» Dagen startade ju iallafall bra

Suck.. Vilken dag!

Började med att jag satt mig i bussen, jag var hemskt trött och längtade bara efter att få sova lite. Jag satt mig ensam som jag alltid gör för det är ju skönast. Jag la upp benen på ena sätet och huvudet på det andra och inväntade John blund. Sen när bussen har börjat åka, och jag blundat mina ögon så känner jag att någon petar på mig. Jag tänker irriterande tankar och när jag öppnar ögonen ser jag att det står en turkman eller vad jag ska säga..

Mannen: Heeej. Får jag sitta med dig?
...
..
Jag: Visst.

Jag är så äckligt snäll så jag kan ju liksom inte säga nej.. Efter han satt sig så kollar jag bakom mig och ser flera tomma säten?! Jag menar, visade inte jag klart och tydligt att jag ville sitta själv när jag liksom hade reseverat båda sätena med min kropp? :S

Sen började han prata med mig hela tiden, han frågade t.ex vars jag bodde, om jag gick skola i Lycksele, vars i Åsele jag bodde, vad mina hobbys var, vad jag gjorde på kvällarna, hur många kompisar jag hade.. M.m...

Sen försökte jag sova, så jag vände mig bort mot rutan. Sen känner jag att någon petar på mig igen och då säger mannen: Eehhheh, jag tycker inte om att sova på bussen. Kan du prata mer med mig?

I r r i t a t i o n.

Jag säger då: Nä, alltså, jag brukar alltid sova på bussen. Det finns många säten med andra personer som inte sover, du kanske kan prata med dom istället?
Mannen: Nä, alla sover, alla.
Jag: Ja, jag brukar alltid sova så jag tänker göra det.
Mannen: Jajjajaja, sov, sov du, sov.

Jag somnade men vaknade med en ond nacke.. NICE :S

Nu -> desperate housewiiiives...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo