» Livin' la vida Rörström

Tjo! Nu är jag i Rörström, och har hemlängtan.. Lite iallafall! Men när vi kom hit så fick vi julklappar. (Väldigt uppskattat!) Jag och pontus fick pengar, och någon slags namnbricka. Man kunde ju bestämma själv vad det skulle stå, och på min stod det såklart: "Jag e best och vackrast". Jag gatt ju använda E istället för Ä, för det fanns ju tyvärr inte. Och som ni kanske märkte, har jag ibland lite mer sjävförtroende än annars. Det kommer och går! Men om man har lite självförtroende på axeln så går livet så mycket bättre. Tycker jag!

Iallafall, farfar fick ju också en julklapp. Oj, jag hade glömt vem vi hade fått dom av! Vi fick dem av min faster, som inte kunde komma på julafton. Men farfar som alltid har velat bli en arkeolog, fick en sak som han skulle gräva ur. Det är lite komplicerat att förklara... Men han fick en liten "låda" med något slags hårt grus eller vad man kan säga, lera kanske, och sen skulle han gräva i den med några redskap han fick med. Jag tycker då att det var en bra julklapp, tummen upp för den! Farfar höll på ett tag, och skrapade ut någon ryggrad tror  vi att det är, och något ben. Men Pontus fick ta över. Vi har lite olika uppfattningar vad det kan va.. Farfar satsar på ett djur med en långsvans, Pontus satsar på en ryggrad. Det är bara att vänta och se! Spännande..!

Och jag som nästan är beroende av datorer fick låna farmors laptop om jag var mycket försiktig. Och såklart är ju jag så försiktig som man bara kan bli, så det var ju bara att sätta mig vid den. Synd att det är så segt ibland, men det är ju för att man är i Rörström. Lite dålig teckning. Men jag klagar inte! Nu övar jag ju mig tills sommarn, när jag får min lilla egna laptop. Jag kan bara drömma mig bort och se att jag sitter ute och solar och samtidigt som jag sitter och knapprar på den. Wonderful! Visst, kalla mig nörd ni.. Det är inte förbjudet! 

Och jag tror då att Lisa stack till sin kära koja igår, för jag har inte hört någonting ifrån henne! Hoppas hon har det bra, och det blev ju inte reg och rusk som hon trodde. Ni kan ju gärna läsa och kommentera hennes blogg som är under mina länkar!=) Det gör jag varje dag!;)

Nu ska jag väl bara fara runt i huset en stund eller bara vila i soffan. Härligt med andra ord. Och jag har ju tagit några enstaka kort, men inte så mycket på huset. Så bli inte så besviken på mig nu när jag kommer hem och kanske ska visa upp dom.

Ha et så hemskt bra, och sen hörs vi! =)



lisa
12 April, 2009 - 15:20 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

Ni kan ju gärna läsa och kommentera hennes blogg som är under mina länkar!=) Det gör jag varje dag!;)



rätta mig om jag har fel..men när började du kommentera min blogg varje dag?! ;p

ISABELL
12 April, 2009 - 15:20 / BLOGG: http://matttssson.blogg.se/

ofta du ha hunnit skriva 9 inlägg, som ja inte ha lääääst ! nu blire bara till å börja läsa då.. ;p

malin
12 April, 2009 - 15:20 / BLOGG: http://nanox.blogg.se/

amen.. jag läser den iaf:]


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo