» Cyklister

Godmorgon! Hoppas ni alla har sovit lika bra som jag;) Idag har jag inte hunnit med så mycket, vaknade av en massa sms.. Tack!!!! Jag ska väl strax duscha, och sen... Vi får se!

Igår var jag med Lisa, och vi cyklade runt som vanligt=) Vi köpte glass, och sen for vi och satt oss på den varma plattan vid skolan. Ja, vi gjorde massa saker, och visst skrattade vi! Och Lisa som sa att hon skulle döda mig om jag klagade att det var kallt, och jag har ett minne av att jag sa att det var ganska kallt.. Men jag lever? Konstigt tycker jag!

Och igår var det ju min otursdag då, när jag gick ut ur huset för att möta Lisa insåg jag att min cykel var hos mamma. Men vi for och hämta den, och den var alldeles för liten.. Styret var för långt ner, så vi for hem till min pappa igen och sen gick vi ner i källaren och skulle hämta någonting som skulle skruva upp styret, men det gick ju inte. Styret hade tydligen rostat fast och allt, så jag gick i våran lilla lekstuga som är full med äckliga spindlar och sånt, (inbillar jag mig iallafall..) och där i stugan såg jag pappas vackra cykel, så då drog jag och Lisa ut cykeln, men bakhjulet snurrade inte? Jag höll på att ge upp, men när man cyklade då lossnade det och gick som vanligt igen. Ja, det enda som fattades då var att hjulet skulle stanna igen, eller att jag skulle bli påkörd? Men inget av det hände, som tur var..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo