» "Bara för att" shoppa

Igår fick jag skjuts hem istället för att fara hem med bussen, vilket var skönt! Men innan blev jag tvungen att vänta ett tag, i ungefär en timme eller så.. Så, vad gör man inte? Där stod jag. Mitt på stan. Bankkortet i väskan. SWOSCH, sprang in på Åhlens och gick därifrån med lite pengar mindre. SWOSCH, drog på Lindex och gick därifrån lite fattigare. Happ, vad skulle jag göra nu då? Hade liksom köpt det jag behöver nu, värme-hår-grej, nagellack, ögonskugga. Hm.
  Gick in på Bergs en stund för att det började regna, och när jag kom ut från Bergs hade jag en affisch i väskan och en ganska stor tavelram i ena handen. Jag hann liksom inte med, allt gick så snabbt.. 

Tant i kassa: Jahapp, har du nu valt den här affischen!
Jag: Jo, det blev så. 
Tant i kassa: Ja.. Ska du inte ha.. hängare till affischen?.. Det går att köpa förstår du. 
Jag: Jaha.. Jo.. Okejdå.. 
Tant i kassa: Okej! :D 

Sen hämtade hon hängarna eller vad det nu var och visade mig. Jaja tänkte jag, och var just på väg att köpa dem när tanten sa: "Men du, jag kom ju på nu att det finns jättefina tavelramar du kan köpa till affischen, alltså, det ser ju snyggare ut och ja.." 

Utan jag ens visste ordet av det så stod jag framför ramarna och sa: "Jamen, jag tar en!"

Så nu ser det ut såhär: 





 

Men sen gick jag vidare på Konsum och in på skoaffären. Dåligt val.. Dåligt val. Snygga skor. Dyra skor. Men dyra grejer existerar inte för mig känns det som när man har det där förbannade bankkortet. 
  Jag skulle precis ta och ta en extra titt på ett par supersnygga skor och köpa dem, men då ringde mobilen, hallelujah! Jag blev räddad från att köpa ett par väldigt snygga men dock dyra skor. Just in time! ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo