» Happines!

Nu är det sjätte dagen här i Östersund, och jag längtar hem till Åsele!... Lite. Och nej, det är inte ofta man längtar hem till Åsele, men i det här tillfället så gör jag det. Och jag saknar min kissekatt.. Jag saknar honombara mer och mer för varje dag, och det är för att varje gång jag ska gå till konditoriet så sitter det jämt en gullig liten kisse i ett fönster och tittar ut och den är hur söt som helst! Men när man väl är med Oliver så vill man nästan inte gosa med han längre, för han tappar så mycket hår! Jag har försökt det mesta, men ingenting verkar fungera.. Jag har badat han och jag har försökt att kamma bort det mesta, men det går liksom inte att he bort känns det som! Och det är ju så himla synd att en sån söt katt inte blir kelad med..=)

Ikväll hade jag inte tänkt göra så mycket. Jag har haft i tankarna att kanske gå och hyra en film och se på innan jag går och lägger mig, men om jag känner mig rätt just nu så kommer jag nog bara att somna mitt i filmen! Jag har grymt trött redan nu så det blir nog att jag går och lägger mig ganska så tidigt. VIlket är bra! När jag går upp så tidigt som jag nu gör så är det nog bäst om jag går och lägger mig så tidigt;) Jag försöker att kliva upp 6, sminka mig, dra på mig kläder och sen sticka iväg så snabbt som möjligt! För dom säger där på konditoriet att dom gör tårtor och massa annat roligt på morgonen, så om jag är villig att vara där 5 så får jag det också! Men tyvärr, så är jag inte så villig av mig på det. Och idag var det ju som alla andra dagar på praoplatsen, fick typ städa, vispa grädde till semlorna, men så är det ibland! 

Och nyss fick jag höra av Elin (hennes blogg här: http://baraelin.blogg.se) att hon kanske skulle upp till Åsele i helgen. Toppen säger jag till det! Jag har ju saknat henne.. =) Och så snyggt hår hon fick nu med sin hårförlängning! Jag vill gärna byta med henne. Jag längtar tills jag kan få ändra min frisyr.. Hoppas snart! Och snart är ju nästan min födelsedag! Glöm inte presenten, tack!;) Bort med allt det mörka, och in med det ljusa! Nu blir det ljust när våren snart är här. Som vi alla har längtat...




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo