» torsdag

hej! nu är det torsdagkväll och jag har inte skrivit på ett tag.. jag har inte orkat! jag skulle ju kunna snacka om den dagen jag var i umeå.. i måndags alltså, men det hände så mycket så jag tror inte jag kommer att orkar skriva allt;D så jag och mamma for och tidigt på morgonen med bilen till Umeå. när vi kom fram åkte vi direkt till lasarettet, och man fick vänta ganska länge.. som vanligt. men sen fick vi snacka med någon dietist (och ni som inte vet, jag har gluten) och sen fick vi prata med en annan doktor efter det, men då pratade vi nämligen om min andra sjukdom.. (jag har struma också) oja, problembarn ;P sen fick jag ta det jag hatar mest... 2 sprutor:S men det klarade jag såklart. men den här gången var det en mamma och en dotter som var med, mamman tog sprutan på mig, medans dottern pratade med mig ;P första gången det har hänt.. men det kändes mindre då;) sen for vi och åt, sen for vi till frissan! jag fick tid 1 och sen satt jag där till halv 5.. hm, snacka om länge?! men sånt får man ta. men jag tyckte att jag inte ville göra nånting för dramatiskt, så jag tog den vanliga lila färgen som jag hade innan och la på något mörktmörkt grönt på sidorna (så mörkt så man inte ser typ) man kan ju fråga sig varför det tog sån tid att bara göra det, och det vet inte ens jag hur det gick till;P men efter det betalade vi (1700kr...........) och sen gick jag och mamma och spenderade de pengarna som fanns kvar på MVG. hittade lite kläder och så, men sen var jag så trött så vi stack och åt någonstans och sen for vi hem. sen var vi hemma runt 8 :) men det var en rolig dag! altid roligt att åka till Umeå!;)

och idag har jag inte gjort så mycket... jag har varit hos mamma tills idag, men jag har en känsla att fara tillbaka dit, men nu är det försent;P jag tycker nog om att vara där mer än vad jag tycker om att vara här... jag saknar mamma faktiskt;P fast om jag är hos mamma saknar jag Oliver... det är krångligt:/ men sånt får man ta. det är synd att mamma måste vara allergisk mot pälsdjur.

och jag är bara lite smått irriterad... vi har ju liksom grannar som bor nedanför oss.. och dom är ju bara lite busiga! Gabinus hade tydligen fått en bärbar dator, men då sa pappa till att dom inte fick he in den internetkabel till samma internet som våran, för dom har ju redan en dator som är kopplad till den, och våran går nog seg nu.. MEN ÄNDÅ GÖR DOM DET... HAAALLLÅÅ?!?  nä, det går nästan lite för långt nu tycker jag! måste väl respektera vad man säger.. det är ändå oss dom hyr huset av. och jag irriterar mig på en sak till.. men det vill inte ens jag ödsla tid att skriva det på bloggen. men mamma hade rätt! hahaha jävligt rätt.



hörs



lizzh
05 Februari, 2009 - 19:39 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

doktor maaaaaats :)

lizzh
05 Februari, 2009 - 19:39 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

doktor maaaaaats :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo