» onsdag

hej.
idag är det ondag igen, och det betyder ju att jag nästan strax har kommit hem från konfan. det var semlor idag som fika, eftersom det var fettisdagen igår. men mina semlor var inte så goda tycker jag, för mamma har ju bakat mina semlebullar så den var ju ganska så torr;P och sen hade vi ju en vanlig konfatid, alltid lika roligt.. eller, det var ju absolut roligt när jag skulle gå hem. jag följdes med emil och isak en bit, och jag tror jag aldrig har skrattat så mycket någon gång...

imorgon är det solberg dag, men eftersom jag inte ska följa med dit så stannar jag på hemmaplan!;) skulle vara blandade saker, typ en av dom var pump, och sen blir det en långpromenad.. yippeeeeeeee! och justja, idag hade vi ju hip-hip efter luchen istället för idrott, men visst var det roligt.. kanske lite långdrygt efter en stund bara.

men annars, livet leker! känns så härligt just nu tycker jag. och idag fick jag mitt andra Vg den här veckan.. det är ju inte något som händer dagligen för mig;P och jag hoppas verkligen att historiaprovet som jag gjorde igår blir bra, för jag har tränat så in i bomben! men, jag tror (hoppas)  nog det lutar sig mot Vg;).. och vi har ju prov på fredag också, matte. och jag tror det kommer gå bra också. oväntat, jag vet! jag helt enkelt suger i matte.. kan ju typ ingenting. men nu har jag pluggat och pluggat.. så, jag håller tummarna!=) allting går så mycket bättre om man har ett mål att se fram emot. och det känns verkligen som om jag är så nära min laptop nu ska ni veta. känns härligt. tror det här kommer att bli det bästa året jag har varit med om hittils. det känns som så.

saker jag längtar till: ....
* examen! (då får jag se mina betyg och hur bra jag har lyckats från förra året)
* min födelsedag
* laptop <3
* när the sims 3 släpps ut =D (nörd, jag vet..)
* sommarlovet! (helst när man är hos farmor och farfar i deras sommarstuga i Rörström. ett måste!)

Det var väl typ det jag längtar mest till just nu. eller nej, jag glömde en sak.. prao! jag ska ju kanske praktiskt arbetslivsorientera;) i  östersund och ska bo hos magnus mamma och låtsas pappa. det kommer bli så härligt så härligt! en hel vecka i storstan.. kan det bli bättre? jag ska praoa på ett konditori som vi brukar fika på ibland, och det är ganska stort. det gör ingenting om jag måste vara nere i bageriet och baka hela tiden, utan det älskar ju jag! och det gör heller ingenting om jag måste vara uppe och ta beställningar eller ge ut maten/fikat. MEN, det gör någonting om jag måste städa 24/7.. som jag gatt göra på sportringen. usch, jag ville inte ens kliva upp på morgonen och gå till praoplatsen när jag redan visste vad jag gatt göra varje dag;P men jag fick ju kläder efter åt;) 

nej ska göra något annat nu, jag får väl se. tycker jag har skrivit nog nu, eller? har ju inte skrivit något på ett tag annars. men jag har ju helt enkelt inte tid längre. mamma ska ju plugga på sitt så jag får ju aldrig tid. men jag längtar grymt mycket tills jag får min laptop.. kan jag sitta hur mycket jag vill helt enkelt. och jag längtar tills jag ska få in en tv i mitt rum. jag har redan tv, (eller ulla och bengt har den) men jag måste bara hitta ett ställa att he den på. tänkte ju ta bort en garderob (vem behöver 2?!) och sen kan jag ju möblera lite här och där och kanske kan få in en tv i ett hörn eller något.. men rum och så litet, och min säng är alldeles för stor;P men jag hittar ett sätt. jag vill ju ha den så snabbt som möjligt i mitt rum. och en till sak som jag skulle vilja ha är en typiskt "tjejkväll", och nej.. det låtar lite som om jag går i 5an men det gör jag inte. men det var så längesen man gjorde någonting roligt med några tjejer. det vore ju roligt, men vad ska man göra efter man typ har ätit middag tillsammans då? hm, det är något jag håller på att klura på.

nej nu ska jag gå. 

plugga + prov = VG + pappa :O = $$$ = laptop :*





hörs



Anonym
25 Februari, 2009 - 18:35 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

SIMS 3 ;)

hohoho..

Anonym
03 Februari, 2009 - 18:35 / BLOGG: http://lizzh.blogg.se/

hej dåliga uppdaterare :)

rullgardin_
05 Februari, 2009 - 18:35 / BLOGG: http://rullbert.blogspot.com

härlig blogg, :)

hare bra,

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo