» Brist på rubriker....

Tjo! Söndag förmiddag och jag sitter här hos pappa och bara chillar!;) Den här helgen har varit den bästa på mycket länge! Jag skulle gärna vilja göra om den;).. Såhär började den:

Efter skolan går jag, Melissa,  Lisa och Linda ut på samhället för vi ska kolla på vinter marknaden. Det var skitkallt så vi gick snabbt hem till mig.. ;P När vi kom in så drog jag fram pincetten och plockade Melissas ögonbryn;) (Intressant, eller hur?) Sen skulle Linda hem, men skulle komma tillbaks klockan 7. Lisa stannade till halv 5, men kom tillbaks sen vid 6! Hon kom tillbaks med massa hårgrejjer och började att fixa oss lite grand=) Jag krusade håret, Lisa lockade, och Melissa plattade till sitt. Jag sminkade också Melissa, hon blev extra snygg!;)

Sen kom Linda och vi fixade till henne lite, och klockan drog sig till 8 så vi stack ut för Melissa skulle skaffa lite pengar på mobilen, och sen for vi till discot! Det var ganska mycket folk där när vi kom dit,och det blev ännu mer efter ett tag;)

Efter ett tag blev det lite tråkigt, så vi gick ut på samhället en stund. När vi kom tillbaks så gick vi och dansa, började tröttna lite.. ;P Fick en dans med fylloJocke, som då senare var med oss ungefär resten av kvällen.. ;P

När discot var slut gick vi hem, och sprang ifrån killarna som sa att det var efterfest hos mig?!;P Och som tur var så hann vi ju ifrån dom.. Jag och Melissa gick hem, och klockan halv 2 somnade både jag och Melissa=)




Dagen efter var det då lördag, och vi gick på marknan! Det var svinkallt vill jag lova..! Vi gick bara runt och runt hela tiden, och frös. Jag har då varit med om bättre marknader.. Längtar tills sommarmarknan!;) Sen gick vi hem, åt, skjutsade hem Melissa, jag var med Lisa resten av den lördagskvällen.. =)

Det var dom roliga dagarna.. Hoppas på att dom kommer i repris;)!

PUSS


Jocke
29 Mars, 2009 - 13:45

Im the man


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo