» Drama

Det härjar inbrott i Åsele samt andra byar runt om, har jag i helgen fått höra. Idag trodde jag att det var våran tur att bli rånade. Det står även på Facebook såhär: "Dövstumma dörrknackare i farten och härjar i Tvärålund, hällnäs, vindeln m.m. Dom kör en vit skåpbil. Dom är några stycken som delar upp sig och knackar dörr och kollar om du är hemma. Är det ingen hemma åker dom tillbaka och gör inbrott senare. Ser ni dom ring polisen. Dom är redan anmälda."

Så idag. Var jag hemma. Jag och min 13åriga bror var barnvakt åt våran 4åriga lillebror. Våran styvpappa hade åkt och hämtat våran andra lillebror som hade varit hos en kompis. (..Trodde jag)
Helt plötsligt tittade jag ut genom fönstret. Det stod en vit skåpbil utanför vårat hus. Mja. Jag blev rädd. Skrek åt min äldre bror att han skulle gå och låsa dörren, fick smått panik och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Undrade om jag skulle ringa polisen, ringa mamma, ringa farmor och tacka för dessa år tillsammans för dessa rånare kanske är galna och skjuter mig. Sedan sa min bror till mig: "Jag står här vid telefonen!! Har polisen på snabbnummer om dom kommer in!! Hämta kniven Malin, hämta kniven!!!!" HAhaha. Kära broder ville leka med kniv.
Jag bestämde mig för att ringa min styvpappa och säga hur läget höll till och fråga hur jag skulle göra. Jag sprang ner till mitt rum med ett panikslaget hjärta. Min minsta lillebror anade ingenting, utan satt och spelade tvspel. Jag ringde styvpappa, och sa: "Hej! Alltså. Nu tror jag dom är här...!! Dom står här utanför!!"
- "Nämen, vadå? Nämen, det är ju jag och Axel som står här utanför. Håller på med hans bil."
- "(???????????????????????????????)
K."



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo