» Galet!

Tjo! Jag har varit med om några galenheter när jag var i Östersund.. Checka här!;)

 Jag glömde att säga att jag läste mitt horoskop i förrgår tror jag, i en tidning. Det brukar jag inte göra så ofta, för jag brukar inte tro på sånt! Egentligen så tror jag att det bara är nån dam som sitter och skriver någonting som pluppar upp i huvudet! Men sen då stod det att jag skulle träffa en gammal vän inom kort, och jag satt och tänkte på vem det nu kunde va om det vore sant.. Men ingenting hände, så jag gav upp tron på horoskop! Tills jag kom på och tänka idag på bussen att det var ju Elin jag skulle träffa! Ja, för jag har ju inte träffat henne på ett tag, så då satt jag och grubblade på det där horoskopet, om det nu kunde vara sant! Hm... Så vad säger ni? Vad ska man tro.. =) Det blir nog att jag läser mitt horoskop nästan gång också, så då får vi väl se om det också kommer att bli sant;)

Och när jag var i Östersund, var det fullt med katter! Och det var ju just i den perioden då jag saknade Oliver som mest också. När jag vaknade en morgon, så kollade jag ut genom mitt fönster och där på andra sidan lägenheten satt en katt och kollade ut genom fönstret. Och det var också hur söt som helst! Och sen när jag skulle till jobbet så går jag alltid förbi en lägenhet med ett fönster ut mot gatan, och sen kollade jag upp mot fönstret bara av en slump, och där satt det en katt och glodde på mig. Och sen märkte jag att den där katten som var mittemot den lägenhet som jag var i hade en till kompis! 2 katter i en liten lägenhet.. Snacka om Katt-Mania. Tyckte det var ganska komiskt!

Sen när jag skulle till jobbet en dag, så såg jag en bil, med såklart en förare i, men jag tyckte då att han inte körde så värst bra! Jag såg att i ena handen hade han en colaflaska, och i den andra handen en telefon.. HALLÅ?! Jag gatt kolla 2 gånger för att riktigt se om det var sant! Det var helt sjukt, hm! Ja, man undrar ju vad man har för galningar ute på gatan egentligen..

Och på måndagen jag var i Östersund så gick jag ut på stan på kvällen en stund. Och då var det en liten kille, runt 10 år kanske, som glodde ut mig som satan! Och jag ville ju glo tillbaka lika mycket. Men då när han hade gått förbi så kollade jag om han kollade på mig fortfarande. - Och ja det gjorde han. Men han skrek även: -"VAA ÄEERREEE!!!?!?" Jag blev lite chockad och fortsatte gå.. Jag tog mig en rejäl tankeställare, och ska nog inte glo ut folk lika mycket som dom glor ut mig tror jag!;P

Det var väl typ alla galenheter jag har varit med om den här veckan! Om jag har glömt någon är det väl bara att skriva dit dom igen;)



Just nu gör jag inte så mycket! Jag kollar på apberget, lyssnar på musik och skriver det här inlägget! Jag har undrat många gånger nyligen om jag ska leta reda på Oliver och gå och lägga mig.. Imorgon har jag ju kanske planer!;) Bäst att vara igång då! Och jag vill nästan alltid försöka göra min blogg lite snyggare på olika sätt.. Om det kanske finns något att fixa och trixa med om man har riktigt tråkigt är det en tummen upp! Men nu har jag i stort sätt gjort det mesta.. Tycker jag! Vi lär märka om det poppar upp något nytt på sidan!=) Jag vill ju ha den så bra och snygg som möjligt, i min egna lilla stil!;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo