» Tidiga mornar + fotvärk

Okej.. Nu är det andra dagen jag har varit och praoat eller pryat, samma sak! Och, jag har kommit till några beslut nämligen..;) Ganska intressanta, eller, inte riktigt, men kanske för mig!;D Ja, det var ju såhär att när jag kom till min prao/pryoplats, så fick jag ju inte ha min piercing på såklart, så då fick jag ju ta av mig den. Och det tyckte jag ju var okej, för en viss del! För vadå, vad tror dom att man gör om man till exempel ska baka någonting, att min håller på med piercingen samtidigt eller? Fast vissa kanske gör så, men inte jag! Men jag måste ju acceptera deras regler så bra jag kan utan att säga emot.

Jaja, iallfall.. tillbaka där vi var! Min första dag på prao/pryoplatsen var ju hyfsat bra! De var snälla folk där, eller det ÄR snälla folk där! Jättetrevliga! Och min handledare hette Josefin och hade tydligen bott i Åsele förut, så det var ju trevligt=) Då vet hon ju hur hemskt det är där;) Josefin var en av bagarna som till exempel bakade bröd och gjorde sånt, vilket jag inte tycker om så värst mycket.. Om vi ska ta det från min åsikt tycker jag det är... BORING! Men sen var det ett annat rum och där var de som gjorde bakelser, tårtor och massa olika andra saker! Och då tänkte jag: Mama, I'm home! Seriöst, då kände jag att jag genast passade in, och ville ha något att göra på en gång! Så, då fick jag börja med att rulla chokladbollar (Yippie!) eller, jag skulle väga dom också. De skulle vara exakt 60g, och sen skulle jag rulla dom. Man kan ju säga att jag fuskade, ibland;)! Men det bra är ju också att jag får ha så snygga kläder på mig också! 

Veckan jobb-outfit lyder såhär:  
Hundtandsmönstrade byxor. (Förstora för mig, men som sagt, inte klaga, inte klaga!
Förklä'! (Mycket snygga! Nu även med lite choklad här och där..)
T-shirt med tryck (Choklad även här är ett måste!)
Och såklart... Mina gamla DC pjucks!

Vem skulle inte vilja ha på sig sånt där?! Jag skulle vilja, och det har jag också!;) Lucky me!

Men efter jag hade stått och rullat/vägt chokladbollarna så hände en dramatisk händelse... Jag kände att jag blev så yr och sen blev de mesta svart. Jag sa till mannen som då hette Jens, som rullade chokladbollarna i kokos, att jag gatt sätta mig ner. Jag tog tag i en bänk och allting liksom snurrade runt! Jag helt enkelt hatar när sånt händer.. Blä! Och jag visste ju inte vad det var för problem heller! Men sen då satt jag mig på ett trappsteg lite längre bort och det börjades kännas bra igen. Jag fick lite juice, drack upp den snabbt som attan och kände att det var fruktkött i också... Inte favoriten.. Men inte klaga!;P Och det kändes bättre igen, så då klev jag upp och sen blev det ju samma gamla händelse igen.. Jag tänkte att det inte kunde bli mer pinsamt på min första dag där, och jag lovar att alla som jobbade där tyckte jag var en klen liten jänta från Åsele som inte orkade stå upp förlänge.. (PS. Jag tycker det är skitjobbigt att stå hela tiden, vilken jag måste göra där...) Men sen sa Jens att jag kanske skulle fara hem och äta lunch, and so I did! Jag for hem och käka, och sen stack jag igen. Då kände jag mig mycket bättre, och kunde rulla och väga hundratals chokladbollar till! Och det var det jag gjorde också. Sen så blev klockan 2 väldigt snabbt och det kändes skönt! Så jag tog på mig mina kläder och for på stan! Och det är en sån härlig känsla att få fara från "jobbet" och sen bara till stan! Känns som om jag bor här.. Bor här i den här mycket fina lägenheten, varje dag kliver upp klockan 6 för att sen fara till jobbet klockan halv 7 eller tifigare. Låser dörren efter mig och sedan tar hissen ner till dörren som där utanför väntar den friska morgonluften.. Härligt vill jag lova!;D Och jag skulle inte ha någonting emot att flytta hit heller! Kommer säkert göra det någongång=) Innan jag gick hem så for jag in på mittpunkten och köpte en smootie (Nej, inte en "Lizzh Smootie"..) utan med mango och passionsfruktsmak=) Och jag köpte även en skvallertidning. I <3 Skvallertidingar! Ett bra sett att veta vad som händer i Hollywoodvärlden, och det händer då banne mig mycket!;) Typ att.. Rihanna kanske ha en en unge, och det var därför hon förlät Chris efter att han hade misshandlat henne så brutalt! Fattar ändå inte hur hon kunde förlåta han.. Hm! Eller.. Att "TomKat" kanske har fått ett missfall! Nu de senaste veckorna har hon tydligen varit ledsen och gråtit på gatorna, fast innan de varit glad och lagt händerna på magen i massvis kort.. Synd! För jag tycker då att deras barn som de har nu är så grymt söt!;D



Iallafall... Idag har det varit nästan som igår. Jag kom till Törners klockan halv 7 istället idag, (Jobbigt..) Och när jag kom dit fick jag vispa någon kräm till en tårta Jens skulle göra. Och sen vispa grädde, och sen pruta någonting med en slags "pistol" på några bananskivor, och jag trodde det var vanligt vatten´eftersom det såg ut som det, men efter några sekunder såg jag att det blev typ gele runt bananerna.. Coolt!;) Han gjorde en Jamaicatårta, som såg väldigt god ut=)! Om man bara kunde själv!.. Och sen skulle jag väga nötter till någon slags kola han skulle göra, och det skulle vara 7 kg hackade nötter.. Och såklart så räckte ju inte dom till! Så han visade mig en maskin där man stoppade i nötterna och sen hackade man dom utan någon anstränging! Människan är då lat, men sparar massvis med tid;)! Efter jag hade hackat upp en hel jättestor påse med hasselnötter så blev det frukost! Jag åt gröt med äppelmos och mjölk, mycket gott! Sen fick jag göra det jag kommer att drömma mardrömmar om inatt.. Att packa ner 10 knäckebröd i en liten plastpåse och sedan vika den och sätta en klisterlapp på så den satt fast. Och jag lovar att det tog massor med tid.. När vi hade ätit frukost klart så var klockan kanske halv 9, och jag höll på med dom där rackarns knäckebrödena ända tills halv 11.. Och jag kände ju en sån stor press på mig också, för dom skulle ju vara helt lika varandra, och det blev dom ju inte.. Men när klockan äntligen blev halv 11 stack jag och åt lunch. Sen efter en timme kom jag tillbaks och då var det fotografering på G! Efter de hade fotograferat klart på alla så började jag att pensla smält härlig choklad på maräng=) Och det är förklaringen att jag har så mycket choklad på alla mina jobbarkläder!;P Och sen så var det dags att fara hem! Jag gick en vända på stan och checka runt, och sen for jag hem, la mig i sängen och nästan somnade.. Det är synd att jag har så hemskt dåliga skor för det yrket känner jag. Man ska ju stå och stå och stå hela tiden! Man kan ju tro att det inte är något jobbigt alls att bara stå, men trust me.. Det är det!

Men sen när jag hade varit hemma ett tag, kom jag till ett beslut som jag aldrig trodde jag skulle ta.. Jag fattar fortfarande inte att jag har tagit det! Det är ju såhär, när jag gatt ta ut mitt smycke, och sen skulle he in det igen, gick det typ inte! Hm, lite snabbläkt hud kanske?;D Så jag tänkte, om jag nu vill ha ett jobb som till exempel kallskänka (stavning...) så kan jag ju inte ha en piercing, så.. det är nog bäst att skippa den. Det var mitt beslut! Och dels för att det är så himla jobbigt att he in och ut den hela tiden. Och jag har haft utan förut, varför inte ha det nu också? :) Ingen skada här, bara lite sunt förnuft;) Så nu har jag ju iallafall känt hur det är att ha ett smycke där;D

Det var allting om mina prao/pryodagar.. Nu till något annat kanske!;)



Jo, nu när sommaren håller på att komma, så hade jag tänkt lite på min frisyr! Jag vill hemskt mycket ha som jag hade förut.. Och en sak till jag vill ha! Jag vill ha det där typiska Hollywood håret om nu fattar vad jag menar.. Det är typ.. lockigt och grymt snyggt!;D Så vill jag ha! Jag vill också om man till exempel är på semester och sen ska man bara, då när man sätter sig på stranden, att håret kan torka at sig själv i solen utan att det blir såhär jättefult som det ibland blir.. (Tycker iallafall jag..) Och att jag ens vill doppa håret i vattet då, så att det ser snyggt ut efteråt också! Det är ju min önskan nummer 1 iallafall ;) Och att jag vill ha det lite ljusare.. Egentligen har jag ju ganska ljust hår, eller hade från början, innan jag färgade det om och om igen hela tiden. Men, det kanske jag borde ha tänkt på lite tidigare.. Men någonting går ju att ordna, right?=) Jag får hålla tummarna och tro på det bästa.. ;)

Ikväll blir det ingen promenad som jag brukar, utan jag tycker att jag kanske ska vila upp fötterna lite nu.. ;P Utan ikväll ska jag bara kolla på tv och sova! Jag försöker att vakna så tidigt jag kan ändå.. Men det är lite mystiskt.. Varje gång jag ställer min väckarklocka på min mobil, vaknar jag alltid typ en kvart innan eller så. Det är skitkonstigt, och jag undrar verkligen varför!;P Ja, men det är ju bar iallafall.. Kan man ju ligga och dra sig lite extra den där kvarten! Och imorgon på Törners ska de göra en bröllopstårta. intressant att se! Hörde att en tjej nästan började att gråta när hon fick se sin bröllopstårta, så de blir säkert jättebra=)

Nu ska jag gå och se på 2 and a half men,. men vi får väl se om jag skiver någon mer gång framöver. Jag tar bussen hem på fredag, och far till pappa då=) Saknar lilleplutt Oliver.. =( Och idag blev det då verkligen ett super långt inlägg, det är inte ofta! Men ni kanske får leva på det här ett tag.
Och just ja.. Isabell ville vara med på ett hörn!                                                                 ISABELL MATTSON!!!


M
17 Mars, 2009 - 19:38 / BLOGG: http://nanox.blogg.se/

Vi skulle ha fixat bra inne skor.

Kanske ha tagit gympa dojorna.



isabell
17 Mars, 2009 - 19:38

''på ett hörn'' HAHAHAH , fan va smart du är ;P HAHAHA!

malin
17 Mars, 2009 - 19:38 / BLOGG: http://nanox.blogg.se/

och nej, till alla som läste den här första kommentaren, det var inte jag som skrev den:p utan min kära mamma! hm..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo