har varit väldigt chill fast än det har varit en skoldag, men fredagar är ju bäst. Syslöjd, mattediagnos som gick oväntat bra! och sen lunch, svenska och sen tack och hej skolan!=) 

Och idag så ska min mormor sova över här hemma, för att mamma och hennes man ska fara ut på fest och dom kommer aldrig hem något ikväll då. Så ikväll vet jag inte riktigt vaf jag ska göra. VIll helst göra något iallafall =)..  Man kan ju inte bara ha tråkigt! Som sagt, kontakta mig om det är något?;) 

Hjälp vilket fint stekarväder det är ute nu! Nä.. Finns bara en sak att göra nu. Gå ut och steka som varje stekare gör. 

Ha det gött, vi ses!;)  

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo