» Tråkig söndag, like always!

Ja, då är det ju en sån där tråkig söndag som det alltid är. Det finns ingenting att göra, och om man kommer på något att göra orkar man inte göra det heller, så det spelar liksom ingen roll. Idag har det varit problem med min älskade dator.. Eller, inte med datorn, men med skärmen. Den blir alldeles lila och jag försökte att fixa det, men det gick inte så bra med det. Så vi ringde till Kim och efter en stund så kom han hit. Han sa att det inte gick att göra något åt, utan att vi fick köpa en ny skärm.. Men tills vidare fick vi låna hans andra!.. Som tur var. Den är ju lite bredare och klumpigare, men man ska inte klaga på det. Men det som var så komiskt var att den andra vi hade, det var ju en plattskärm, och man ska ju tro att det som är nytt är bättre. Och då den här skärmen den är tjock och lite äldre, men den har mycket bättre skärpa på massa saker! VIlket var väldigt bra;) Så, man blir ju lurad av vissa ting..

Nu klickar jag bara runt på Apberget och funderar på om jag ska gå och glo på lite tv en stund.. Som sagt, på en sån här söndag så orkar man inte göra ett dugg! Jag måste faktiskt fara till mamma.. Men det känns ju himla långt! Vi får se hur det blir. Och idag blev det en ganska kort inlägg, men när man inte har gjort någonting idag så blir det ju oftast så.

Ikväll ska jag bara duscha och glo på tv, och kanske kan poppa lite popcorn så det blir lite guldkant på den här dagen;) Imorgon blir det då skola, vilket känns grymt jobbigt! Det har ju nästan varit som en vana att kliva upp på morgonen och känna att man ska på ett jobb istället för en skola.. Jag tar hellre jobbet, tack!=) Men skolan kan ju vara rolig ibland.. I vissa ämnen. Som mitt till exempel om man har musik, eller bild. Mina favoritämnen!;)

Och jag längtar grymt mycket till examen nu.. Fast då när det har varit examen, och man har kommit hem.. Så känns det helt enkelt inte som det är examen. Man bara undrar vad man ska göra nu då;D Men det är bara ungefär... 10-9 veckor kvar tror jag! Och 79 dagar kvar tills jag fyller år har jag för mig att jag räknade till imorse.. =) Det är bara att vänta och vänta.. TIllslut när man nästan har väntat till döds så blir det allt man vill ha! Sommar, sommar, sommar... Vi alla älskar sommarn bäst, tror jag ;)! Förutom Lisa... Men, ja.. Hon är som hon är;) Och på sommaren tar vi ju fram våran studsmatta! Hade jag ju nästan glömt.. Men det är synd att våra grannar som bor under oss tar förgivet att dom får hoppa på våran studsmatta, hm! Tummen ner för det må jag säga!

  

Och där fick ni några fina sommarbilder=) Och nu har jag blivit lite wannabelisa, för jag har lagt ut mitt namn där, men jag vill bara inte att någon ska ta mina fina bilder ifrån mig=)

Och justja, höll på att glömma! I fredags så gjorde jag min första bloggdesign åt någon jag aldrig träffat förut..=) Det var roligt, för hon blev iallafall nöjd! Jag är ju inte proffs... Så jag lovar ju inte ut att det kommer bli det allra snyggaste alla gånger;) 

Allt för mig denna gång!



Mikaela
30 Mars, 2009 - 17:39 / BLOGG: http://mikaelafrohm.blogg.se/

Fina bilder du har :)

malin
30 Mars, 2009 - 17:39 / BLOGG: http://nanox.blogg.se/

tack;)!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo