» Kärleken

Tittade på Tulas blogg och såg att hon och hennes kille firade 6mån, och man känner hur fort tiden går.. 

I mars så har jag och min Erik varit med varandra i 1år, enligt oss själva. Det var något big moment som hände då mellan oss, enligt han, så den 2 mars firar vi 1år tillsammans! 
   Känns inte så konstigt, känns ganska lite egentligen, vi har känt varandra så länge, så det känns lite fjuttigt med ett år, han var ju min bästis innan, och är såklart fortfarande. 

Så ja, det var 1 år sen allting bara snurrade runt och blev alldeles jättekonstigt. Ett litet misstag, ett fel som blev sådär jättestort. Ett tag trodde jag att det aldrig skulle ordna upp sig, att det aldrig skulle bli bättre, och ja, det blev det ju aldrig heller. Kanske då skolan var helt över och jag flyttade hem. 

När man insåg vilka vänner man egentligen hade. Mina fina, Tula, Sofia och Magda. Ni var så bra, eller ni är så bra rättare sagt. :) 


När man blev spottad på och kallad fitta, och allt annat skitsnack, jag menar, ja. Jag vet inte, vill inte ens kommentera det, förutom: haha. 
    Alltså jag är så glad att jag sket i det totalt, att jag bara vände kinden till. Vafan ska jag bry mig för? Jag är bäst :)

Iallafall, snart ett år med min älskling, och jag kunde inte ha varit lyckligare! Han är min baby, min bästis, min älskling och allt annat gulligull man kan komma på att säga. Här är för snart ett år, och ett till efter det! :) Vi är världens snyggaste par och världens bästa par, och vi vet om det! 







Soffi
20 Januari, 2014 - 22:24 / BLOGG: http://slangstrom.blogg.se

<3333


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo