» jobbigt

men uuusch.. du vet att jag skulle göra vad som helst bara du fick slippa det här va?

vanlig tisdag, tråkig som vanligt. får se om man gibbar till ug senare eller något! vackan är ju helt proppad med läxor och skit.. fuck! men man klarar det alltid.

typ diggar musik nu! som vanligt då alltså

hörs

-
I'll never let you down, you know I'll always be around

» det är ju som att man kan se in i framtiden ibland

hahha det är ganska lustigt! det var ju som att man visste att det skulle komma. men jaaajaa, jag har min egen uppfattning om dig, och om allt det andra som kretsar runt dig.men jag försöker att inte bry mig så mycket, för det mesta rinner bara till problem. men om nån är jävlig mot mig, är jag då gärna jävlig tillbaka.. men det är sant, jag kan inte ändra på dig genom några ord, men jag skulle gärna vilja kunna.

hörs


» GASH IM BORED.

hur tråkigt kan man egentligen ha?! man börjar ju tro att man snart kan nå toppen på det iallafall.. vissa är inte social, man har inte pengar på mobilen.. ÄSCH! jeavla lördag, men man får väl ba chilla!.. och jag som hade tänkt julpynta mitt rum idag, men jag hade inte tin! haha, får se om det händer senare då! 

men iallafall, läget är ganska suuuper! fast fram åt veckan lutar det åt maaassa prov på prov.. så kan ju typ säga att man har fullt upp! men man klarar det mesta.

 och här får ni en bild som lite utfyllnad..

ha det bra, hörs


» whatever you would like

ÅH, vad allt känns bra! det är ju nästan helt perfekt, synd att william gatt fara från åsele.. saknar ju han redan! men, jag ska försöka att ha roligt ändå! vi jett ju far och ränn ikväll, riiight?;) typ det trevligaste som finns när man är med dom rätta personerna. synd att vårat ug är så.... slitet? kanske dags att fixa till det hörni!

SÅ CHILL MED HELG!!!!... finns typ inte ens ord! gaash, längtat som satan. och det är ett stort plus att det snart är jul också! ja, det var ju det jag sa, allting känns så jävla bra. nej nu ska jag gibba till mamma och äta!

VI HÖRS :)

» tjo!

längesen man skrev, men det är bara därför man är hos mamma då datorn för det mesta är upptagen! men iaf, jag har ganska så tråkigt nu och håller på att kolla på kläa! man måste skaffa sig nå kläder så fort som möjligt så det bara smäller om det! ju snabbare desto bättre.

ikväll är det en typsik hemmakväll, allmänt tråkig men väldigt chill! såna dagar behöver man ju också ibland. helst när man har saker att göra som man ibland inte har orken och tid att göra.

jobbig dag idag kan man ju lugnt säga! konfa är nog det roligaste man kan ha jaaao!!!?? nja! men bengan är så cool så det finns inte..

YOU ARE SO PATHETIC DUDE.  usch.. man blir ju så trött på dig. 

hörs
 


» söndag

dagens humör: trött, sliten men allmänt glad ändå! och jag hatar absolut söndagar, dom är så tråkig! det finns ingenting att göra. typ sitta framför datorn, kolla på tv, kolla in i taket.. och hur roligt är det på en skala?

snart är det jul! och ni kan inte ens förstå hur mycket jag egentligen längtar till det. det är så underbart mysigt att vara hos farmor och farfar på julafton. om man inte är där så känns det inte som om det är jul! och man måste helt enkelt se på kalle anka på julafton också, annars så blir det helt enkelt ingen jul!

hörs

» mumma

ni kan inte ens ana hur mycket jag är sugen på sånt här snask just nu..

   gash, sånt vill man kunde baka lätt och snabbt just nu!
åh jag saknar dig

» I THINK IM GOING INSANE

jag tror då jag blir helt galen.. jag har suttit inne hela dagen, och går fortfarande i pyjamas. vad tjänar det till att ens vara vaken? lika bra att gå och sova, det är ju inte att man missar nånting. och om jag ska vara ärlig så är det ju att man nästan att jag längtar till skolan så man iallafall får träffa lite folk! pleez daddy, säg att jag får gå ut!

och helvetet vad det snöar i lillaåsele! grönfjäll, snart kommer vi...

puss william

» isn't she lovely?

tråkigt kan man säga att jag har, ja! jag försöker komma på vad jag mer vill ha i julklapp.. men det är som stopp i skallen om jag säger det så! fast det är inte så mycket som jag vill ha ändå.. jag har allt som jag behöver för att bli lycklig redan!

någon bra film som man kan se kanske? såg forrest gump igår, och gissa hur mycket jag älskar den egentligen. finns typ inte ens ord.

idag hade jag faktiskt inte tänkt att sitta framför datorn hela dagen, så vi får väl se hur det går med det. dom enda jag har att göra nånting med nu är faktiskt bara bror och kissemiss! men det får man väl nöja sig med då.

    OVER AND OUT / nanåkz

» bloggarn

nu kör jag till med en till blogg, igen! och nu kan inte lisa tjata om att jag inte uptaderar min blogg nå mer iallafall!;)  jag känner mig allmänt trött, och vill sova, men det är fredag så jag håller mig nog uppe lite till! jag somnade ju medans vi såg på harry potter kan jag ju erkänna, typ under halva filmen. men det gör inte så mycket! så nu håller jag på att ladda ner massa stuff och lyssnar på musik!

sen ska jag kolla på lite kläder som jag vill ha till jul, för det är nånting jag absolut vill ha som paket! kläder,kläder,kläääder i massor! så vi får väl se hur det blir med det. kläder och pengar är det jag vill ha så ni vet!

iallafall.. den låten jag nöter som mest nu är Sister hazel - Beautiful thing. jag har ingen aning om hur många gånger jag har lyssnat på den om och om igen, har inte kunna hålla räkningen.

nej nu finns det inte så mycket att skriva länge om jag ska vara ärlig.. eller jo, jag saknar william.
hörs

» genom gott och ont

nu mår jag bättre igen.. det är som en bergochdalbana känns det som!
men iaf, den här snygga tröjan önskar jag mig till jul!

  

alltså, den är så snygg! och den passar bra in på mig, eller?
jaja, men nu ska jag gå och se harry potter, pusshejs!

» men depp

åååååååh... fyfan vilken rolig helg det kommer bli alltså! usch, jag känner mig så jävla depp så det finns inte. iallafall.. man får helt enkelt stå för det man gör ibland, hur jävligt det än är. men man ska ha en positiv inställning i allting, man ska försöka ha det iallafall. så.. ni får då väldigt gärna vara social med mig i helgen! - 0738054101

aja.. hörs

  try to kill it all away



» bättre..

nu känns det mycket bättre om jag ska vara ärlig! och det är ju bra.. för man ska ju inte må dåligt!
just nu är jag ensam hemma och chillar, och jag ska egentligen vara och göra mina läxor meeen.... det är orken som helt enkelt fattas! men jag ska se lite film sen, så jag borde egentligen börja med det snart.. (;

imorgon fredag! snacka om hur jävla härligt det känns. äntligen helg ju! vi får se hur jag kommer att göra då, man får helt enkelt hoppas på det bästa och att det blir så bra som möjligt!




I'm not right,
And I'm not fine,
I wanna be good
I wanna be great

» torsdag

hejsan!
ganska längesen man skrev något riktigt långt, så vi ska se hur långt jag hinner idag!
fast jag kanske inte hinner så mycket, för jag måste berätta en sak för pappa som inte blir så trevligt.. ni kan väl iallafall vara snäll och hålla tummarna för hur det går för mig!

jag känner mig allmänt depp och orkar absolut inte nånting längre. jag orkar inte bry mig om hur det går i skolan, vad jag gör, vad jag säger.. men det mesta jag gör blir ändå bara fucked up känns det som.
och det kommer nog inte bli så mycket bättre på ett tag tror jag. men om man hoppas och hoppas fixar sig det mesta av sig själv. fast det tar tid..

och jag har sammanlagt 3 läxor som jag måste göra, jag har 2 prov att träna på, (som jag nog kommer få tid att göra över helgen..) och jag har inte ens brytt mig ett skit om provet ett dugg, inte ens kollat på frågorna eller nånting. Och det är ett stort jävla problem! det är absolut inte smart att göra sånt. och jag har inte heller gjort min matteläxa vilket är killin' me softly.. någon som kan matte jättebra och har lust att hjälpa mig kanske?

detta är en sån här väldigt tråkig och depp dag för mig iallafall! men efter regn kommer alltid solsken, right?
känns ändå som om den enda anledningen för mig att kliva upp på morgonen är william, han är mitt solsken i alla lägen!

jaja, men nu ska man ta och öva på vad man ska säga till pappa, så det iallafall låter lite klokt..
vi hörs


» CONGRATZ DADDY

idag är det farsdag! najs, för då får man fika! :) :)
det är väl typ det enda man kan skriva.. eller, att det är skola imorgon, och det taggar väl alla till.
elelr jag vet en sak de flesta taggar till, NÄSTA HELG!=D
puss

» when you look me in the eyes..

dags att börja skriva igen tycker jag! längesedan sist.
men vad kan man skriva då.. man har nyss kommit hem nästan från det väldigt kalla vädret!
det är en sak jag hatar med vintern, och det är att det är så satans kallt!

och nu är ju lovet slut kan man säga! det är ju en sak till som jag hatar.
så då blire skola imorgon! hur najs är det på en skala egentligen? typ.. 3 av 100. men man ska ha en positiv inställning på det mesta, så det blir att bita ihop och göra det man måste.

FAVORITLÅTEN JUST NU.. : Jordin Sparks - Tattoo
den är så jävla härlig.. måste helt klart höras!

nej nu ska man ladda in musik på mobil, sen blire väl tvtittning! :)
pusshejs