» fredag

ÄLSKA FREDAGAR! gash i love 'em. dom är så härliga och korta. man har några enkla lektioner i början och sen är det bara över. gu va härligt om varje dag skulle vara så!;) plus att det känns ännu bättre att jag inte ska gå skola på måndag, hihi. aja, justnu gör jag ingenting, har nyss äte, men tror jag åt lite för mycket eftersom jag blev övermätt;s inte bra. sen ska jag väl ringa lizzh (checka in hennes blogg! http://lizzh.blogg.se), och höra hur vi ska göra. :) vi ska nämlligen ha filmkväll ikväll, vilket nog kommer bli mycket skratt med i! jag kan lova att det blev mycket skratt idag efter skolan, då vi bestämde oss för att fara på kronan och fika. först tog jag ut pengar men det visade sig att jag var fattigare än vad jag trodde från första början så då stack vi hem till min mammas asläskiga jobb.. men hm, inget var där. så då drog vi till mina kära gammelförfäder, ulla och bengt. så trevligt att de alltid bjuder på en liten pengasumma ibland! massa kärlek till dom=) och efter det var drog vi på kronan och fikade, och vi stannade där ganska så länge ändå.. men det kanske berodde på allt smaskigt skvaller och roligheter vi snackade om!;)

då pratade även lizzh om att skaffa sig en blogg, igen, och det var en bra idé! fast det är ju lite jobb med en blogg också. man måste ju veta vad man ska skriva om så att andra vill läsa den och man måste såklart göra bloggen snygg! jag failade ju på det, men jag vill ju att min blogg ska bli så personlig som möjligt också. så vi får väl se hur lizzh kommer att lyckas med det!;) vi pratade även om The sims 3, oh yes vi är simsnördar för ni som inte redan vet det.. men, det är ju roligt hörni! kommer nog bli ännu roligare med sims3, hoho! bara jag som tror det eller....?;)

justja, man har ju hört saker som är så patetiska som det bara inte finns något annat patetiskt!.. trust me. haha, aja, orkar inte bry mig(:

och nu börjar klockan bli ganska så mycket,.. undra om man ska slå en pling till lizzh och kolla hur läget står still! egentligen brukar jag inte göra sånt, bara smsa som enklast, men jag har ju tyvärr inga pengar. och det är helt enkelt döden utan det:( men jag överlever! eller jag måste iallafall överleva till måndag.. då blir det ju umeåtime!;) (för de få som inte visste det) så najs det kommer bli.. det blir det varje gång man åker dit(:

och vi tjejer ÄGER på musiken vill jag lova hundra gånger om!.. vi har hittat perfekt låten som vi ska framföra, och killarna kommer väl tappa hakan för hur bra vi är?!;) oja, det är mest troligt så. nej nu måste jag sluta blogga och ringa till lizzh.. och jag tror att jag har tappat hennes hemnummer ur minnet.... får ta och ringa på mobilen då!;) finns alltid en eller annan lösning.. fick jag ju se idag;)

hörs


lizzh
30 Januari, 2009 - 18:15 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

de e ba du riing ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo