» 2014

Ligger i sängen och är vaken faktiskt, hemskt tidigt för att vara mig. Jag ska ju hem idag, bort från Lycksele och pojkvännen som ligger och snarkar bredvid mig. Det känns otroligt jobbigt att lämna, haft sån underbar vecka bara, så bra att jag inte hunnit blogga. Så idag ska jag hem, och deppa, imorgon blir det praktik igen i 7 veckor. 
    Vet inte.. Just nu känner mig mig allmänt depp och tråkig.. Att vara arbetslös gör rätt mycket, att inte ha något slags mål gör rätt mycket, känner att året 2014 inte kommer vara något, jag känner iallafall inte något än. 
    2013 sög ju faktiskt och jag är glad att jag aldrig mer behöver uppleva de stunderna igen. Bråk, skit och allt annat helvete som man kan tänka sig, att bli tryckt ner, att själv trycka ner. När man frågar sig själv: "Vem fan är jag? Vad händer?" 
    Men, klyschigt, nytt år och nya möjligheter kallas det. Orkar inte riktigt tänka än på vilka slags möjligheter som nu tydligen kan ligga framför mig. Just nu vill jag bara, ligga här, hålla hans hand och blunda. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo