» Tingaliin?



Wow, säger jag! Ligger på min topplista just nu;)! Och nu är jag äntligen hemma... Och jag var hur trött som helst på bussen! Men jag kunde inte somna, för hela bussen var ju fullpackad! Så, när jag steg på så frågade jag en söt gammal tant om jag fick sitta bredvid henne, och det gick ju bra;) Jag sitter hellre med en sån tant istället för någon... annan!;P Men resan var ändå 3 timmar lång, så jag kände nog att mina ögon höll på att slås igen..

Men vad har jag gjort idag?=) Jo, idag har jag varit jätteglad hela dagen faktiskt! Jag har tänkt på att det var den sista dagen, och att jag snart skulle hem till kära Åsele.. Och såklart att Elin skulle komma!;) Så jag jobbade stenhårt, eller jag jobbade med att pensla choklad på maränger igen, men det går ju lika bra!=) Men just då när jag skulle pensla på lite choklad på den rundra marängen, så var ungefär 4 backar med coca-cola som en håll på att packa upp. Och just då så hörde jag bara en stor smäll, och sen såg jag coca-colan vid mina fötter, och jag kollade ner på golvet och där var alla coca-cola flaskor.. Och flaskorna var ju såklart gjord av glas! Ja.. Det var ju bara att städa upp!;P Tur för mig att det inte ramlade ner på mig iallafall... Mycket nära var det! Sen så slutade jag att måla maränger, och då sa dom att jag kanske kunde göra min egna tårta! Då blev jag superglad, och satte körde igång! Jag gjorde en marängtårta med hjortronsyltgrädde, och sen choklad på toppen! Och såklart en marsipanros.. ;) Och visst var den god... Men det var otroligt mäktig, har tröttnat på den redan faktiskt;D Nejmen.. Det har ju varit en trevlig vecka=)

Imorgon... Ska jag nog vara med Elin;)  Skoter! Det blir nog roligt, om det nog blir lite sol! Det bara regnade och regnade när jag kom hit! Då blev jag ledsen!;P Förväntade mig sköna sol! Men vi får se. Man ska inte hänga läpp utan någon anledning om man inte vet vad som väntar en ;)!  



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo