» Oj, oj, ojdå............

Nu blev jag glad. Kollade mitt hroskop fär några sekunder sen. Allt är i topp! Visst, mamma har sagt att man inte ska tro på horoskop, men jag tycker det är ganska intressant att checka läget ibland. Fast under allting så står det faktiskt: "Endast för nöjes bruk".. Haha, jag kanske inte ska hoppas för mycket på det goda, men jag kan alltid hålla tummarna extra hårt.

Och jag vet att jag skriver massamassamassa inlägg efter varann, men det är bara för att jag inte har något bättre för mig.

Jag kan ju skriva lite om Elin. Min lillalilla Elin. Som har vuxit upp och blivit en tonåring, aaaw. Tänka sig, det växer upp så fort: ) Elin är söt, Elin är bäst. Bara så alla vet, ingen är som Elin. Inte ens jag, konstigt nog eftersom vi är släkt. Saknar Elin fast hon åkte iväg till Umeå iförrgår. Men jag får hoppas att hon får ha det så roligt i Stockholm, och att hon ska åka hur många roliga karuseller som det finns på grönan. Och om jag ska vara ärlig, så är jag avundsjuk, fast jag aldrig i hela mitt liv har tyckt om att åka karuseller, förens den här marknaden: ) Star dancer var jätteskoj, roligrolig. Fast den var läskig också, mycket läskig.. Aja, Elin är bäst.

Lisa. Jag finns här för dig!


ELIN
05 Juli, 2009 - 00:19

aaaaaaaaw :*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo