» lördag

heeeela veckan väntar jag, snart är det lördag igen! det har varit en känsla av att det har varit lördagar och söndagar hela lovet.. jag ska bara informera er... MITT LOV HAR VARIT JÄTTETRÅKIGT!!!!=( jag har inte gjort någonting alls.. känns så trist! men snart är det vår, och då känns det mycket bättre! jag längtar tills man får se asfalten igen, det var då längesen nu;) och när man kan cykla istället för att ta spraken i kallväre! nej usch, jag vill att vintern ska sluta nu!/: vill att det ska vara juni, det är det jag vill mest av allting just nu. min favoritmånad, helt klart! jag har ju redan räknat upp varför jag längtar så hårt till vissa saker i ett tidigare inlägg;) om bara tiden kunde gå jättejättejättesnabbt!!!

nu ligger lillesöteoliver i min säng och drömmer sig bort... naw. han är så gullig så(: men han tar ju typ hela sängen för mig ibland.. men sånt får man leva med. och man kan inte bli sur på han heller för han är så jädrans gullig;D men jag vet hur han fungerar.. han går och lägger sig med mig runt 1 och sen väcker han mig vid 4 för att han vill ut från mitt rum.. och när han väcker mig menar jag att han hoppar på mina fina tapeter och försöker ta tavlorna. och ja, jag blir förbannad (inte precis en morgonmänniska) så jag blänger den suraste blicken jag har och släpper ut han och tänker: "nej, nu ska jag låta han vara utanför mitt rum resten av alla kvällar.. han får inte sova med mig någonting mer, för jag orkar inte kliva upp och släppa ut han.." men sen då när man ska komma så kommer han tassande på sängen och kollar på mig med sina gröna ögon och samtidigt purrar... HUR KAN MAN MOTSTÅ?! men måste ju helt enkelt krama om han och låta han sova med en ändå.. man kan ju inte bara slänga ut han när han är så söt som han är=) inte för att jag är nå trött just nu, men visst hördes det skönt att bara släcka alla lampor i rummen och sova? - JA! det tycker jag :) men jag måste alltid ha en lampa på när jag ska sova.. lite smått mörkrädd är jag[: tycker inte om mörker så mycket.. vet aldrig vad som kan dölja sig i skuggorna;) och det är därför det är bra att ha oliver, för han har ju sina karate-moves!

gulleeeeeeeet!

imorgon.. eller nej, jag menade idag, vet jag inte vad jag ska göra! som vanligt då... typ försöker göra min blogg ännu snyggare kanske?!;) det är alltid roligt med lite småsaker på bloggen också(: och justja! nu när jag skrev det, så ska jag ju hjälpa lisa med sin blogg.. :) hoppas det blir lyckat! jag vill ju inte att det ska bli superfult.. vilket det kanske blir.. jag är ju inte proffs ni vet!;D så, jag hoppas hon har några ideér! jag gjorde ju en header till henne idag, för jag hade inget annat att göra, men.. den blev ju som den blev(: men den var bara ett test! jag får väl göra en ny imorgon då;)  eller nej, jag menar idag!;P

ni som läser bloggen kan väl säga till mig vad jag kan skriva om, eller vad ni skulle vilja att jag skulle skriva om?=) jag har ju typ ingen aning vad jag ska skriva om ibland, så då blir det bara blaha-blaha!;D egentligen skriver jag bara nu för att jag inte har något annat att göööööraaaa.... antingen att sitta vid datorn, eller att sova med gosoliver!=) jag kan väl skriva ett tag till.. för på apberget är det ju hur dött som helst;O OCH JAHA, nu laggar det också.. ÅHHÅH.. jag hatar när sånt händer.. man ska skriva ett gästboksinlägg men då går det inte för allting blir plötsligt cpcpcpcpcp! gr, ajajja.. så är väl thaaaa internet-liife!

OBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni som inte tycker om sims, behöver inte känns er tvingad att läsa det här.

okej, såhär var det... det var typ 2 veckor sen jag spelade, jag har typ inte känt suget så värst på den senaste tiden.. men bara på sims3;););) aja, iallafall.. så dog min gamla dam eller vad jag nu kan kalla de;P kom inte på nå rätt ord.. kärring? JAJA.. då dog hon, och sen kom ju liemannen och allting och sen kom hennes sjuttioelva husdjur eller så, (nej, men typ 4katter) ut på gården, för innan hon dog hade hon gjort yoga;) gammal tant med fart i!;) men sen då blev det en gravsten såklart, och sen sörjde katterna lite grann, men sen gick liemannen in i mitt hus.... och började se på tv bara helt random.. ;O I KNOW, I KNOW... låter otroooooligt... men som tur är, var jag snabbtänkt och tog ett kort, så jag har alltså ett bildbevis nu på att liemannen faktiskt såg på tv hemma hos den där gamla tanten medan katterna sörjde. så satt han där en hel dag typ, och jag undrade om han aldrig skulle gå;S men det gjorde han efter ett tag, och efter det kom polisen och hämtade alla katterna.. :) snipp, snapp, snut (ska de va så?;D)... så va sagan sluut.... =) nejmen, här är bildbeviset;O:

(SÅ DÄR!!! nu gjorde jag allting som jag sa jag skulle lite längre ner i inlägget;) smart drag av mig! men iallafall.. har har ni fotot som alla har väntat på, det omöjliga... okej! nu börjar jag bli alldeles för trött för det här.. )

............. men såklart ska det krångla när jag ska ladda upp en bild.. ;P ska man skratta eller gråta? ojoj, känner att jag börjar bli något övertrött nu..;D men åh, vad det blev jobbigt nu! inget vill ju funka:(:(.. det kommer nog inte gå att spara det här inlägget heller, för då kommer det att ladda och ladda och ladda men ingenting händer, och då kommer jag med mitt superdåliga tålamod och trycker flera gånger om så det tillslut inte blir ett piss..... så bäst att kopiera allting innan jag ska spara. och se där! en till smart grej jag bara kom på, bara sådär;) det kallas... en gåva!=) nu ska jag testa att spara, och ja.. ni vet ju vad som händer om det inte går;P och efter det här ska jag nog gå och lägga mig... känns som om det är dags nu!;D känns även om det är dags att sluta skriva, för jag tror ingen orkar att läsa att det här;P kanske lisa.. men vem vet, hon kanske bara skriver en kommentar så att det ska se ut som om hon har läst allting.. men om hon nu kommer att kommentera just det här som jag har skrivit om henne, så vet vi att hon har läst allting;) och där, igen! en smart grej :=D! och det går fortfarande att inte lägga in en bild.. men nu vet jag vad jag ska göra. jag ska försöka att spara, och efter det ska jag dra ut en kabel som går till internet ett tag, sen ska jag he in den igen, sen kommer det att funka.. trust me! sen går jag inte hit igen, och lägger in bilden =) japp... så blir det! nu har jag definitvt skrivit nog, så jag sägeeeer.........

hörs


jag heter jon
07 Mars, 2009 - 02:24

ja orkade tyvär inte läsa men men

lizzh
07 Mars, 2009 - 02:24

jag läste allt ;)

HAHAA vadå söka kommenterare?! ;p

nanox
07 Mars, 2009 - 02:24 / BLOGG: http://nanox.blogg.se/

HAHAHA... vadå, va mernaruu ;)..

isabell
08 Mars, 2009 - 02:24

jag lästee allt ;)

lizzh
08 Mars, 2009 - 02:24 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

jävla liemann... dom e så ful ;p

nanox
08 Mars, 2009 - 02:24 / BLOGG: http://nanox.blogg.se/

tyck dom är cool;)!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo