» Hemma..

Och gud så skönt det känns! Visst, det var kul att paddla och så, men det känns som att jag inte skulle kunna göra om det på ett tag.. Nu börjar all träningsvärk komma! Armar, ben, handleder, rygg.. Uuuh..

Så jag kan berätta lite vad vi gjorde.. Först paddlade vi, och jag paddlade iväg med Lisa då. Först tänkte dom att vi inte kunde paddla tillsammans eftersom vi inte hade gjort det förr, men efter en stund blev vi ju proffs!;) Första gången vi satt oss i kanoten fick vi panik och skrek halsen av oss, men det är en annan historia..

Sen tog vi en liten paus, stack till Elof och åt lunch, paddlade vidare tills vi tog en paus till. Vi hade faktiskt tur, för vi skulle fara igenom 4 sjöar men det blåste så mycket så vi skippade 2 stycken och det var ju bra det!;)

Sen efter mångamångamånga om och men kom vi fram med ett stort leende på läpparna.. Vi tjejer hade ju tur då vi kom fram för Lisas pappa sponsrade ju med ett tält som hade fotogenvärme i, och plus att det var uppställt när vi kom fram så det var bara för oss att packa upp alla saker och känna sig som hemma.

Det blev middag, var inte så hungrig efter alla dessa fikapauser på vägen så det blev att man gav sig in i tälten och fixade iordning sovplatsen istället. Sen kom några grabbar, Tobbe och Alexander, och ville hälsa på, och det fick dom ju såklart efter vi hade städat allting! Så vi var där, snackade, spelade musik och hade det allmänt trevligt.. Det låter väl härligt?;) Sen efter en stund kom busgrabbar och ville komma in i tältet, som sagt, dom är så pass busiga så vi släppte inte in dom. Då blev dom sura såklart och kastade massa kottar och gräs på tältet.. Hm.. Ja, vi går i 9an.. ;)

Sen gick vi och grillade lite goda marschmallows och snackade lite allmänt. Sen blev det kallt och tråkigt så vi gick in i tältet igen, och då fick faktiskt alls komma in i tältet. Alla nöjda och glada, eller?

Klockan tickade på och det började bli ganska så sent, så efter en stund skickade vi ut alla grabbar och sa att vi skulle sova. Såklart blev man extra pigg just då, så man var lite slamsig och galen en stund, tills man äntligen kunde somna..

Då blev det morgon! Hemskt.. Men vi fick ändå en liten sovmorgon, så det uppskattades! Men man kan säga att jag inte vaknade på det bästa sättet.. Jag sov med täcket lite över ansiktet, så när jag vaknade så såg jag en explosion av bladlöss på täcket.. Great.. Kändes ju inte så kul, och det jag undrade medans jag låg där var hur många bladlöss jag nu hade i håret..

Vi fikade och sen stack i iväg igen och det kändes otroligt hårt att fara och paddla igen med all träningsvärk, men det fick man väl ta!

Jag tog några bilder också, inte så många eftersom vi var upptagna för det mesta. Men jag ångrar att jag inte hade med mig kameran hela tiden så man kan kunde skaffa sig ett par nya bilder med klassen..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo