» söndag

tjuu! hade nyss bestämt mig att jag skulle skriva ett kort inlägg tvärt bara, så har jag gjort bort det;) jag sitter och kollar på Top Model nu, fast det är repris, men man dör inte av att se det 2 gånger!;) jag hejjar på Analeigh (stavning?!!;D), hon är ju definitvt bäst tycker jag(:

den här kvällen blev ju inte vad jag sa att den skulle btw;D idag for jag ju på gudtjänsten, och när jag kom hem åt jag lunch, men sen blev jag så trött så jag gick och la mig igen, från klockan 2 till 4.. hm! och ändå sa hade jag sovit ut tyckte jag innan;P men sån händer väl.. men visst var det härligt att sova lite till! fast.. blir kanske jobbigare att kunna sova nu då.. och jag for aldrig till Lotta och firade henne, för jag kände mig så slö fortfarande så jag stannade hemma, och det var nog tur att jag gjorde det, för nu kännder jag mig mycket bättre och mycket mer pepp till imorgon!;) och om jag inte kan sova så mycket inatt, så får jag väl ta att sova i bilden då, så tiden går snabbare! det är så drygt att bara sitta i en bil och bara glo i cirka 2 timmar;P

och undra när mamma och alla andra kommer hem från ulla och bengt... mamma skulle tydligen klippa bengt och sen skulle dom till Micke & Lotta.. så vi får väl se. och klockan är redan 8! dom har varit borta i nästan 2 timmar, ojojoj. men dom kanske stannade hos ulla och bengan ett tag, för dom har ju en sån där gåva att kunna prata hur läge som helst, fast dom inte har något speciellt att prata om, eller fast dom redan har snackat om allt mellan himmel och jord.. så, det kan ju vara både bra eller dåligt. om man inte vill vara med om någon pinsam tysnad, eller om man har bråttom så kan det vara pain in the ass.. fast alla älskar dom ändå;)

OJ, jag fick nyss panik. jag skulle kolla på förhandsgranska, och som jag har sagt tidigare är det något fel med den här datorn, så då hade allt försvunnit:S men som tur fanns den kvar när jag klickade på blogg. turen är på min sida tydligen! vilket är bra det. och nu kom dom andra hem hörde jag. och nu har jag slut på saker att skriva om.. eller jo, att jag inte får skriva nånting om mamma eller så, för hon har kollat min blogg sa hon, så nu vet hon att den existerar och jag tror nog att hon kommer att kolla på den när hon har tid.. och lizzh, hon kollade på din också;)

hörs



lizzh
01 Februari, 2009 - 20:06 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

alltid roligt med bloggläsare.. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo