» Vanlig tråktisdag!

Hej! Just nu känner jag mig mycket nöjd, har sovit en stund. Men jag vet innerst inne att det inte är bra alls, för då kan jag inte sova någonting inatt, för det är knappt att jag kan det annars heller!;) Iallafall, idag var det ju som sagt skola som vanligt, och tisdagar är mina hatdagar kan man ju säga.. Tråkigaste lektionerna på förmiddagen! Man vill ju bara spy.. Fast nej, det vill jag helst inte.

Och ikväll ska jag och Lisa på gymmet?;) Nej, inte precis! Men nära därpå. Roliga konversationer på sista lektionen idag kan man ju säga.. Jon kan säga saker utan att tänka sig för riktigt.. 

Och visst är det riktigt skönt att det snart är lov?!=) Oja! Fast det kan ju gärna vara lite bättre vädar, tack! Om man bara kunde bestämma själv lite. Jag skulle gärna ha tagit sol, sol och massa mera sol! Så man bara kan ta på sig sina solglajjor och lägga sig ute på en renfäll och steka!(: Det skulle uppskattas vill jag lova.. Det var verkligen längesen man kunde ligga ute och sola. Snacka om att jag har saknat det. Jag har lovat mig själv ett löfte.. Att i sommar ska jag försöka att bli lite brunare. Det blir ett löfte jag måste hålla. Och om inte, får jag väl ta och läsa igenom mina schyssta tips om hur man får den perfekta solbrännan lite längre ner.. Tro jag måste det;) 

Och jag har velat göra om mitt rum ganska länge. Fast, alltså inte göra om hela, för jag gillar ju det mesta. Men jag skulle vilja ha mera tavlor och saker på väggarna, det är tomt! Så igår målade jag en pussmun på ett vanligt A4-papper som jag kanske ska klippa ut och använda som mall och måla upp den på väggen.. Om jag nu ska göra det, hoppas jag att det blir bra!:) OCh där fick ni ju ett nytt tips på att göra lite egna inredningssaker. Det är enkelt! Bara att rita eller skissa vad ni vill ha, sedan bara att klippa ut det så det blir en bra mall och sen måla den! Jag får nog ta och skissa massa andra saker  också, då det inte bara blir pussmunnar över hela rummet. Kanske skulle bli lite läskigt.


maja
07 April, 2009 - 16:26 / BLOGG: http://mayyyya.blogg.se/

thx ; ) tisdagar är mina hat-dagar oxå : (

MAJA
07 April, 2009 - 16:26 / BLOGG: http://mayyyya.blogg.se/

Vi har musik, och ALLA skriker så man får as ont i huvudet, sen en SO lektion och det suger när man har ont i huvudet, och tisdagarna är långa..(för att vara vårat schema)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo