» lördag fortfarande

helluu! nu sitter man här igen vid datorn med behov att göra något roligt.. det går inte så bra med det. jag har nyss kollat på Edward Schissorhands, och på något konstigt sätt.. så tycker jag att han ser lite smågullig ut! bara jag som tycker det eller?;P han ser så oskyldig och söt ut :) och Johnny Depp är så snygg i Pirates of the Caribbean, så han kan både vara oskyldig och söt, och snygg som pirat!

och checka in min nya klocka --> visst är den frän! oja, det är den;) tyckte den passade in i min bloggdesign så då valde jag den. och herregud.. jag börjar redan bli trött! det är ju för hemskt. klockan är inte ens 11 och jag vill snart sova. och jag blir så störd på att den här datorn har det gamla internet så man inte kan gå in på apberget.. grrrrr. jag vågar inte installera något nyare för det är inte ens våran dator, för den andra gick ju och blev helt paj så nu lånar vi nåns bara tvärt. men jag skulle hemskt gärna vilja ha en bärbar dator här hemma! min alldeles egna dator.. härligt vill jag lova! jag kollade på några idag, och jag vill helst ha någon med mycket minne och den med mycket minne och lägst pris kostade runt 17-20 tusen... wooooosch! det är ju inte precis vad man kan plocka ur fickorna så ofta! men om jag har det som mål kan jag ju försöka attg spara så mycket som det bara går, och sen får vi väl se hur mycket jag kan spara till utan att tröttna.. men mamma och pappa kanske kan hjälpa till och betala lite? kanske.. 17-20 tusen? :D jo, det vore ju härligt.

och imorgon ska man på födelsedagskalas för Lotta. jag vet tyvärr inte hur mycket hon fyller men.. det är ju nånting med 20 tror jag nog! så då tror jag att det här kommer vara min söndag: vakna, kura i sängen lite till, måste kliva upp ur sängen och gå på gudtjänsten, fara på Åslia var det tydligen bestämt, äta middag och sen fara till Lotta och fira henne, sen bär det väl hem och då ska man väl sova, för efter den dagen blir det umeå!;) haha, just nu vid det här tillfället vet väl de flesta det. men jag ville bara påpeka!;) jag har alltså 2500 kronor att spendera när jag är i Umeå, och då kan man plocka bort 1500kr till klippningen, så då har man kvar att shoppa! fast om man ska köpa kläder är det mesta så dyrt! så, man får vara smart när man köper något så man vet att man det finns kvar pengar efter;)! fast.. så smart brukar jag tyvärr inte vara.

jag hade ju tänkt flytta till umeå när jag ska börja gymnasiet, (om jag nog kommer in på de gymnasie jag vill...) men jag skulle vilja komma in på Midgårdsskolan där man då kan gå Musiklinjen. fast, med dom betygen jag fick nyligen och man måste ha VG och MVG bara.. hm, så jag får helt enkelt plugga på! men jag vet inte riktigt vart jag ska bo, för jag skulle ju inte vilja fara hem varje dag och så, men vet inte vem jag ska bo med heller om jag ska hyra en lägenhet i umeå, för jag skulle inte vilja bo ensam.. men som mamma sa: när dom där dagarna kommer, tar vi det då! 
så vi får ju hålla tummarna att det ordnar sig=) 

nu tror jag att jag har skrivit nog.. eller? jag har nog skrivit allt som jag kan komma på nu har jag då för mig. eller.. att jag saknar oliver! kan någon komma hit med han?! jag bor just nu på Lokvägen 6, Åsele. det skulle uppskattas :D aja, kom hit med han innan jag ska gå och sova, bra. 

hörs 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo