» onsdag

just nu är jag resultatet om man är ute när det är kallt och inte har nog med ytterkläder på sig.. idag har jag bara varit hemma och kollat på tv, finns inte mycket att göra. och ett tag såg jag på Oprah Winfreys show, och det var något inslag med massa hundar, och det var en liten Jack Russel som kunde räkna. helt otroligt tycker jag!;D

och på fredag blir det disco för de flesta, eller? undra vad man ska ha för något på sig.. det fixar sig nog!;) vi får se om det är samma gamla ös som det alltid är på ugdiscon. en liten klump i mitten på dansgolvet och rör sig lite till samma gamla låtar. det låter precis som ett ugdisco!

och som sagt, den 2 februari blir det umeå! längta något mycket kan jag lova. jag har ju bestämt mig vilken frisyr jag ska ha, hoppas det blir som jag tänker mig. brukar det oftast bli så jag ska nog inte oroa mig i onödan.

nej nu måste jag gå och träna på både tyskan och fysikprovet tills imorgon..

hörs



lizzh
23 Januari, 2009 - 18:16

vi får se om det är samma gamla ös som det alltid är på ugdiscon. en liten klump i mitten på dansgolvet och rör sig lite till samma gamla låtar. det låter precis som ett ugdisco!





haha så jävla sant ;p å den här gången ska ja försöka att inte skicka 4 st.. ;p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo