» Sunshine

Godmorgon! Nu kan man snacka om vårsol här i Åsele! Nu väntyar man bara på att fara till Sörnoret och köra/åka skoter. Så roligt! =D Kanske ska ta och ringa Elin..

Iallafall... inatt drömde jag jättekonstiga drömmen! Elin, Pontus och några andra som jag inte visste vem det var, var också med. Men först skulle jag gå ner till mitt rum, och då gick jag nerför trappan och såg att min dörrshandtag åkte upp och ner hela tiden, men jag gjorde inget. Och sen sa jag det till Pontus och han sa: - "Ja, jag vet. Det är som en robot."  Och sen var det som om jag just då kom till Elin, och det var som en maskerad där. Jag skulle vara nån tiger, och jag hade hittat en dräkt i hennes rum. Men det var jättemånga i hennes rum, och jag visste inte vilka de var! Jag tror att Elin skulle vara något bi... Jag har för mig att jag såg henne ha en bidräkt;P  Och sen blev det catfight för Elin och någon annan, och Elin hade sagt att den tjejen hade tagit hennes nalle när hon var mindre och hade den forfarande.. Och sen vaknade jag!.... Vid halv 7..
Men ja, där har vi ju ett exempel på att drömmar är väldigt konstiga..

Nu håller jag kolla på den sida som heter Smartsaker.se. Och jag har hittat värsta snygga sakerna! Man kanske inte har sånt stort behov av dem, men dom är riktigt coola! Till exempel det här paraplyet med stjärnhimmel;)

Cool va?=)

Eller den här saken, som "färgar" vattnet.  Men, som sagt.. Det är ju inte något man egentligen behöver ;) Utan bara pimpar upp stället man bor på, eller vad man gör!

Nej nu tror jag att jag ska ta och sminka mig! Jag skriver väl senare ikväll tror jag!=)


Anonym
21 Mars, 2009 - 11:49

vem ä elin:p

malin
21 Mars, 2009 - 11:49 / BLOGG: http://nanox.blogg.se/

Elin är hon jag skrev om på "Kärleksinlägget"!

MAJA
02 Mars, 2009 - 11:49 / BLOGG: http://mayyyya.blogg.se/

fräna paraplyn : )

Mina drömmar också vara lite galna ; /


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo