» soul and passion

Nu har jag gjort allting som behövdes göra ikväll, så nu kan man väl sussa gott! Det där med att jag skulle sy ihop en tröja gick inte så bra.. Först gjorde jag fel, och sen fel igen... och sen fel igen..... Men sen sådär fjärde gången så gick det helt OK. Men dte får jag faktiskt ta och grubbla på någon annan gång.

Och min mobil ligger på sin dödsbädd!
Vilken tragedi, vilken tragedi... Men jag kommer faktiskt att återuppliva den lilla rackaren för jag har beställt ett nytt batteri!;) Ganska onödigt men I :love: my mobilephone! Den har varit med i ungefääääär.... 2 år nu i sommar:) Den har varit med om massa tappningar i både asfalt och trägolv så den har gått i bitar, men den har ännu hoppet uppe. Sån här mobil kallar jag en sliten krigare som helt enkelt behöver ett välförtjänat nytt batteri!;)

Imorgon är det fuläckelonsdag. Det går liksom neråt där efter lunch... Först hemkunskap, och det är ju ganska kul! Men sen är det biologi, fast förra gången var det ganska kul eftersom man fick offra lite blod om man ville så man kunde kolla på det i såhär...... (aaah, shit.. kommer inte på den där saken som man kan kolla i förstoring med..) förstoringssak! Och sen är det lunch, eller typ rast för jag äter inget då för vi har ju just haft hemkunskap, och sen är det ju bara roliga timmar kvar!! Histora/Religon, matte och sist men inte minst tyska.. :D:D

g00dnight


lil' bro



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo