» Sola och bada..

Wiho! Ingen mer skräpfoundation för mig mer. Kan kanske hända ibland, men behövs inte mera tycker jag. Om det är såhär på en skala mellan 1-10, så är jag på skala 3 när det gäller hur solbränd min hud är. Och det är ju positivt! För en gångs skull ser jag en skillnad!

Idag hade jag tänkt gå ut på gården och sola, men jag tycker att det inte är så jättebra väder för det. Visst är det sol, men det blåser ju kallt. Och om jag skulle sola, måste jag ta ut någon solstol, och vars är alla såna i detta hus? Kan inte fråga pappa, han är ju på jobbet. Snacka om att man känner friheten! Bara jag och Pontus hemma, ja och Oliver såklart.

Annars idag har jag nyss duschat, kollar på massa sajter med kläder som sagt, man kan väl säga att jag har hittat en del! Och sen tänkte jag gå ut och köpa telefonkort. Ganska slapp dag! Som alltid när det är lov. Men visst behövs det också.

Och justja, för kanske en halvtimme sen slocknade allting! Strömmen hade gått, bara sådär. Tur det inte var kväll, eller natt. Jag som är så hemskt mörkrädd...



lisa
14 April, 2009 - 13:12 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

nämen är lilla malin mörkrädd.. :)

malin
14 April, 2009 - 13:12 / BLOGG: http://nanox.blogg.se/

usch ja... :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo