» Nu..

Drar jag på bio!!: )

  Såhär ser jag ut

 Facelook :)

» Hm..

Vad kan man göra en fredagskväll nu när Lisa inte är här!... : (

» Sweet!

Snart blir det hemmagjord pizza, yummie! Har inte ätit någon lunch idag så klart man är hungrig=)... Ha det bra!

» Trög start

Idag har jag haft en trög start. Sovit länge, inte orkat gå upp, gått och spelat lite tvspel och nu sitter jag här och skriver i bloggen:).. Sen ska jag städa upp på rummet (som jag skulle ha gjort igår..) och sen vet jag inte vad jag ska göra!

Imorgon blir det barnpassning med mormor: )


» You were always there when I looked back

Nu ska jag sova. Det är ju alltid en ny dag att blogga på imorgon!..

Godnatt. Puss


» .

Did you regret....


» Helg!

Wooh, nu är det helg. Fast det är helg varje dag nu när det är sommarlov men ändå. Blir lite ledsen när jag tänker att sommarlovet snart är slut:-( Typ det bästa på året. Eller, det är det bästa på året!

Känns jobbigt att det är det sista året här i Åsele också.. Kommer sakna! Men kommer ändå bli roligt att flytta någon annanstans senare. För aldrig att jag kommer att pendla! Never ever in my life. Har hört att det är grymt jobbigt, och det förstår jag! Sitta i en buss fram och tillbaka varje dag.. Man borde ju bli åksjuk efter ett tag! Fast att bo ensam i en lägenhet är inte heller så frestande..

MEN IALLAFALL... DET ÄR HELG OCH JAG ÄR JÄTTELYCKLIG. nä, men tänk om det skulle vara så väl..

» Bläääuuw

Jag mår illa

» Nej nu..

Nu kanske man ska försöka röja upp på rummet lite! Eller vad tycks.. Hm. Sen efter det blir det dusch, sen efter det blir det bloggbloggblogg! Bara jag har någonting att skriva om så vill säga.

men vi hörs efter jag har städat, eller efter jag har duschat.. : ) HEJSVEJS

» Jag saknar min Oliver



I turned around
and you were gone
and on and on
the days went..

» Tja

Jag har sett lite film nu, och fortfarande inte duschat.. Inget varmvatten än inte!.. Men det kommer väl, någongång fram över hoppas jag på. Iallafall, jag såg en liten snutt av Bedtime stories, och slutade se den när den började bli tråkig. Så nu håller jag på att dunka musik med mina nya hörlurar; )

Och angående Lisas och min tävling.. JAG kommer äntligen vinna när hon är i Östersund;) Trust me. Det kommer jag göra!!!=D

hugs and kisses

» Think I'm going insane

Skulle nyss duscha, men tyvärr var det ju slut på allt varmvatten. GREAT!... Nu måste jag vänta ett tag till, och det var ju inte det jag hade planerat precis. Men jag ska testa igen när jag har skrivit klart det här inlägget hade jag tänkt!

Efter jag har duschat, förhoppningsvis i varmt vatten, så ska jag städa upp det mesta som ligger och skräpar på golvet. Det är allt från plastpåsar från affärer, förpackningar, kvitton, allt sånt tjafs! Och sen har jag en påse till med massa saker i som jag INTE ska kasta faktiskt. Det är ju dom där sakerna som jag tog från rummet jag har hos pappa, som kanske
kan komma till användning i det här rummet hos mamma. Men vi får väl se. Jag hoppas då att det inte blir så att jag inte får plats med allting i mitt rum, så jag har tagit hit alla de sakerna i onödan.. Hm.

Nej nu har det väl gått ett litet tag? kanske man ska försöka att duscha igen nu.. Håll tummarna åt mig!

» Wow

På lördag ska jag tydligen vara med mormor, för hon ska vara barnvakt och hon ville ha sällskap. Nä men det kommer bli roligt. Att sköta om mina kusiner är inget tufft jobb. Eller, vi får se.

» Solning..

DONE! Jag hann sola i ungefär en halvtimma, sen orkade jag inte mer. Haha. Jag tycker det är grymt tråkigt att sola, fast det är grymt skönt också ibland! Så snart ska jag väl duscha. Men jag måste göra det snabbt, för Hampus är här i mitt rum nu. Och som vanligt kommer han hit för att spela Bolt på min mobil:=)

Snart> Dusch

» Konversation

Jag oh Lisa håller just nu på att snacka lite på msn, och det är ganska roande. Vadå, girls talk crap!;) Nejmen nu ska vi inte gå in på det..

Sitter och undrar om jag ska gå ut och sola lite, eller om jag ska sitta kvar här och skriva på min älskade blogg.. Ni lär väl märka hur jag gör, hoho.

Ojoj, nu börjar internet lagga också.. Skit.

» Herregud...

Fjortisar

» HA HA HA

Lisa vill inte säga hur många inlägg hon har skrivit, för hon är rädd att jag ska komma ikapp... HAHA!

» Felt like i couldn't breathe

Godmorgon gullisar!
Idag ska jag faktiskt inte göra ett piss. Typ inte ens lyfta ett finger eller något. Det enda jag har planerat är att jag ska duscha, men sen är det fritt fram för mig att bara slappa sönder. Låter bra! En torsdag att slösa bort på ingenting; )

PS. När Lisa är i Ö-sund ihelgen så kommer jag hinna ikapp henne med inläggen.. Watch me!

» 0

Fattar lika mycket som rubriken. Noll. Null. Zero. Nada!! Det är sjukt och äckligt. Skrämmande och ledsamt. Hm. Jag vet inte vad jag ska tro, eller göra. It's sick! Och jag vet att ni som läser det är inte fattar någonting heller.

don't know how much it hurts
to turn around like you
were never there

» I made a wish upon a star... . .. . . .

Jag har varit med Lisa hela kvälla! Det har varit.... kul! Först stack vi till Ulla och Bengt för jag behövde plåster till mina skavsår. Sen for vi ut en stund, men det började smått regna så vi for till Pappa för att hämta en tröja jag kunde ha. Men dte gick inget vidare, så vi tänkte att jag kunde kolla hos Ulla och Bengt. När vi gick ner för trappen i mitt hus så såg Lisa mitt gula fina nalle puh paraply som jag kunde ta! YES. Lika har bra ögon och syn tycker då jag!

Så jag har gått runt med mitt lilla nalle puh paraply hela kvällen. Och det gick lika fint det! Jag klagar ej.

 Tog några bilder idag. And guess what.... BARA EGOPICSSSsZZz!!1

Like somehow I could be replaced?????.....

» Mmmmmmmm.......

Har inget vettigt att göra, så jag skriver ett blogginlägg. Bra, eller hur??????:)


» Life is wonderful

Jag dunkar musik med mina nya hörlurar. Kommer bli döv känns det som, wohohhoo!


» I got my sights set on you and I'm ready to aim

Hm 


» No update

Lev med det!

Jag har inte orkat skriva någonting, det är bara så.

Här är kläderna som jag köpte:
 Carlings tröja. HM jeans leggings

 HM tröja. HM jeans leggings
 
 Carlings linne


OVER AND OUT!/ MALIN


» Nattinatti

Nu måste jag sova. Vi snackar inte om att jag vill sova, utan att jag måste. And it sucks. Men det kommer vara så värt det, så jag slipper vakna på fel sida, haha. Och tro mig, det är inte nå roligt alls. Men om jag nu skulle vara jättetrött på morgonen, gör det egentligen ingenting. Då är det bara att sova i bilen, och det är grymtmegaskönt. Fast nej, det går inte. Jag, mamma och mormor ska ju dunka musik kom jag nu på, mouahha. Tänk bara om man skulle ha haft världens bästa skiva också.. hm.   

Och imorgon får jag reda på av farmor om jag ska åka till henne, eller om jag ska fara till Ö-sund med Lisa ihelgen. Vi får se vad det blir, jag har ingen aning..

GOODNIGHT

» Inte OK

Det är inte OK när internet laggar sönder.. Vilket det gör 50% av 100% hela dagen.. Så då måste jag koppla ifrån internet inkopplingen, och sen måste jag ansluta den igen. GANSKA DRYGT MJA.

Och det värsta är att jag inte vet vet varför det händer, suuuuurt.


» Oh no..

Lisa vann. Igen. MEN JAG HINNER IKAPP... snart

» AND NOW I GOT YOU

Umeå imorgon. WIIIIIIE CAN'T WAIT!!!!!! Nämen, det är seriöst. Hur ska jag kunna sova? Jag brukar oftast gå och lägga mig vid 2. Men nu när det kanske är lite ändrade planer så måste jag ju nästan somna lite tidigare. No, no, no det går ej. Och jag ska ställa min klockan på 7 tror jag. För jag skulle vilja duscha innan vi sticker iväg, menmen.

Det blir oftast såhär: Mamma planerar en tid som vi ska fara. Nu tar vi t.ex 8. Jag är klar vid halv 8 för att jag har varit så inne på att vara färdig innan 8 så att vi skulle hinna i tid. Då när jag är klar är inte mamma klar, och inte mormor. Så då sitter man där och väntar och blir uttråkad, vilket ändå är ganska bra för då kanske man kan somna i bilen, hehe. Men somsagt så blir det nästan alltid en timme efter bestämd tid.. Ganska freaky va?

Men i min familj är vi ganska freaky. Allihopa. Helst barnen, om jag ska säga det själv!  

Och jag fick nyss veta en superhemligmegabraig sak som Lisa sa. Hihi. Ok, kanske inte så jättemegahemlig. MEn den var supersmaskig att höra. Och jag fattar inte vad folk tänker med nu för tiden. Egentligen? Är det VERKLIGEN så jättesnyggt med 5 liter hårspray i håret som man har kammat upp, och är det lika snyggt med idominsalva på läpparna? I DON'T THINK SO.

Men inte för att det har något med den där saken som Lisa sa, jag bara tänkte på det. Och bäst att skriva det innan jag glömmer bort det så vill säga, hehe.

Nu håller jag på att lyssna på låtar via Youtube. Just nu är det I thought I lost you -Miley cyrus & John travolta. Den låten är även med i Bolt. Och Bolt filmen var faktiskt ganska bra, fast den är animerad. Tror man gör förhastade slutsatser om filmen är animerad. Inte bra, inte bra. Bolt med sina suppertassar och laserögon. Den är väl ändå inte så overklig egentligen.. NEJ, det är den inte. För det hade han bara när han spelade in sin film som han gjorde. Så Bolt spelade in en film i sin egen film. Freakin' crazy! När jag såg filmen ville jag ha en liten egen Bolt! 100% sanning. Och jag skulle vilja att han var animerad. Nöäää bara skoja! 

Nu har detta inlägg blivit väldigt långt. Jag tror att det är det längsta inlägget jag har gjort faktiskt. Statuuuus. Men nu vill Lisa att jag ska sluta skriva för vi håller ju fortfarande på med den där tävlingen. Den där tävlingen, ni vet. Nä men den handlar om vem som har mest inlägg skrivna. Jag vet, jag vet. Ganska töntigt, ihihih vet. Men Lisa kom på att vi skulle göra det(hehe).. 

SEE YOU LATER    

» Åh polly vad gott

Åh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gottÅh polly vad gott


» I hate mondays

Det är bara 1 dag kvar tills umeå, wohohohoh. Shoppa upp all lön med mormor? att jag ska. Fast jag inte får för mamma, men hmhm..

Jag har sett Bolt idag. Jag vet att jag sa att jag inte tyckte om film längre, men jag liksom fastnade för den. Jag har även gjort en skattkarta och gjort spidermanpost åt Felix när han var i sitt lilla hus.

Skattkarta var bra. i andra ord, den var bättre än bäst. Och jag kom ju på allting själv också, för jag är så smart. Vissa tillfällen är jag smart. Såhär var skattkartan:



1. Började i den lilla lekhuset
2. Gick till den mörka skogen med massa björnar. (Nej, bara skogen bakom våran bakgård)
3. Den stora djupa sjön. (egentligen bara en barnpool utan vatten i som vi gick igenom.)
4. Monstret. (Mamma) 
5. Öknen. (Sandlådan) 
6. Racerbilarna (Våra bilar) 
7. Den stora backen. (Enliten backe)
Mål! Skatten hittad. Glass i frysen, haha.  


» Long time ago



- Sommarlov
Känns grymt jobbigt att börja
skolan igen sen, blä.

- Att jag äntligen har fått min laptop!
Visst, kanske lite gamla nyheter men det
är iallafall bra gamla nyheter!

- Lönen är här
Wiho, allt slit på dagis i 3 veckor har
äntligen lönat sig. Shopping here I come! 


 

- Regniga dagar
Vad är detta? Bara regn och ingen sol på sommarlovet?
Skärpning vädret!

- Tråkiga dagar..
Regniga dagar gör tråkiga dagar.. 

- Föräldrar..
Hmhmhm...   


» Snälla.. Styckeindela!

Hej. Hur roligt skulle det vara om jag skulle skriva såhär hela tiden hehehhe. Nej jag tycker att det skulle vara asjobbigt, och det tycker jag nu också. Så snälla styckeindela gott folk! Annars orkar man ju inte läsa vad den andra skriver förnågonting. Tänk om det skulle vara någonting jättejätteviktigt, men man ser att inlägget inte är styckeindelat så man orkar helt enkelt inte. Visst, man kan försöka att läsa, men tillslut så går det inte för man blandar ihop sig med alla bokstäverna som är hit och dit för personen som har skrivit det har inte styckeindelat. Så ni kan väl tänka på det tills nästa gång, ni som nu inte styckeindelar så vill säga. Och ni som tycker att det jag skriver är helt full of crap, kan väl tycka det och inte styckeindela. You guys are making a big mistake! Och vissa som inte styckeindelar tycker det är så himla coolt, för det ser ut som att man harf skrivit så jättemegamycket. Men ja, visst har ni det. Men kanske inte hälften av alla som läser det du har skrivit har tröttnat och inte läser allt. Så vad är meningen då egentligen? Jo. Att styckeindela. Det är bra. Det är enkelt att göra. Bara att göra nya rader om man ska skriva om någonting annat, enkeltenkelt! Och det är sååå tacksamt.

Så, allt för mig denna gång. Och detta inlägg åker snabbare än snabbast in i kategorin: Inte OK.

» Tjolahopp

Jag orkade inte se hela filmen, blööö. Jag såg på katten Gustav först, men den fick ju något fel, så jag såg confessions of a shopaholic. Den dög, ett tag. Har ju sett den ett antal x gånger, hehe.

Just nu..

 Att se film känns inte bra nu. Spela roll vad det är för film vi snackar om, alla filmer överhuvudtaget! Jag har sett filmer nu varje dag jättelänge och det känns grymt dryyyyygt. Blä. Nej nu vill jag göra något överaskande, som t.ex... Hoppa hopprep eller kanske tjuvringa någon, elleeeer bara sova. 

Egentligen känns det som att film är den mest sannolikaste saken jag skulle göra, av de där alternativen iallafall.  

» Nu..

Blir väl samma sak som varje dag, film!

» It's not over yet

Kvällen har varit... Haha.

Jag har iaf massa saker som jag tog med mig från pappa. Som t.ex ett mario gosedjur (jättesöt), ansiktsmasker som jag fått av farmor för ett tag sen, ett gammalt kort på Oliver då han är jätteliten och massa mera! Lite småkrams.

Idag har jag fått en tv på rummet.
Jag hade kameran här hos mamma hela tiden utan att veta det.. Bravo!

» Mama

Don't mess with me...................................................


» Mm, regniga dag

Idag ska jag städa mitt rum, vilket är grymt roligt!.. ... . . Hade tänkt möblera lite också. Måste tänka på hur jag ska ha allting. Det rymms ju inte! Sakerna som jag ska ha i mitt rum rymms inte. Men jag har tänkt på vissa saker inatt då jag inte kunde sova. Ja, jag ser väl.  

Annars..... Är jag sur, arg, ensam i mitt rum, uttråkad, trött och allt sånt där....


» The last time I freaked out

Mmmmmmmm.... Det var nyss

» Rubrich

Godmorgon!
Inatt gick jag och la mig halv 3, men kunde inte somna förens 4. Sen vaknade jag igen klockan 7, och sen väckte mamma mig 11. Great!

Jag har ringt ´Pontus idag, min kära bror, och frågade om han skulle till mami idag. Och om han skulle det så kunde han ju lika gärna hämta min kamera och min kameraladdare.

P: Hallå?
M: Hallå
P: Hallå
M: ... Gere. Ska du till mamma idag?
P: Vem äre?!
M: ... Malin. Ska du det?
P: Vet inte, hur så?
M: Men om du ska det kan du väl ta med dig min kamera och laddare.
P: Ska du ha den idag?
M: Öh... m..
P: Aa men då får du hämta den själv!!!!!!!!!!!!!!!1
M: ......................... Men om du ska hit idag?
P: Ja, såklart. Då ska jag ju ta med den!!

» Svar till frågestund

  1. Är jag en av dina bästa kompisar? :D
    Hahaha, visst
  2. hur lång äru? :)
    Jag är 172 senast jag kollade!
  3. om du tänkt något på det, vart vill du gå gymnasium och vad vill du gå tror du? :)
    Hm.. Jag har tänkt en del på det, men jag vet inte. Kanske HR, men jag är också sugen på att gå musiklinjen=)
  4. hur gammal var du när du tappade din sista mjölktand?
    Haha, svår fråga! Det vet jag verkligen inte.. Men kanske.. 8-9?
  5. vad är meningen med livet?
    Tyvärr så är jag inte buddha, så jag har inte kommit på det än;=)
  6. gillar du att sola solarium?
    Tycker det är skönt! Känns som om man ska somna, haha. Men har endast gjort det 2 gånger tror jag.
  7. hur mycket väger du?
    Jag har inte kollat det på ett tag.. men jag tror väl det är runt 55-58kg :)
  8. vad har du för skostorlek?
    Det är olika! Men oftast 38-39
  9. visst är jag bäst?
    Visst, men jag är bättre;)
  10. hur lång tid tar det för dig o göra dig iordning? typ sminka o fixa håret? :p
    Det brukar ta en halvtimme har jag för mig=) Ungefär den tiden! Fast det beror ju på om man ska till skolan, eller på fest. Fast det brukar variera. Förut plattade jag ju håret, så det tog lite längre tid då. 
     
  11. Vem är din idol? :)
    Mig själv, såklart;)
  12. Vad är dina intressen?
    Att vara med kompisar, blogga såklart=)
  13. Gillar du att teckna ? :)
    Ja! Det gör jag. Brukar teckna ofta. Om jag tecknar så blir det oftast manga :)
  14. hur länge vill du blogga ?
    Beror på hur länge jag orkar;)
  15. favorit minne ?
    har så många fina minnen:).. Kan nog inte välja ett
  16. bästa resan du gjort / varför ?
    Var nog konfaresan till göteborg. Den var super!
  17. är min blogg söt :)?
    Ja, det var den!;=)
Tack för alla fina kommentarer=)


 


» Frågestund



Gick inte så bra förra gången jag hade frågestund, men vi får väl se den här gången.
Gör mig inte besviken, ok?;)

Avslutad
Svaren i inlägget ovan

» ?

Alltså hjälp. Vet inte om jag är ledsen eller glad, om jag saknar dig eller om jag inte alls gör det. Förvirrad. Just nu känns allting som ett megastort frågetecken som bara väntar på att jag ska fatta, hm..


» mmmmmmmm..

GE MIG, GE MIG, JAG VILL, JAG VILL

» Just nu..

Just nu dunkar jag och Felix musik! Och såklart ville han vara med i min blogg;)


» Gimmie, gimmie, gimmie

Det här är sjukt. Hur ofta har man hittat någon nätshop och sett någonting man vill ha, men man behöver egentligen inte sakerna? Ganska ofta för mig iallafall!

Här är några:

 Ninja klädhållare                 

       Köttätande växter. Har försökt att odla såna förut, fast Oliver åt upp dom..


 Sugrörsglasögon

 Fejkblodmatta

 Blodigt duschdraperi

Sakerna finns på Coolstuff.se

Man kanske ska ta och beställa några onödiga saker?.. ;)

» Same old story

Sommarlovet har blivit grymt tråkigt tycker jag.. Det är ju samma visa varje dag nu! Vaknar, äter lunch, tråkar, det är dåligt väder ute, sitter och nördar vid datorn, middag, nördar vid datorn, ser på tv, går och lägger sig. Det är ju hemskt.

Men nu har jag saker som jag vet att jag ska göra. Jag ska ju till Umeå på tisdag, och sen snackade mamma om att jag skulle få måla någon hylla eller vad det nu var.. Något sånt! Aja, jag skulle iallafall få göra det. Och sen ska jag hämta tvn hos Ulla och Bengt någongång. Och jag ska sticka till pappa någon dag och hämta kameran också. Det är synd att man är så grymt lat ibland.

» Kvällen planerad

Som rubriken lyder så har jag nu planerat min kväll. : ) Jag ska se night at the museum 1 och 2. Hoppas de duger! 
Ha en trevlig kväll 

Det här är min mysoutfit ikv:)

 <Är det bara jag som ser en liten Oliver där i hörnet bredvid elementet..?

Superskön hello kitty hoodie
Svarta tights
Duntofflor

» Tjaaah assååh!<3



.......... haha eäääw!

» 5 av 5 toasters!!!

 

Det här schampoot är verkligen något jag rekommenderar! Blir såklart dubbeleffekt om man använder balsamet också, vilket jag gör: ) Håret blir lent och glansigt, som man vill ha det helt enkelt. Och det doftar gott också, tummen upp!

» Tidsfördriv

Försöker att fördriva tiden nu med att göra lite småsaker. Har tittat på blocket och sökt efter en soffa där, och hittade en liten bäddsoffa för 600:-. Inte illa, inte illa. Och nu håller jag på att måla mina naglar med en fin rosa färg, jättesött.

Jag får se vad jag hittar på sen(;


» Sorg

Sommaren är typ slut......................................................

» YES

Jag har snart fått min lön mouahaha!!!


» Parapapapa

Jag är ensam hemma. Spooky! Alla andra är i Lycksele, och jag ångrar nu att jag inte följde med. Fast mamma frågade ju när jag sov, så inte undra på att jag inte ville följa.

Idag är det pissväder, och kommer säkert vara det heeeela dagen.. Härligt! nej nu vill jag utomlands


» Glad

 

Tjena. Såhär glad är jag nu. ^- Alltså, lite skrämmande och lite glad, hehe. Men varför all denna glädje? För att det är sommarlov? För att jag är övertrött? Bara för att? Nej, nej och åter nej. Jag är glad för att jag har äntligen gjort min bloggdesign klar, och för att jag hann göra Isabells blogg också. Men det var ju synd att jag alltid ska ställa till det med massa FAILUREEEZZ överallt.

Så nu är planen såhär... Jag ska stänga av min fina dator och gå och lägga mig. SuPERSkÖnt! Mm. En fråga jag alltid ställer mig när jag vaknar är.. Hur känns det att sova!?!??! Det är knäppt. Jag har sovit i 15 år nu varje dag, men jag vet ändå inte hur det känns.

Dags att få min plan fullbordad. hihhi godnattt!!

PS. Isabells blogg = matttssson.blogg.se

» Seriöst

Nu orkar jag inte mer. Har hållit på med den här bloggen sen 4, med uppehåll såklart. Och nu är det äntligen var färdig så gick ju någonting snett ändå, och jag vet inte varför. Jag hade inte ens rört någonting, det vara blev nå fel med designen.... Fy för blogg.se säger jag då.. Jag fortsätter imorgon, orkar inte nu. DETTA ÄR INTE OK!!!!!!

» Tummen ner

ingen solning idag.. Eller inte än. Solen försvann ju, bara sådär! ELLER VÄNTA NU ÄR DET SOL HEJDÅ

» <3

Filmer som jag avgudar



Grym video här! 



 

» Typiskt

Förvirrad and I hate it

» Todaiiiiii

Idag ska jag sola, bada och vara ute och grilla. SKOJA! Nä jag hade bara tänkt sola. Om det blir bra väder då, sånt där riktigt stekhett väder. Fast jag har sånt dåligt tålamod, så jag orkar inte sola länge precis.. En halvtimme-timme räcfker gott och väl för mig, moahah. Inte för att jag blir lätt brun men..

Glasses and sun made by me, wonderful!!!

Annars.... Är jag ensam hemma. Och det är skönt, härligt, sweet, älskvärt (är det ett ord???). Och nu vet jag vad jag kan skriva! Jag kan skriva allting jag har köpt på marknaden. Då ska vi se.. 

Jag har köpt.. 
- BILJETTEEEEER till karuseller
- shutter shades
- ett korteui med betty boop på
- 2 töjningsörhängen
- ett hello kitty halsband
- 2 tröjor
- naturgodis
- en tavla på marylin monroe
- andra smycken

Det var nog allting: ).. Jag tror nog ändå att jag slösade mest pengar på karuseller, hiiih. Men det är ju bara marknad en gång per år, tyvärr.

Nä nu ska jag inte skriva något mer. För nu ska jag nog ta på mig dagens kläder och gå ut på altanen, måste ju titta till vädret.

SES

» Snacka om nattbloggning

Nattbloggning is the shiet! Fast undrar om man ska sova lite,  vore gött. Och jag hörde att det skulle bli fint väder imorgon, så då blir det väl solningsdax. Let the sun shine.

Längtar till den 28de.. umeå, mamma, mormor, shoppa, jättebra. Det var en förkortning på det här då: Den 28onde ska jag min mamma och min mammas mamma, alltså min mormor fara till Umeå. Vi hade tänkt shoppa, och jag hade tänkt handla upp det mesta av mina pengar som jag då har fått när jag jobbade i sommar. Då blir det jag och min mormor i storstan, medan mamma är och klipper sig snygg. Jag tycker det ska bli jättebra, och det kommer säkert bli en dag som jag sent kommer att glömma. THE END

Som sagt. Jag är trött, och jag har grymt tråkigt. That's life. Nejmen nu ska jag sova gullungar. SLEEP GOTT

 

» Inte OK

Saker som jag inte tycker är okej är nog wannabes! Det är ju typiskt såna som aldrig hittar sin egna stil utan bara snyltar från någon annan. För det första blir ju den personen som får en wannabe efter en arg och sur, för det skulle då jag ha blivit. Men visst, alla är ju inte som jag. Men hur roligt kan det vara om en människa gör precis eller nästan alltid likadant som den andra gör, hela tiden?

Men det kan väl vara roligt en stund, att veta att det är någon som vill vara som en, vill göra samma saker som en själv. Visst, det kan vara roligt. En stund. Men annars, i längden, blir det bara grymt jobbigt.

Vi kan väl ta ett litet exempel. Dessie - Kissie? Men Desiree var ju smart. Hon tog och gjorde en blogg som skulle likna Kissies, dels för att få läsare och allt sånt. Och det fick hon ju också!

Nja, wannabes är inte Ok.


» Hej sötaste sötis. jag älskar dig

Mm.. Om pokémons skulle vara riktigt, skulle jag lugnt paxa pikachu.

 Han är ju så söt: )

» Oj, oj, ojdå............

Nu blev jag glad. Kollade mitt hroskop fär några sekunder sen. Allt är i topp! Visst, mamma har sagt att man inte ska tro på horoskop, men jag tycker det är ganska intressant att checka läget ibland. Fast under allting så står det faktiskt: "Endast för nöjes bruk".. Haha, jag kanske inte ska hoppas för mycket på det goda, men jag kan alltid hålla tummarna extra hårt.

Och jag vet att jag skriver massamassamassa inlägg efter varann, men det är bara för att jag inte har något bättre för mig.

Jag kan ju skriva lite om Elin. Min lillalilla Elin. Som har vuxit upp och blivit en tonåring, aaaw. Tänka sig, det växer upp så fort: ) Elin är söt, Elin är bäst. Bara så alla vet, ingen är som Elin. Inte ens jag, konstigt nog eftersom vi är släkt. Saknar Elin fast hon åkte iväg till Umeå iförrgår. Men jag får hoppas att hon får ha det så roligt i Stockholm, och att hon ska åka hur många roliga karuseller som det finns på grönan. Och om jag ska vara ärlig, så är jag avundsjuk, fast jag aldrig i hela mitt liv har tyckt om att åka karuseller, förens den här marknaden: ) Star dancer var jätteskoj, roligrolig. Fast den var läskig också, mycket läskig.. Aja, Elin är bäst.

Lisa. Jag finns här för dig!

» SwEeeEt!

 

















Det är en ny dag, och en ny dag innebär att det kommer nya problem.
 Bäst att passa sig

» Inte på humör nu meeeen...

Jag gatt byta design.. Min var helt fucked up!!! ..............................

» Visste ni det här om mig?..

  • Jag har en sjukdom, även kallad glutenintoleras/celaki. Vilket även Lisa har!
  • Jag har också en annan sjukdom som kallas Struma.
  • Mina föräldrar är skilda.
  • Jag har 1 riktig bror, och 2 "låtsasbrorsor".
  • Har 5 hål i örat.
  • Har haft hål i läppen fast tog bort det för framtida skäl.
  • Har haft 3 husdjur sammanlagt. 2 marsvin, och 1 en katt som har dött nyligen.
  • Jag är 172 cm lång
  • Jag är otroligt barnslig!
  • Jag är väldigt blyg
  • Jag är ofta orolig för saker innan det ska hända. Kan börja vara orolig över saker om det är 2 månader kvar t.ex.
  • Jag älskar att sjunga
  • Hatar spindlar. Kan nästan inte sova i rummet om det har varit en spindel där.
  • Vill helst inte bli äldre.
  • Älskar pikachu, hiih.
  • Skulle vilja fara utomlands, men vågar inte åka flygplan.
  • Vågar inte åka båt med mina småbrorsor. Har haft drömmar om att dom har ramlat omkull och ner i havet massa gånger.
  • Är lättskramd.
  • Tror på spöken ibland, men inte ofta.
  • Älskar att småretas.
  • Älskar mina vänner!
  • Vill inte dö.

Det var väl det mesta om mig: )


» No update but

jag är förvirrad och jag vet inte vad jag tycker om det

» I'm lovin' it

NU TRILLEN! ses

» Nä nu..

ska jag slagga. SEEEEEEEEEEEEEES

» Haha

HAHAHAHAHHHAHAHHAAHHHHHHHAHAHAHHAHA......... såg ungefär världens roligaste sak nyss

taggar trillen,och nu ska jag se på film PUSSPUSS

» Tja

Idag är det en chillar dag. Måste kanske vila upp mig tills helgen, hehe. Marknaden är det absolut bästa på sommaren, helt klart.

Blev ingen Elin idag, vi tar det imorgon.

Idag har jag köpt mascara, som jag egentligen skulle ha gjort för längesen, men nu är fixat. Gött!


» Honey i'm home

Nu är jag hemma i lilla Åsele. Fast egentligen var jag det ungefär klockan halv 3 idag, men jag hade ingen lust att skriva ett blogginlägg då.

Jag har varit med om mycket när jag var hos farmor och farfar. Jag var ju där i 6 hela dagar, och det uppskattades! Det här har jag varit med om de senaste 6 dagarna... Typ.

- Sovit i husvagn
- Kört lilla blå over and over again
- Fått ett sorgset telefonsamtal
- Sett massa thrillers
- Skrattat!
- Blivit rädd
- Längtat hem


Ikväll har jag varit med Lisa. Hon var ganska så knäpp den sista tiden hon var här, men hon är ju alltid som hon är. Vi såg först på Linas kvällsbok, sen på Twilight. Båda är bra, mycket bra.

Imorgon blir det Elin för hela slanten. Kommer ha superkul, som jag alltid har med henne. VI får väl se vad vi hittar på, skriver säkert på bloggen.

Och nu börjar klockan bli 00.00. Och jag som är en sån tönt kan ibland inte sova då, haha. Spöktimmen ni vet. Ibland måste jag vänta tills klockan blir 01.00, ibland inte. Men ja, jag blev som jag blev.

Vi hörs

» What's the point

Tjalalalala. Jag har nyss sett Benjamin buttons otroliga liv, mycket bra! Började gråta där i slutet, men det är väl meningen ibland.

Ikväll klockan halb sieben åker vi till Rörström. Vet fortfarande inte om det är på landet eller inte, men vi säger så!

Nu ska jag gå på min ex-dator, hehe. Ska bara ta bort lite onödigt stuff, sånt pappa inte vill ha kvar. I wonder why!

Och jag vill ta med mig Lilla blå, men nejdå! Det gick ju inte alls.. Jag som tänkte övningsköra och allting, skulle bli perfekt!

- Men pappa, kan vi inte ta med den?
 Ungefär Lilla blå hihi
- Men nä, farfar har ju massa mopeder, ta puchen!


Det första jag får upp i skallen när jag ser den där puchen är.. CYKELCYKELCYKEL


» ZzZzzzzzzZnark

Guten morgen, hehe!  Är fortfarande trött, men måste dock vakna ändå. Senare ska jag sticka till mamma och packa ner kläder och allt sånt annat tjaffs. Sen bär det av till farmor och farfar! Eller nja, ikväll då. Jag hoppas då att det blir lite kul, no internet som sagt.. Buhu. Men vem vet! Farmor har en sån där dångelbångelgrej eller vad man kan kalla det, kanske det går att vara på internet ändå! Fast då får man ha tålamod, ganska segt går det. Och tålamod är absolut inte min grej..
Nu ska jag gå ur mitt stekheta rum, puss.

» The night is still young..

Men jag ska gå och sova ändå! Hur kommer jag att klara mig utan internet hos farmor och farfar.. Inte bra tippar jag på! Aja, sov så gott så hörs vi.

PS. Igårkväll brände jag lite däck med Lilla blå. Den går som en dröm.

» Gamernanox

Det blev inget mord i den där lilla byn för mig iallafall. Jag gick och spelade lite Nintendo 64 med my bro! Och ja, vem vann? Inte behöver ni chansa på det, haha, blev ju såklart jag. Som alltid, ihhhi.

NU ligger jag i sängen med min laptop. Pontus är kanske 1 och en halv meter ifrån mig på den andra dator. N33Rddzz. Och nu hade jag tänkt att spela lite sims 3, medan han spelar sims 2.. Känns nästan som det verkar gå i släkten eller någonting.


» Tvtime

Nu blir det morden i midsummer, eller vad det nu heter. Funkar för mig!

Imorgon -> Farmor å farfar!

» Good question need good answer

Bästa filmen?


» Success

Nu har jag gjort ett gratulationskort till Christer. Det blev superbra, jag är bäst.

» Godförmiddag

Haha eller vad man kan säga.

Iallafall... Jag vill ha sol. Sol, sol, sol! Gimme, har tröttnat på det här regnet och molnigheten. Man får väl hoppas att det inte regnar så jättemycket hos farmor. Mm, hålla tummarna!

Och jag känner på mig att jag snart har hunnit ikapp Lisa med sina blogginlägg;) En liten tävling mellan oss 2.. Vem som har skrivit mest. Hon hade fler inlägg förra gången vi kollade, nu återstår det bara att se att jag kommer att vinna inom kort;) Känner det på mig, wish me luck.

Och Elin kommer på onsdag istället för måndag, crycrycry.

» Remember me and you, I do

Haha har fått den låten på hjärnan. Nån reklam låt. Goin' nutzz!

Jag har nyss sett Twilight, ungefär den mest romantiska filmen.. Den är helt underbar! Som alla säger, haha. Gör så attg jag gråter lite glädjetårar ibland. Nejmen Edward är väl den killen som alla tjejer önskar sig, egentligen? Och vadå, en vampyr.. Det gör det ju lite mer spännande i det hela samtidigt;) Först, tyckte jag att Edward inte var det minsta snygg.. Men när man ser filmen så blir man ju störtkär i han. Fast Zac Efron tar första priset, like always!

Ska snart sova. Att klockan snart är halv 2 känns det absolut inte som. Blir nog inte såhär sena nätter när man är hos F&F... Och ja, där blev det en liten förkortning av farmor och farfar. Kände helt enkelt ingen ork att skriva det, kändes jobbigt. Men skit i det, jag gatt ju göra det ändå!!;P 

Sms:ar med Lisa för tillfället, och jag ska inte berätta vad vi skriver om.. Private stuff! Om ni bara visste.. 

Mm, godnatt. 

» Jumpin' in the rain

Idag har jag inte gjort någonting. Men på eftermiddagen stack jag till pappa, och är fortfarande här! När jag hade tråkigt försökte jag hitta på något att göra.. Först spelade jag oc Pontus Nintendo 64, jättekul. Sen blev man trött på det, så jag hittade på en annan idé! Det har ju regnat hela dagen, så studsmattan var ju genomblöt. So what! Vi gick ut och hoppade sönder, och när vi kom in var vi genomblöt. Riktigt roligt vill jag lova.

På onsdag ska jag till farmor och farfar, sweet! Bäst att skaffa filmer, no internet på landet. Eller det är inte på landet.. Vet inte riktigt vad det är. Mysko!

» Busiga grejer

Pontus sover, undra om man ska stoppa hans hand i ett glas vatten? HEHEHE

» Idiotas

JA!

Saknar Elin.
Allmänt irriterad.
Kan det bli bättre!


» You know I get a kick out of you



Jeeteeebra! Tänker på Tobbe trollkarl när jag lyssnar på den, wonderful!!

» Enough is enough

Nu går jag och sover. Godnatt sweetheartssss!

» Sömntuta

- Men pontus, sluta snarka..
- .......mmm... Jag snarkar inte. Jag gör inte det.

10 secondz laterrr...

- Sluta snarka!!!
- ZzzzzZzzzZZz...

ingen mening att försöka!

» Smsa eller ring, fråga anything. hehe





   Passa på!

» I just don't get it

Såg nyss på Miami Ink och en kille hade tatuerat sig på nästan hela kroppen.. Och när jag säger nästan så var det ara fötterna kvar. Det första1 som kom upp i mitt huvud var: Sick!! Men vad ska man säga, alla har ju olika uppfattningar vad som är snyggt och inte.

Nu -> Filmdax. Någon på 5an, bättre än inget

» Awesomeness and sorrow

Klockan är 8 och jag är trött. Hur kan detta stämma?

» When all I have said is done

Hej pussgurkor. Det är lördag och jag lever livet. Freakin' wonderful! Just nu chillar jag bara, som jag gjort hela dagen och det är så skönt så. Ikväll hade jag ju tänkt vara med Lisa men hon skulle tydligen till gafsele, menmen.. Det var väl lika bra, för filmen vi skulle se funkade inte. Så ikväll blir det väl tv, tv... och tv. En jätterolig lördagskväll då, hmhm.

Och snart är det marknad, sweet! Det längtar jag efter, och när Elin kommer! Bara nån vecka kvar, då ska vi rocka loss;) Aslängesen jag såg henne, eller var med henne.. Så gr det när man bor långt ifrån varandra!

Läget är superbra, love this life. Typ.

» Godmorgon

Vaknade runt elva, och gick ut så fort som möjligt för att kolla om det var soligt väder. Men njaaaae, typ mulet med mera moln.. Så ingen stekning på stamsjön idag.


» OBS!! viktigt!!

Jag måste köpa en ny mascara



Love it


» Honey, this was not the way we planed

m, rubriken säger en hel del.. kvällen blev inte som den skulle, utan när vi laddade ner filmen tog det 2 och en halvtimme, om inte mer. men när den var klar så skulle vi se en liten bit, och såklart så funkade ju inte filmen. det var ljud men annars var det alldeles kolsvart. Good stuff! så nu håller jag på att ladda ner I taket lyser stjärnorna, så jag håller tummarna på att den ska funka..

imorgon har jag och Lisa bestämt att vi ska fara och steka på stamsjön om det blir fint väder. så det hoppas jag på. Och sen på kvällen ska vi ju kanske se den där filmen som alla gråter av... Alla som har sett I taket lyser stjärnorna har sagt att de börjar gråta. Så vi får väl se imorgon om den är så sorgsen och allt. Men jag gråter aldrig av filmer.. Eller jo, disney filmer är jag väldigt svag för. Till exempel Micke och Molle.. Hemskt!

Läget just nu är:
Trött
Ont i huvudet
Jättevarmt

Så jag tror det är dags för mig att sova lite! Det vore ju bra om man kunde vakna i en bra tid också..
Godnatt på er

PS. Det här är mitt 200de inlägg wiho!

» Bus, knasigheter eller what

Ja, bus och knasigheter blev det kanske inte.. För nu sitter vi i min säng och håller på at ladda ner en film. Ooops! Vi ska ladda ner Linas kvällbok, grymt längesen jag såg den, så det är väl dags! Först tänkte vi se I taket lyser stjärnorna men nääää, lina ftw!


» I'm gonna trade this life for fortune and fame

Nu har jag ändrat min blogg återigen. Och denna gång tror jag att det blir den här;) Jag har då gjort 2 bloggdesigner idag.. En åt lisa och en åt mig. Sweeeeeeeeet. Här är Lisas blogg. Jättesnygg om jag får säga det själv;)

Alldeles strax ska jag ut med Lisa, vi får väl se vad vi hittar på! Bus, knasigheter, och mera bus.

Vi hörs

» Sommarlov och solen lyser ju grönt




Det här är jag just nu. Ganska lycklig och stekig! bra kombination om ni frågar mig. och lyckig är jag för att nu har jag sommarlov på heltid! inte bara på helger nu, HELTID!! gu så gött...

nej nu ska jag hålla på med lisas header som hon ska ha, och bäst att börja nu cause it may take a while..

» Torsda'

Countdown:

1 dag kvar!!!!!



Ska gå och sova. goooodnight sweethearts!

» Ändrat, igen!

Nu har jag ändrat igen, och nu är jag nöjd. Eller, lite iallafall. Så nu får det vara så för tillfället! Nu ska jag duscha, byee!


» Bert é best!!

Glömde ju att säga att nu har jag börjat läsa Berts befrielse.. Som jag ungefär har gjort några hundra gånger! Men man lessnar aldrig på den boken, helt ärligt! Bert är så härlig, helt enkelt bäst. Så är det bara, så jag säger tack till författarna som har skrivit alla Bert böckerna, tummen upp för er=)

» You're one of a kind

 Pikachu är en grymt söt liten pokémon. Sötaste av de alla faktiskt. Min favvo, hohi!

Jag har arit med Lisa ikväll, och vi hade tråkigt;P Eller.. Iallafall jag! Så vi stack hem till mig, försökte fixa hennes blogg, men det sket sig helt. Så hon fick ha en annan för tillfället;) Men kvällen får ändå 3 av 5 toasterzz!

Nu sitter jag i soffan och tittar på tv samtidigt typ, och det är nå program om äckliga djur i huset. Och nej, detvar inte jag som vald programmet, utan min käre bror! Kanske vi ska ta oss ett litet smakprov av han som han sa idag.. 

Pontus: Malin, jag vill inte vara din syster.. 
5 sekunder efter.. 
Pontus: NEEEJ, jag menade brorsa!! Jag menada brorsa!!! Du, jag menade broooorsaaa!!!!!

Snacka om att vara rädd för att jag aldrig skulle släppa att han sa det där, och det kommer jag aldrig göra heller!:D

Haha, han är så rolig ibland. Och nu betonade jag ibland, för han kan bara vara rolig ibland. Inte alltid, eller aldrig. Aldrig 24/7, utan han får sina roliga stunder.. 

Nejmen.. Om jag hade några roliga bilder att ladda upp skulle jag göra det.. Men nu är läget såhär: Det har jag inte! Så sorry, sorry.. De ändå bilderna jag har på datorn är dreggelbilder på zac efron, oliverbilder och några andra helt random! Men ni kan få en bild som jag har tagit med min superbraiga webbcamera, som kanske passar till det här inlägget. 

 

SES! 



but somewhere we went wrong,,,,
 

» Nu är det sommarlov typ!!!!!

Snart, efter fredag..


» Färdigt, klart, done!

Nu har jag fixat klart bloggdesignen, och den är nästan som Kissies. Jag ville ju inte ha en precis likadan, så jag tog en annan färg. Hope you like it!

Nu är det bara en header som fattas.. Den kommer väl inom kort. Vänta och se!

» Great

Status:

Trött