» Reinkarnation

Inatt drömde jag nog en av de konstigaste drömmarna jag någonsin har drömt, men samtidigt var den spännande och ändå skrämmande..

Jag och någon kompis satt ute på en bänk och det var strålande sol ute. Jag tittade på solen och såg flammorna från solen och tyckte det såg ganska så coolt ut, så jag sa till min kompis bredvid mig att titta på solen för att jag ville att hon också skulle se det. Hon såg det, och jag tittade vidare på solen. Konstigt nog fick jag inte ont i ögonen, men iförsig var det ju en dröm.. Men nu hände det någon konstigt med solen. Den fick en väldigt stor flamma och man kunde se det på lååånga vägar. Jag och min kompis frågade varandra om vi såg det där och tyckte det var det coolaste som hade funnits. Men sen blev flammorna bara större och större och tillslut, bredvid solen, så såg det ut som att en stor flamma gjorde en annan sol bredvid. Nu var det 1 stor sol och 1 liten sol. Den lilla solen blev snabbt större och gjorde samma sak som den första, gjorde en annan sol bredvid sig och det gjorde även den 3dje.. Så nu var det 4 solar bredvid varandra. Såklart blev jag rädd, och det blev även min kompis. När bara den första solen fanns så var det varmt, men då nu när det var 4 stycken så brände det lite på huden..

Efter en stund såg jag och min kompis att alla solarna fick stora hemska flammor runt om sig. Jag fick ont i ögonen (redan..) och täckte mitt ansikte med händerna. Sen kände jag en extrem hetta och hörde en explosion. Jag höll fortfarande händerna vid mitt ansikte, och genom fingrarna så kände jag ändå ett ljussken. Sen så slockade allting. Jag tror... att jag dog. 

Sen så vaknade jag igen. Inte på samma ställe men. Jag tittade neråt på mina ben för att se hur jag såg ut. Några jeans och skor.. Jag tittade på solen. Bara 1 sol denna gång. Bakom mig stod flera hus och ut ur husen kom det en man som sa att jag skulle komma in. Det var inte mitt hus, och vem var den där mannen? Men jag litade på mannen och gick in i huset. Det var inte fattigt, men ändå inte sådär rikt.. Det första jag gjorde var att titta i en spegel och till min stora förvåning så var det inte jag i spegeln, det var en helt annan tjej. Jag blev chockad och rädd. Vart var mitt utseende? Vart var mina föräldrar? Jag gick ut igen. Träffade en tjej som kände igen mig mycket väl men jag kände inte igen henne. Väl ute så var det sommar och alla träden var så fina och blommande. Himlen hade den finaste blåa färgen som jag aldrig hade sett på den gamla himlen. Hade jorden börjat om på nytt, eller vadå? Jag och min "kompis" gick runt men jag kunde inte sluta tänka på mina nära och kära. Min mamma, hade hon blivit till någon annan? Min kompis, hade hon? De kunde vara vars som helst och de kunde vara vem som helst..

Sen vaknade jag. Jag vet, världens värsta slut men vad gör man..


Anonym
20 Mars, 2010 - 11:09

Du måste sluta med LSD Malin.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo