» AND NOW I GOT YOU

Umeå imorgon. WIIIIIIE CAN'T WAIT!!!!!! Nämen, det är seriöst. Hur ska jag kunna sova? Jag brukar oftast gå och lägga mig vid 2. Men nu när det kanske är lite ändrade planer så måste jag ju nästan somna lite tidigare. No, no, no det går ej. Och jag ska ställa min klockan på 7 tror jag. För jag skulle vilja duscha innan vi sticker iväg, menmen.

Det blir oftast såhär: Mamma planerar en tid som vi ska fara. Nu tar vi t.ex 8. Jag är klar vid halv 8 för att jag har varit så inne på att vara färdig innan 8 så att vi skulle hinna i tid. Då när jag är klar är inte mamma klar, och inte mormor. Så då sitter man där och väntar och blir uttråkad, vilket ändå är ganska bra för då kanske man kan somna i bilen, hehe. Men somsagt så blir det nästan alltid en timme efter bestämd tid.. Ganska freaky va?

Men i min familj är vi ganska freaky. Allihopa. Helst barnen, om jag ska säga det själv!  

Och jag fick nyss veta en superhemligmegabraig sak som Lisa sa. Hihi. Ok, kanske inte så jättemegahemlig. MEn den var supersmaskig att höra. Och jag fattar inte vad folk tänker med nu för tiden. Egentligen? Är det VERKLIGEN så jättesnyggt med 5 liter hårspray i håret som man har kammat upp, och är det lika snyggt med idominsalva på läpparna? I DON'T THINK SO.

Men inte för att det har något med den där saken som Lisa sa, jag bara tänkte på det. Och bäst att skriva det innan jag glömmer bort det så vill säga, hehe.

Nu håller jag på att lyssna på låtar via Youtube. Just nu är det I thought I lost you -Miley cyrus & John travolta. Den låten är även med i Bolt. Och Bolt filmen var faktiskt ganska bra, fast den är animerad. Tror man gör förhastade slutsatser om filmen är animerad. Inte bra, inte bra. Bolt med sina suppertassar och laserögon. Den är väl ändå inte så overklig egentligen.. NEJ, det är den inte. För det hade han bara när han spelade in sin film som han gjorde. Så Bolt spelade in en film i sin egen film. Freakin' crazy! När jag såg filmen ville jag ha en liten egen Bolt! 100% sanning. Och jag skulle vilja att han var animerad. Nöäää bara skoja! 

Nu har detta inlägg blivit väldigt långt. Jag tror att det är det längsta inlägget jag har gjort faktiskt. Statuuuus. Men nu vill Lisa att jag ska sluta skriva för vi håller ju fortfarande på med den där tävlingen. Den där tävlingen, ni vet. Nä men den handlar om vem som har mest inlägg skrivna. Jag vet, jag vet. Ganska töntigt, ihihih vet. Men Lisa kom på att vi skulle göra det(hehe).. 

SEE YOU LATER    



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo