» Dåligt humör..

..And don't ask me why! För jag vet faktiskt inte själv.. :S

På tal om engelska, imorgon har vi nationella prov i just det ämnet. Jag får se hur det går, men jag har ganska lätt för språk (räknar ej med tyska..) och jag menar.... jag har ju inte ett VG i engelska för ingenting;)..... Nog om skrytning! Jag får helt enkelt se hur det går, går det bra går det bra, that's it!

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig faktiskt. Så all den här negativa energin lägger sig.. För imorgon hoppas jag att det är en strålande dag med massa sol som väntar!:D Det är ju just såna mornar som jag älskar.. Man vaknar av att solen skiner in genom mitt... källarfönster... Och det, mina kära läsare, är ett tecken på att det börjar bli vår! Jag menar, på vintern snöar det ju ganska mycket, så då blir mitt fönster översnöat, så nu när all snö börjar tina bort (wiiiie!!:D) så kan äntligen solen stråla igenom. Fast jag har ganska stor dubbelmoral när det gäller just sol när man ska vakna.. Det är härligt då det är en skoldag, för då måste man ju vakna tidigt så då gör det ingenting om man får solen i ansiktet. Men om det är helg och det är skimrande sol ute får man ju alltid den där jobbiga solen i facet.. Gillas ej! Aja, tillbaka till min "perfekta morgon".. Det ska stråla in sol genom fönstret, man vaknar, utvilad förhoppningsvis, man har inget problem med att fixa kläder tills dagen, för att det har man redan kirrat kvällen innan.. Så no stress är vad jag gillar! Det är inte ofta den där morgonen händer... tyvärr!

Nu har jag skrivit nog tycker jag, så nu blir det väl sängen. Känns bra, oootroligt bra. Ska ställa väckaren på 5, så man kan snooza lite och kanske äta frukost för en gångs skull! Kände mig ganska så seg idag då jag inte hade ätit något på morgonen (inte ens min medicin.. förlåt mamma) så det känns som att det måste bli ordning på!:D 

Justja! På torsdag har vi kulkort.. Vad ska man vara?!:S


Jag och lisa förra gången, då det var halloween grejjs på skolan. 

Nu ska jag gå och drömma mig bort.. Bort från mitt dåliga humör!:D Sleep tight bitches



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo