» Jaja, förlåt

Förlåt för att jag inte har skrivit, men jag har haft annat på tankarna=)! Men ändå, det finna inte så mycket att skriva, bara att det är en vanlig vecka och ingenting speciellt har hänt! Så är det faktiskt, tråkigt men sant.

Jag har nyss varit hos tandläkaren, och som jag trodde så hade jag inga hål alls. Vilket jag aldrig någonsin har haft. Så stolt över mig själv.. Själv känner jag en person som har haft ungefär.. 10 hål?;) Om den som jag skriver om nu, läser det här så tror jag nog att den vet att jag snackar om den också. Och plus att det tog typ 10 minuter att vara där, 5 minuter att vänta, och 5 minuter för att kolla sig. Personligt rekord!

Ikväll hade jag inte tänkt göra så värst mycket, men eftersom det är sånt varmt och skönt väder kanske jag ska ute och springa lite. Det var längesedan sist! Och sen avslutar jag väl kvällen med en dusch. Låter som en toppen idé iallafall!;)

Och just nu har jag en stor känsla av att jag vill ha cirkelträning. Det är jobbigt, men det är hur roligt som helst! Så, man taggar tills nästa måndag då. Eller hur Lisa?;)

Ihelgen skulle egentligen jag och Lisa till Vilhelmina, men eftersom det var så lite folk som ville dit, så blev det tyvärr ingen buss. Så nu har jag absolut inga planer eller tankar vad jag ska göra ihelgen. Och jag känner inte för att stanna hemma och chilla som jag har gjort hela påsklovet. Nej du, det har jag nog gjort nog! Så, om någon har någon plan eller någonting, kontakta mig?;) 

Snart lördag, är det bara jag eller har den här veckan gått jättesnabbt? Den har gått fortare än vanligt, vilket är bra! För det betyder att det snart är examen och allting, allting som man har längtat efter! Till exempel 4:e Juni, 9:onde Juni och såklart 12:fte Juni. Alla bra saker händer i Juni faktiskt. Och det är därför det är min favoritmånad. Och jag hoppas att min födelsedag blir bättre än vad den blev förra året, för dom som minns var den ju inte perfekt, För dom som inte minns eller inte har någon aning vad som hände jag kan ju gärna berätta här. 

Det är den 9onde Juni och det är utflyktsdag på skolan. Vi skulle cykla långt (Minns inte hur långt) och vi skulle cykla till ett ställe som hette Vispsjön. Det var fint väder, allting var bra. När vi kom dit skulle vi packa upp våra tält och fixa dom och så. Efter det blev det mat, men inte åt man så mycket. Om jag minns rätt var det pytt i panna, men det var mest sand i.. Sen kom pappa, det var strålande sol, och helt plötsligt så började det att spöregna. Seriöst, allting bara öste ner. Så där stod vi, åt tårta i spöregnet och försökte hitta en plats under ett hustak. TUMMEN UPP FÖR DEN GÅNGEN! Men helt klart, det kommer då vara en födelsedag som jag aldrig kommer att glömma.

Men jag har redan bestämt min födelsedagstårta iår, och den påminner absolut ingenting om en bröllopstårta=) Iallafall, det ska vara många lager. Lager efter lager efter lager osv.. Det blir bra! Och snacka om att jag kommer ha storfesten! Eller nja, det har jag inte tänkt men vem vet! Det kanske kommer någonting skoj, eller så kanske ni får små inbjudningar i era brevlådor. Va uppmärksam!;) Men jag har ett krav på min födelsedag, att det ska bli bra väder! Det är ingen riktig födelsedag utan ballonger, presenter, tårta och fint väder. Sånt här fint strålande sommarväder. Inte för att jag kan bestämma det, men det är då någonting jag vill ha.

Och vad har hänt med min bloggdesign?! Men ta det lugnt, jag kommer att fixa det någongång. Jag lovar. Så fort jag tar reda på vad felet är vill säga..

Ojojoj, nu blev det ett superduperlångt inlägg. Sånt här långt inlägg har jag då aldrig gjort någongång. Tror nästan inte att någon orkar läsa igenom det. Inte ens jag skulle orka tror jag!;P Men jag får väl hoppas att ni inte är som jag.

Ha det så bra! :-*


isabell
23 April, 2009 - 16:19 / BLOGG: http://matttssson.blogg.se/

jag ska bara skryta lite, och säga att jag läste allt ;) synd att de inte blev något vilhelmina. och förresten, glöm inte 16juni!;) pouss

lisa
23 April, 2009 - 16:19 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

JAG LÄSTE OCKSÅ ALLT ISABELL!!!

och..."Själv känner jag en person som har haft ungefär.. 10 hål?;)" du kan väl aldrig mena mig.. ;p

& till sist..klart vi tagga idrotten på måndag ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo