» Snacka om äventyr!

Tjo! Idag har jag varit med Elin hela dagen lång, och visst har det varit roligt!=) Först gick vi ut och sparkade till en plats vi skulle grilla på, och jag tyckte då att det var långt! Vi tog några pauser och sen när vi var nedanför det där stora berget (minns inte vad det hette, men det är i Sörnoret...) så sa jag att vi kunde klättra upp för den där lite mindre stenen, och så småningom det blev sagt så blev det gjort också! Först hade vi lite problem, men det gick alltid bra!;) Sen när vi kom upp på den stenen så sa Elin att vi kunde klättra upp för en lite större som var just bredvid nästan. Vi tvekade lite i början, men efter en stund så tog vi tillfället i akt och åkte kana ner för den ena stenen, och var nere på snön igen. Det var ganska mycket snö, så vi fick typ kråla oss fram;P Och sen såg vi en stor grotta under en sten, och det första jag tänkte på var om det kanske var sovande björnar i den.. Jag gjorde mig räddare än vad jag redan var, men Elin lugnade ner mig.. Som tur var. Bara en liten bit ifrån så såg vi en till grotta och den var väldigt djup och hade tillochmed isbitar hängandes.. Jag ville helst inte veta vad som var där inne.. Men Elin, som hon är, kastar då en snöklump in i grottan! Jag fick mycket panik och bad henne att sluta;P Men sen, kastade hon en till... Jag ville fort upp till stenen som vi då skulle på, och sen kom Elin just efter. När vi var uppe en stund var det ju bara att gå ner igen, samma väg. Men jag ville ta en annan väg, för den vi nyss hade tagit var ganska så läskig...;P Men vi klarade genom det, såklart! Och tog våra sparkar och sparkade sista vägen.

När vi kom fram till grillplatsen så hade elden nästan slocknat, så det blev ju ingen grillning. Men jag åt en macka, och hon åt kubb istället;)! Men vi kanske bara stannade i en kvart, sen for vi iväg igen! Efter en bit så trampade jag i en stor hög med hundbajs i också.. Och jag tror nog att Elin dog lite halvt av skratt just då!;P Såg då ut som det! MEn sen vilade vi, pratade massor, körde tåg, och sen var vi framme!=) När vi var framme var vi dödströtta.. Men sen lekte vi med sparkarna över en jättehalkig isbana, nästan så att man kan åka skridskor där. Sen gick vi och kollade på hästarna, och häst-mamman hade ett stort behov av att äta på mig, och det kändes precis att hon hatade mig;/ Sen gick vi till hönsen och en liten kanin. Kaninen var sötare än de andra djuren, så jag skulle klappa den, men den försökte bita mig också;S Och sen när jag trodde det var slut på djur så sa Elin att det fanns lamm också! Vi gick in och kikade och dom var hur söta som helst! Men sen kom häst-mamman in igen, och helt enkelt glodde ut mig hela tiden.. Så vi gick därifrån!;P  Jag plattade även Elin långa hår! Så bra hårförlänging det var!=) Men sen blev det middag, och efter det fick Elin något fel att ta i en lampa?;P Hon kunde inte förklara hur det kändes, men ho tyckte det var otäckt iallafall.. Jag försökte få det likadant, men inte kände jag någonting. Sen åt vi lite glass, jättemycket glass! Och då kom pappa för att hämta mig från min dag i Sörnoret.. =)

Jag ger den här dagen 4½ tummar upp! Halvan för jag blev hatad av en häst och fick panik för om det kanske skulle finnas områden med lite björn i... Men jag tycker alltid det är hemskt roligt att vara med Elin. Det är så synd att hon inte bor här med mig i Åsele längre. Men, sånt får man ta. Vi syns ju ibland ändå!;) Och jag har inga bilder, men Elin har massvis!=) Det kommer säkert komma upp några bilder antingen på Apberget eller på hennes blogg: http://baraelin.blogg.se ! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft=)

Puss på er, nu ska jag gå och se lite Robinson.. =)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo