» onsdag

tjo! nu har ungefär, halva sportlovet gått och jag har inte gjort ett piss... på lördagen ville jag och pontus till farmor och farfar för att vara i deras sommarstuga för att köra skoter lite, men så blev det ju inte.. vi kom dit på lördagen utan några problem, och trodde att vi då skulle till Rörström som vi hade tänkt, men så blev det ju inte. vi åkte bil till Hoting där farmor och farfar bor på vintern. och då när vi kom fram åt vi lite, och bara satt och kollade på tv tills det var middag. det gick en liten stund och sen sa pontus att han inte ville ha nå mer mat för han hade fått ont i magen. så han slapp äta, och efter 1 timme så skulle vi fara till farmor och farfars kompisar för att se en film hos dom. just innan vi skulle fara gick pontus in på toan och kräktes för allt han var värd.. och jag som rent av hatar magsjuka och jag kan nästan tänka mig själv ha emetofobi. (som betyder att man har rädslor för spyor;P) så då gjorde vi inget annat än att stanna hemma. det första jag kom och tänka på var att gå och ta vitpeppar och sedan hålla mig borta från pontus. och jag vet att bara för att man spyr så behöver man inte ha magsjuka, men eftersom det var i luften så var det det enda jag tänkte på, vilket var väldigt dumt.. jag höll mig undan så bra jag kunde och gick och la mig.

nästa morgon vaknade jag med magsjuka i huvudet och visste inte riktigt om jag vågade gå upp om smittan var i huset. men jag klev upp och såg pontus i rummet bredvid köket. men han hade inte spytt på hela natten då, så jag trodde att jag kanske hade klarat mig. jag tog mer vitpeppar och spritade in händerna. men när vi skulle äta frukost kände jag mig inte hungrig så jag åt ingen frukost, och tillslut ingen lunch. jag blev mer och mer slö och allt jag orkade var att sitta i soffan och kolla på tv. när det var middagstid så drack jag bara blåbärssoppa, men pontus var nästan frisk vid den tiden. och sen på kvällen kände jag att jag hade fått ont i magen och allt jag någonsin kunde tänka på var att jag skulle spy när som helst.. men så blev det inte! jag gick och la mig, fast att jag oroade mig att jag gatt springa upp mitt i natten för att spy.. men nej, så blev det absolut inte!

när jag vaknade på måndagen så hade jag ont i magen, men om jag tänkte en stund, så kanske det var för att jag inte ätit någonting utom vitpeppar och blåbärssoppa? men jag fortsatta att inte äta någonting för jag trodde att risken att jag skulle spy fortfarande fanns.. så då satt jag och pontus i vardagsrummet och kollade på high school musical TRE gånger. vid den sista gången så började vi att tröttna ganska så rejält.. plus att efter varje program på disney channel var slut så blev det reklam, med high school musical sånger. när det var middag på måndagen så tvingade farmor mig att äta lite. så då åt jag, och det klarade ju jag! efter det blev jag klart bättre, och jag minns att farmor sa att jag var så töntig för att jag var inte ens lite sjuk egentligen, utan att jag trodde det för att det var det enda jag tänkte på...

nästan dag så kändes allt som vanligt. vaknade, duschade och sen sa farmor att vi skulle afra till dollarstore. jag blev lite sur eftersom jag trodde att vi skulle till Rörström som jag och pontus egentligen hade tänkt oss på en gång.. men så blev det inte, för vi for till strömsund och shoppade loss! men om man ska shoppa med farmor så tar det ju nästan år och dar, och det mesta på dollarstore är ju bara skräp och äckligt godis.. men farfar blev iallafall nöjd med en tavla som det var en hastighetsmätare på. och med farfars bilögon så såg han ju att det var en mercedes också. men jag vet inte riktigt om det nu va så.. ;) jag köpte iallafall 3 chokladpuckon, hårspray och 3 frank's. (en dricker jag nu=).. vet inte hur jag ska somna sen..) sen när vi kom hem så satt jag mig i fotöljen som jag hade gjort i de flesta timmar, och tog en frank. och pontus gatt ju göra samma sak som mig också! men sen efter middag så stack vi till farfar och farmors kompisar för att se den där filmen. när vi var på väg dit så var jag och pontus hyper, eller jag rättare sagt.. jag vet inte allting som jag skrattade åt. en sak var iallafall farmors skratt som låt som en katt ett tag.. som pontus kunde härma ganska bra;P när vi sett filmen klart (vi såg rallybrudar) så såg jag på lite tv sen gick jag och la mig.

dagen då vi skulle fara hem så hade vi fortfarande inte farit till Rörström någonting, så då sa jag det till farmor och då for vi till Rörström! men.. det blev ju inte precis som jag och pontus hade tänkt oss precis.. när vi brukar vara där är vi ute på sjön och grillar och kör skoter, men det här gången grillade vi bara utanför garaget?! hm, men man får ta det man får.. medan farfar tog skoter och körde ner på sjön så kom han aldrig mer upp. vi hörde inte skotern mer och när vi kollade ner på sjön så såg man farfar långt där nere på sjön. vi vet inte vad han hade för problem men vi  trodde att han hade fått något fel att starta den. efter ett tag så tänkte jag och pontus att vi kanske kunde dra ut elan och köra ner och kolla problemet. när vi kollade i garaget så var det ingen elan där. men då kollade vi i ett hus på en kulle mittemot garaget men då var dörrarna igen snöade. men jag och pontus skottade bort snön som var för dörren och där var elan! när jag sa att han skulle skotta så man kunde köra ut den så kollade jag om man kunde starta den. jag är ju inte precis proffs på att starta skotrar så försökte jag att dra igång den, men jag var för svag.. ;P så pontus och farmor gick ner för att kolla problemet medan jag stannade uppe för att kolla elden. jag satt och väntade på dom och gick in i garaget för att kolla runt lite. jag kan då säga att jag aldrig har sett några såna där gamla saker som någon har samlat på som farfar har.. ;P gamla bilar, mopeder, skyltar, you name it! när jag gick därifrån hörde jag skoter komma igång, men då såg jag även att elden hade slockat lite, men det var glöd kvar. jag skyndade mig att ta någon olja som farfar hade använt för att på elden att starta från början, så jag testade att he på en liten skvätt, och det funkade ju hur bra som helst!;D elden blev genast större och då kom precis dom med skotern. farfar sa att han hade kört fast med skoter och sen kom vattnet och just då kom farmor och pontus och hjälpte så skotern kunde komma loss. farfar blev blöt från fötterna till knäna;P men sen gatt vi ju fara hem eftersom farfar blev ju så blöt.. :) sen väntade vi på pappa för då skulle vi hem! och ja, nu sitter jag här och har skrivit en supermega långt inlägg ;P

nu ska ni få lite bilder=)

Rörström      
en liten insnöad bubbla?=)   hm, som sagt.. nostalgi?;D


ny header btw!

hörs



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo