» Tried to fly but I couldn't find wings

Jaha.. Vad ska man göra nu då.. Jag har iallafall nyss dammsugit mitt rum så nu är det skinande rent, precis som det ska va!;) Synd att det bara håller i några få dagar, hm..

Ikväll har jag kikat på några lägenheter också! Om det nu blir så att jag far till Umeå så måste man ju vara förberedd.. Jag har tänkt lite på det här med Umeå och det kanske inte är så farligt ändå.. Visst, drygt att fara med buss långa timmar, men det kanske är värt ändå.. Att bo någon annanstans för en omväxling kan ju vara väldigt nyttigt ändå! Och jag behöver nog inte vara så rädd.. Jag har ju vänner i Umeå också.. :)

Imorgon så ska vi ha redovisning på bilden kom jag på.. Tur att jag är färdig så det inte blir mycket stress.. Vi ska berätta om en konstnär och jag valde Picasso. Jag trodde det skulle vara enkelt och så eftersom han ritade kantigt och ganska fult, så man slapp vara noga.. Men en sån tur hade jag inte! Man skulle iallafall göra en målning, en blyertsteckning och en skulptur. Och man skulle då inspireras från den konstnären man hade. Enkelt tyckte jag först! Målningen blev ett liten barn som var målat i blåa toner, eftersom Picasso hade en blå period. När jag skulle teckna blyertsteckningen så ritade jag en flicka med extremt långa och konstiga armar, för det hade han också gjort. Skulpturen blev lite egen.. Jag gjorde skulpturen i lera och då gjorde jag en stor fot som bas, och sen gjorde jag en kantig kropp på det.. Och ur den där kroppen så gjorde jag att den andra foten stack ut på sidan. Huvudet på min fina skapelse blev trekantigt. Så.. För att sammanfatta min skulptur.. Ja, den ser iallafall ut som ett manligt könsorgan, hohoho..

Nog skrivet! Nu ska jag se på King of Queens innan jag somnar. Jag får väl se om jag lyckas vakna samma tid imorgon som idag!;) Godnatt!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo